Προς το περιεχόμενο

Αδυναμια αντιγραφης ταινιας απο το σκληρο σε dvd

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Εχω στην κατοχη μου μια ταινια(το click me ton Adam sandler)Και θελω να της κανω ενα αντιγραφο γιατι την βλεπει συνεχεια ο αδελφος μου και ετσι που παει η δουλεια θα της αλλαξει τα φωτα.Οτι και αν δοκιμασα ομως δεν αποδιδει καρπους.Με τα χιλια ζορια την περασα στο σκληρο(με dvd fab decrypter) και οχι ολη αλλα με οτι και αν προσπαθησα(clone dvd,any dvd,dvd shrink ,iso buster,nero,ripit4me,dvd builder και αλλα δεν μπορεσα με τιποτα να την αντιγραψω σε dvd.Να τονισω οτι η ταινια ειναι της sony αν λεει κατι αυτο.

Εψαξα στο φορουμ αλλα δε βρηκα κατι.ΚΑμια ιδεα?

Δημοσ.

To oti den tin perases oli.

Ekei einai to problem.

Check ta guides tou zavlaka gia full copy kai meta i eggrafi einai thema lepton.

Exeis fisika corrupted structure sto dvd efoson den tin perases sosta olokliri.

Edo eimaste,kalo copy.

AYta

kk

Δημοσ.

pπαιδια το οτι η ταινια εχει περστει στο σκληρο ημιτελης δε νομιζω οτι ενοχλει και πολυ γιατι εκοψε κατι vob προς το τελος που πρεπει να ηταβ τα εξτρα.Την επαιξα με το power dvd και παιζει κανονικα.Κατι αλλο ειναι.

Αμαν παντως αυτη η sony ολο μλκιες κανει παλια ειχα παρει ενα cd της και επαιζε μονο στοστερεο και οχι στον υπολογιστη.

Τελος παντων εντυπωση μου εκανε πως οτι ενω περσατηκε ολη σχεδον η ταινια κολλησε προς το τελος(98%).

Που ακριβως θα βρω ρε παιδια τα post toy zavlakas που μου ειπατε γιατι οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι.

Δημοσ.

Το προβλημα στο βγαζει κατα την εγγραφη ή κατα την συμπιεση??

Το οτι εχει περασει η ταινια στον σκληρο απο το DVDFab, δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει περασει και σωστα...

Το RipIt4Me δεν εχει το παραμικρο προβλημα με αυτον τον τιτλο...

Δοκιμασε να κανεις το rip απο την αρχη με αυτο....

Δημοσ.

Δυστυχως ουτε το rip it 4 me κανει δουλεια.

Εχω την εκδοση 1.6.0.0

ΠΑtao wizard mode full dvd

bgazei your fix vts path points to , but it should point to fix vts.exe

meta create pls file

meta bgazei dvd decrypter

otan omos patao to eikonidio apo to disko sto sklhro sto 5% peripoy κολλαει.

Τι κανω λαθος?

Δημοσ.

zavlakas διαβασα τον οδηγο αλλα δεν καταλαβα και πολλα πραγματα.Οπως και να χει με το fix vts περασα την ταινια που εχω ηδη περασει στο σκληρο κα ενω πριν το dvd shrink den thn anoige me tτιποτα την συμπιεσε κανονικα.Ομως οταν πηγε να την περασει σε δισκο εβγαλε αυτο

Να τονισω παντως οτι το power dvd παιζει την ταινια κανονικα.ΠΑρελειψα 3 vobs τα οποια αθροιστηκα ηταν 500κβ οποτε δεν νομιζω να ηταν κατι σημαντικο.

Το path gia to fix vts δεν καταλαβα,

Δημοσ.

ayto pou den exeis katalavei file louben kai epimeneis einai i simantikotita tou structure tou dvd.To oti pareleipses 3 arxeia,kai miso kbyte na itan, an iparxoun sta ifo references se ayta den einai valid to dvd-kai den mporei na anagnostei apo kapia programmata.Episis to oti to anoigei to powerdvd den mou leei tipota,giati sto powerdvd kai ena .vob sketo na travixeis pano tha to pexei.

An exeis akomi to dvdxanaperase to olo.kanonika.

To ripit4me den exei vrei to path tou fixvts opote sta settings prepei na to valeis manually.(Path einai to meros opou vrisketai to ficvts,px. C:\Program Files\FiXVTS.exe)

Ayta.

kk

Δημοσ.

sorry αν δεν καταλαβαινω καποια πραγματα τωρα μπαινω στο θεμα.

Το προβλημα οπως εχω προειπει ειναι οτι δεν μπορω να περασω ολη την ταινια στο σκληρο γιατι μπορω να την ριπαρω(και μονο με το dvd decrypter) μεχρι καποιο σημειο και μετα κολλαει,αυτο θα προσπαθησω να δω πως γινεται.

Οσο για το fix vts το ειχα συμπιεσμενο και κτο εκτελουσα καθε φορα γιαυτο και δεν το βρισκε.

Ειμαι ερασιτεχνης οπως καταλαβενετε.

Τελος παντων θ ατο ξαναψαξω και θα σας πω νεοτερα.

Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...