Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Πριν 3 μέρες αποφάσισα να κάνω και γώ την μετάβαση απο την παλιά CRT μου (Philips 107E4) σε μια TFT οθόνη.Διάλεξα την LG 194WT λοιπόν,αφού τα χαρακτηριστικά της ήταν αρκετά καλά για τα χρήματα που ζητάει,σύν το γεγονός οτι είχε 0 pixel εγγύηση. Καλή και άξια η οθόνη λοιπόν,Wide με τα όλα της,δουλεύει 1440x900@75hz,ζωντανά χρώματα, αλλά ένα κλίκ πιο κάτω απο την CRT ώς προς την ποιότητα απεικόνισης.Γενικότερα δέν έχω εμπειρία με tft οθόνες,αλλά βάζοντας δίπλα δίπλα την Philips με την LG οι διαφορές είναι εμφανείς. Επι της ουσίας...η οθόνη μου παρεδόθη στις 14.00 της περασμένης Πέμπτης,ε λοιπόν μέχρι τις 16.00 είχα βρεί 2 κάμμενα pixel και μέχρι το βράδυ μου είχαν εμφανιστεί καμιά 10αριά "κολλημένα" (άν σωστά τα λέω) τα οποία ευτυχώς φεύγουν αν τρίψεις απαλά το σημείο με ένα πανάκι. Τηλεφώνησα στην LG,όπου με ενημέρωσαν είχα δικαίωμα για αντικατάσταση της οθόνης.Αφού ζήτησαν τα στοιχεία μου και ένα φάξ της απόδειξης αγοράς με ενημέρωσαν πώς απο Δευτέρα θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά εκ'νέου για να κλείσουμε ραντεβού. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν όσουν γνωρίζουν ή όσους έχουν ανάλογη εμπειρία,η νέα οθόνη θα είναι καινούρια ή μεταχειρησμένη/επισκευασμένη;Αν βρώ καμμένα pixel (σκοπεύω να τεστάρω την νέα οθόνη επιτόπου και ενώπιο αυτού που θα μου την παραδώσει),έχω δικαίωμα να ζητήσω εκ'νέου αντικατάσταση μέχρι να μου φέρουν κάποια οθόνη χωρίς καμμένο pixel;
iccon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 H othoni pou tha sou feroun tha einai logika kenourgia mias kai einai neo montelo stin agora kai den tha exoun prolavei na kanoun anakataskeves. Genika i LG leei antikatastasi (me new i oxi , einai thema LG alla an epimineis kai tous to xekathariseis tha sou feroun new) To thema me tis new einai oti k autes isws exoun pixel kameno mias kai einai apo seira paragogis. Oi anakataskevasmenes tha einai 99.99% OK. Fisika exeis dikeoma na tin xanalaxeis mesa sta 3 xronia an sou bgalei pali pixel. Mporeis na tin dokimaseis prin tin paralaveis kai na prosexeis gia "skies" sti pisw meros tis eikonas.
stefan123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Mexri na sou erthei modelo xoris kammeno pixel i alman tha sou tin allazei.... Enas filos mou tin allakse 5 fores sinexomena mexri na tou erthei othoni xoris kammeno pixel..Ego eytixos glitosa afou pira metaxeirismeni eksarxis..... Pantos an epairnes to modelo me tis 20 intses tha eixes provlima me tis allages afou 0 pixel egiisi dinei i lg mexri tis 19 intses....
realestate Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Η οθόνη θα είναι καινούργια και μάλιστα σφραγισμένη στην συσκευασία της.Για την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία μόνο καλά λόγια εχω να πώ!!!!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Και εγώ συμφωνώ! Άλλωστε ο λόγος που η συγκεκριμένη εταιρία πάει πολύ καλά, είναι το service της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.