Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανυπόμονε Spyrosss

θα ζητήσεις να σου κάνει κατάθεση στην τράπεζα (iban/swift) ή να σου στείλει τα χρήματα μέσω paypal (κατά προτίμηση για κατάθεση). Δεν δέχεσαι κανένα άλλο τρόπο (επιταγές, money gram, κλπ) και θα αποστείλεις (συστημένο) το ps3 ΜΟΝΟ αφού δεις χρήματα στο λογαριασμό σου (όχι αποδείξεις με email και τέτοια).

Αν είναι απάτη (που ειναι το πιο πιθανό), θα κάνει πίσω

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θα το αφησω μεχρι και την Δευτερα, που ειναι εργασιμη ημερα. Εαν μεχρι το απογευμα της Δευτερας δεν μου στειλουν τα χρηματα πισω τοτε θα κανω escalate οπως μου λες.

Σ' ευχαριστω πολυ g_alkis

Καλησπερα, προεβεισα τελικα στην μεθοδο escalate στο PAYPAL γιατι δεν μου επιστρεφει τα χρηματα η εν λογω εταιρεια.

Πριν απο λιγο μου στειλανε ενα email οπου σας το παραθετω, αλλα δεν βγαζω ακρη - νοημα:

Thank you for contacting us.

I can confirm that your recent order placed with ΧΧΧΧΧ COMPANY, order number 12345679 was dispatched on NULL.

Τι εννοει ο ποιητης εδω was dispatched on NULL ; Δεν εβγαλα ακρη, θα μου στειλουνε τελικα τα χρηματα ή οχι;

Δημοσ.

Να σας πω στα προσωπικα στοιχεια και διευθυνσεις κτλπ τα γραψατε στα ελληνικα η με λατινικους χαρακτηρες? εγω τα εχω με λατινικους γιατι με ελληνικα τα βγαζει αλαμπουρνεζικα.

Δημοσ.
Να σας πω στα προσωπικα στοιχεια και διευθυνσεις κτλπ τα γραψατε στα ελληνικα η με λατινικους χαρακτηρες? εγω τα εχω με λατινικους γιατι με ελληνικα τα βγαζει αλαμπουρνεζικα.

Αν κοιτάξεις στις προηγούμενες σελίδες, θα βρεις την απάντηση

Δημοσ.
Αν κοιτάξεις στις προηγούμενες σελίδες, θα βρεις την απάντηση

Η ακομα καλυτερα θα μπορουσες να απαντησεις στην ερωτηση μου αφου ηδη την ξερεις απο το να ψαχνω 50 σελιδες

Δημοσ.
Η ακομα καλυτερα θα μπορουσες να απαντησεις στην ερωτηση μου αφου ηδη την ξερεις απο το να ψαχνω 50 σελιδες

Επιλέγω να σεβαστώ τον κόπο και τον χρόνο των συνφορουμιτών, που έχουνε ήδη γράψει τέτοιες πληροφορίες.

Δημοσ.
Επιλέγω να σεβαστώ τον κόπο και τον χρόνο των συνφορουμιτών, που έχουνε ήδη γράψει τέτοιες πληροφορίες.

Ακου λυση που σου βρηκα γραψε την απαντηση γιατι εχουμε ηδη σπαταλησει 40 λεπτα και απο κατω γραψε και το ονομα του OP για να παρει αυτος τα credits.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για το paypal.Eχω πληρωσει για μια μλπουζα χωρισ να εχω κανει verified το λογαριασμο μου.Απο τοτε εχω στειλει μαιλ στον πωλητη και δεν εχω λαβει καμια απαντηση ουτε απο αυτον ουτε απο το παιπαλ.Και μου εμφανιζει οτι shipping address not onfirmed.Παιδια αμα εχετε την καλοσυνη βοηθηστε.

