Προς το περιεχόμενο

Dual Channel 1GB or Single Channel 2GB

coolaris2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Πρόκειται να αγοράσω μνήμη DDR2 στα 667MHz και αναρωτιέμαι το εξής:Αξίζει να πάρει κανείς kit Dual Channel 1GB ή να αγοράσει τώρα μια μνήμη (Value RAM) 1GB και αργότερα να βάλει άλλο 1GB;Και για να μην μιλάμε γενικά αξίζει (από άποψη επιδόσεων) να πάρω:

1. OCZ 1GB KIT(2x512M)DDR2 667 MHz GOLD

για τα αναλυτικά specs: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel

ή

2. Δύο απλές Kingston ή Twinmos Value RAM (όπως η Kingston KVR667D2N5/1G)

για αναλυτικά specs: http://www.valueram.com/datasheets/KVR667D2N5_1G.pdf

η οποία φαντάζομαι ότι και να την ξαναβρώ μετά από κανένα εξάμηνο δεν μπορεί να λειτουργήσει ως Dual Channel γιατί είναι Double Sided.

Υπόψιν ότι η μητρική μου έχει δύο DDR2 slots με μέγιστη χωρητικότητα 1GB το καθένα.

Παρακαλώ αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο ας βοηθήσει.Thanks.

Δημοσ.

εγω λεω ενα στικ 1gb twinmos value 667 και καποια στιγμη μολις το χρειαστεις(που σιγουρα θα το χρειαστεις...) αλλο ενα.

Δημοσ.

ακριβό , αλλά κατά την γνώμη μου το πιο σωστό για να ξεμπερδεύεις , μια και καλή . αγόρασε ένα kit με 2 dimm του 1 giga ( συνολικά δηλαδή 2 gb) .

και πρόσεξε πού είναι το καλό της υπόθεσης .

αν αργότερα παρουσιαστεί πρόβλημα με την μία από τις 2 μνήμες , θα απαιτήσεις να σου αλλάξουν από το κατάστημα που θα τις αγοράσεις να σου τις κάνουν ΚΑΙ τις 2 αντικατάσταση . Είτε με τις ίδιες , είτε με άλλες αντίστοιχες εκείνης της εποχής που θα σου παρουσιαστεί το πρόβλημα , ΧΩΡΙΣ να επιβαρυνθείς το κόστος . ;)

Δημοσ.
ακριβό , αλλά κατά την γνώμη μου το πιο σωστό για να ξεμπερδεύεις , μια και καλή . αγόρασε ένα kit με 2 dimm του 1 giga ( συνολικά δηλαδή 2 gb) .

και πρόσεξε πού είναι το καλό της υπόθεσης .

αν αργότερα παρουσιαστεί πρόβλημα με την μία από τις 2 μνήμες , θα απαιτήσεις να σου αλλάξουν από το κατάστημα που θα τις αγοράσεις να σου τις κάνουν ΚΑΙ τις 2 αντικατάσταση . Είτε με τις ίδιες , είτε με άλλες αντίστοιχες εκείνης της εποχής που θα σου παρουσιαστεί το πρόβλημα , ΧΩΡΙΣ να επιβαρυνθείς το κόστος . ;)

Δεν ηξερα πως γινεται αυτο!Ειναι λογικο βεβαια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...