Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ θα το κανω σε λιγο και θα σας πω.Αυτος ο κωδικος ειναι αποκλειστικα για το paypal δηλαδη?Η καρτα μου ειναι ηδη ενεργοποιημενη?Εβαλα και 25 ευρο μολις την εβγαλαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο κωδικος αυτος ειναι μοναδικος για καθε χρηστη και γινεται εκδωση μεσα σε 2-3 εργασιμες. Θα σου πουν να ξαναπαρεις λογικα τηλ. (Σε εμενα ετσι εγινε...) Γενικοτερα την καρτα απο την ωρα που την εφτιαξες μπορεις να την χρησημοποιεισεις μετα απο 6 ωρες αν θυμαμαι καλα οπουδηποτε αλλου.

Την πηρε τελικα!Μου εβγαλε οτι σε 2-3 μερες να ελενξω τον λογαριασμο οπου θα μου εχουν παρει 1,5 ευρο για την δημιουργια κωδικου και μετα θα βαλω τον τετραψηφιο κωδικο για επικυρωση.

*Που θα δω αυτον τον 4ψηφιο?

Oχι οχι! Παρε σημερα ή μαλλον αυριο που θα ειναι ανοικτα και ζητα κωδικο στην τραπεζα για το paypal. Θα σου πουν να ξαναπαρεις μετα απο κανα 2 μερες για να στον δωσουν μιας και δεν γινεται εκδοση αμεσως...

ειχα αγορασει απο eastbay 2 ζευγαρια παπουτσια και ενα σκουφο το ενα ζευγαρι και ο σκουφος ηρθαν κανονικα το αλλο μου ειπαν πως δεν το εχουν διαθεσιμο τους ζητησα πισω τα λεφτα και μου ειπαν πως θα τα βαλουν.μετα απο 15 μερες δεν εχουν μπει τα χρηματα(ενω μου ειχαν πει πως σε 3-5 εργασιμες θα τα εχω) εγω εκανα ενα dispute χωρις καν να εχουν απαντησει τωρα θα το κανω claim.επειδη δεν ξερω τι γινεται με το claim και τι στοιχεια πρεπει να παρουσιασω μπορει να μου πει καποιος

μπορει καποιος να με βοηθησει

Παδια παρακαλω λιγο τα φωτα σας εχω ενα προβλημα :fear::fear::fear:

Σημερα πηγα στην τραπεζα (αγροτικη γιατι βολευει) και εβγαλα μια χρεωστικη καρτα. Ολα ωραια και καλα μεταφερω ενα μικρο ποσο απ τον λογαριασμο μου [ate e-banking] στην καρτα που εβγαλα σημερα. Κανω account στο paypal μια χαρα , δεχτηκε την καρτα αλλα.... μου βγαζει οτι δεν εχω καθολου χρηματα μεσα :confused: . Για να βεβαιωθω εβαλα την καρτα και στο itunes και εκανα μια μικρη αγορα και οντως υπαρχουν λεφτα μεσα στην καρτα. Το paypal ομως γιατι μου λεει πως δεν εχω τιποτα ?????? HELP PLEASE:o:shifty:

μπορει καποιος να με βοηθησει

Φιλε δεν εχω ιδεα πανω σε αυτο... :/

Παδια παρακαλω λιγο τα φωτα σας εχω ενα προβλημα :fear::fear::fear:

Σημερα πηγα στην τραπεζα (αγροτικη γιατι βολευει) και εβγαλα μια χρεωστικη καρτα. Ολα ωραια και καλα μεταφερω ενα μικρο ποσο απ τον λογαριασμο μου [ate e-banking] στην καρτα που εβγαλα σημερα. Κανω account στο paypal μια χαρα , δεχτηκε την καρτα αλλα.... μου βγαζει οτι δεν εχω καθολου χρηματα μεσα :confused: . Για να βεβαιωθω εβαλα την καρτα και στο itunes και εκανα μια μικρη αγορα και οντως υπαρχουν λεφτα μεσα στην καρτα. Το paypal ομως γιατι μου λεει πως δεν εχω τιποτα ?????? HELP PLEASE:o:shifty:

Στο paypal δε φαινεται απο το paypal ποσα εχεις μεσα στην καρτα(εκτος αν δεν το εχω βρει ουτε 'γω)... Κανεις την αγορα που θες και αν δεν φτανει το ποσο σου το λεει....

---------- Προσθήκη στις 18:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ----------

Eπισης δες λιγο αυτο που λεω παραπανω με τον κωδικο...

@nick

Να ζητησω δηλαδη κωδικο απ την τραπεζα συγκεκριμενα για το paypal ? Τι ειδους κωδικο ?

Στο paypal οταν μπαινω στο account μου εχει αυτο :

PayPal balance: €0.00 EUR

* View limits

* Currency converter

* Available balance in EUR (primary): €0.00 EUR

* Total balance (all currencies, available and pending) converted to EUR: €0.00 EUR

Expand balance info

Aν κανω μια αγορα μεσω paypal θα ενημερωθω απευθειας για το αν εχω μεσα λεφτα ή οχι ? Δηλαδη ζηταει το καταστημα 20Ε και λεω οκ τα πληρωνω . Αμα δεν εχω στο paypal θα ενημερωθω απευθειας (μεσω paypal πχ) ?

Κάποιες φορές έχω την απορία, για ποιο λόγο το forum είναι γραπτό και τόσος κόσμος αφιερώνει εργατώρες για να απαντά σε ερωτήσεις. Εντάξει μη διαβάσεις 142 σελίδες, αλλά τουλάχιστον ρίξε μια ματιά στις 20 τελευταίες. Η πλειοψηφία των απαντήσεων είναι εκεί.

Ναι παρε στην τραπεζα και ζητα "κωδικο ενεργοποιησης για το paypal". Ζηταει καπου νομιζω κωδικο για την καρτα και λεει inactive στο paypal τωρα... Ετσι ειναι και στο δικο μου... καθε φορα που εκανα αγορα ομως μου εβγαζε οτι εδωσα τοσα στον ταδε. Αν δεν φτανουν τα χρηματα στο λεει μολις πατησεις ολοκληρωση στην οποια παραγγελια. Ο τροπος δεν ειναι standard... μπορει να σε παραπεμπει στο paypal να στο λεει μπορει να στο λεει και στην ιδια σελιδα (ebay ας πουμε το λεει επιτοπου)

Κάποιες φορές έχω την απορία, για ποιο λόγο το forum είναι γραπτό και τόσος κόσμος αφιερώνει εργατώρες για να απαντά σε ερωτήσεις. Εντάξει μη διαβάσεις 142 σελίδες, αλλά τουλάχιστον ρίξε μια ματιά στις 20 τελευταίες. Η πλειοψηφία των απαντήσεων είναι εκεί.

Δυστηχως αυτην την στιγμη δεν εχω τον χρονο αλλιως θα το εκανα. Εκανα post και καθε 10λεπτα κανω και ενα refresh να δω αν απαντησε κανενας.

Πηγα να δηλωσω την prepaid στην paypal για να κανω μια μελλοντικη αγορα στο ebay..

Και μου λεει πως θα μου κρατησει 1,50€..

Αυτα ειναι μια φορα στην αρχη;

Παιζει να μου τα δωσει πισω στην πρωτη αγορα;

Θα μου κραταει και καποιο αλλο ποσο σε καθε αγορα;

Το ειχα χρησιμοποιησει και παλαιοτερα αλλα δε θυμαμαι λεπτομεριες..

Αν μπορει καποιος να με ενημερωσει!

Ευχαριστω (:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...