Δημοσ.
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για το paypal.Eχω πληρωσει για μια μλπουζα χωρισ να εχω κανει verified το λογαριασμο μου.Απο τοτε εχω στειλει μαιλ στον πωλητη και δεν εχω λαβει καμια απαντηση ουτε απο αυτον ουτε απο το παιπαλ.Και μου εμφανιζει οτι shipping address not onfirmed.Παιδια αμα εχετε την καλοσυνη βοηθηστε.

Για την διεύθυνση μην ανχονεσε Αφού το πληροσες θα στο στείλει τώρα αν είναι ψεύτικη η μπλουζα και το κάνει μόνο και μόνο για να σου "φαΐ" τα λευτα αυτο είναι άλλο θέμα. Περίμενε άλλες 2 μέρες και αν δεν σου απάντηση ξαναέλα απο εδώ να σου πούμε τι να κανείς.

Δημοσ.

Παιδια γεια σας και παλι.Σημερα το μεσημερι το ebay μου εστειλε το εξης:

Hi gazovios,

Thanks for shopping on eBay! To help you keep track of your purchases, we're sending you this order update.You can also keep track of all your purchases in My eBay.

Chicago Bulls Scottie Pippen jersey black/stripe

Paid on 22-Oct-10

Posted on 24-Oct-10 Price: US $34.99, Qty: 1 US $34.99

Estimated delivery: Varies*

You can contact the seller for more information.

Economy Int'l Shipping US $12.00

Email reference id: [#......#]

Please don't remove this number. eBay customer support may ask you for this number, if you need assistance.

Μηπως ξερετε τι σημαινει;Ο πωλητης δεν μου εχει απαντησει ακομα μετα απο 3-4 μερες.

Οποιαδηποτε συμβουλη ειναι αρκετα σημαντικη για μενα γιατι ειναι η πρωτη μου αγορα.

Παιδια αν εχετε τη διαθεση απαντηστε.

Ευχαριστω

Υ.Γ ο πωλητης εχει 1500 πωλησεις με feedback 99.2

Δημοσ.
Παιδια γεια σας και παλι.Σημερα το μεσημερι το ebay μου εστειλε το εξης:

Hi gazovios,

Thanks for shopping on eBay! To help you keep track of your purchases, we're sending you this order update.You can also keep track of all your purchases in My eBay.

Chicago Bulls Scottie Pippen jersey black/stripe

Paid on 22-Oct-10

Posted on 24-Oct-10 Price: US $34.99, Qty: 1 US $34.99

Estimated delivery: Varies*

You can contact the seller for more information.

Economy Int'l Shipping US $12.00

Email reference id: [#......#]

Please don't remove this number. eBay customer support may ask you for this number, if you need assistance.

Μηπως ξερετε τι σημαινει;Ο πωλητης δεν μου εχει απαντησει ακομα μετα απο 3-4 μερες.

Οποιαδηποτε συμβουλη ειναι αρκετα σημαντικη για μενα γιατι ειναι η πρωτη μου αγορα.

Παιδια αν εχετε τη διαθεση απαντηστε.

Ευχαριστω

Υ.Γ ο πωλητης εχει 1500 πωλησεις με feedback 99.2

Πληροφορίες είναι για την αγορά σου.

Δημοσ.

Ειναι καλο σημαδι αυτο; Το αντικειμενο που εχω παρει θα μου το στειλουν;Γιατι πριν απο αυτα εγγραφε οτι Your item is marked as posted.

Δημοσ.

Ειναι καλο σημαδι αυτο; Το αντικειμενο που εχω παρει θα μου το στειλουν;Γιατι πριν απο αυτα εγγραφε οτι Your item is marked as posted.

Δημοσ.

αυτο το στελνουν ολοι σχεδον οι πωλητές για να σε ενημερωσουν οτι το εστειλαν. τωρα απλα περιμενεις να σου ερθει.

Δημοσ.

αυτο το στελνουν ολοι σχεδον οι πωλητές για να σε ενημερωσουν οτι το εστειλαν. τωρα απλα περιμενεις να σου ερθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...