pusher Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το paypal.μου ήρθε η νέα κάρτα με το chipaki από την τραπεζα πειραιός και αντί να πατήσω edit card details,πάτησα remove bank account και μετά πάλι add bank account.τώρα όμως που βάζω τα στοιχεία μου λέει ότι ο λογαριασμός χρησιμοποιείται ήδη από έναν χρήστη paypal και ότι μόνο ένας λογαριασμός μπορει να χρησιμοποιηθεί για έναν χρήστη.μα εγώ θέλω να βάλω τον ίδιο λογαριασμό αφού είναι ο δικός μου! τι κάνω τώρα? Για την Πειραιώς στα πεδία Bank Account και Bank Location τι βάζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τι κανουμε για να παραγγειλουμε απο play.com πλεον?Το ξεχναμε? *Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Από όσο ξέρω κόπηκαν οι παραγγελίες άνω τον 60 ευρώ για Ελλάδα γιατί κάποιοι έπαιρναν το προϊόν και τους έλεγαν πως δεν έλαβαν τίποτα με αποτέλεσμα να τους το στείλουν και 2ερη φορά.ε 1-2-3-5-10 το έκοψαν για μεγάλες παραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μα πως γινεται κατι τετοιο αφου υπαρχει η αποδειξη ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 τι να σου πω δεν έχω ιδέα.Αυτό διάβασα κάπου αλλού και το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μα πως γινεται κατι τετοιο αφου υπαρχει η αποδειξη ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ. Ναι ενταξει τι παει να πει? Επειδη αυτος το εστειλε ο αγοραστης σημαινει πως το ελαβε? Μπορει το ταχυδρομιο να το εχασε, ή να μην το παρελαβει ποτε απο το αεροδρομιο κτλ κτλ. Πολλα μεσολαβουν απο τη στιγμη που το στειλει μεχρι ο αγοραστης στην αλλη ακρη να το λαβει. Το σκεπτικο ομως ειναι οτι σιγα μην κατσουν να σκασουν. Απο το να ξαναστελνουν προιοντα 2η φορα και να βγαινουν ζημιωμενοι καποια στιγμη ειπαν ετσι ειστε, τωρα ειμεις δεν ξαναστελνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Όταν γίνεται refund, τα χρήματα περνούν στο balance ή απευθείας στην κάρτα που έχεις δηλώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Στο balance παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmpampiss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πήγα να βάλω μια χρεωστικη της ΑΤΕ BANK στο paypal σήμερα και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να την κανει verify. Εχετε ιδεα τι μπορει να συμβαινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πήγα να βάλω μια χρεωστικη της ΑΤΕ BANK στο paypal σήμερα και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να την κανει verify. Εχετε ιδεα τι μπορει να συμβαινει; Οτι η χρεωστική της ΑΤΕ δεν κάνει για αγορές μέσω internet. Έχει αναφερθεί στο παρόν topic. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2010 από isay παρών -> παρόν (ουδείς «άσφαλτος» ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Oυτε της Εθνικης, μονο της Alpha η Enter Visa (πρωην Visa Electron) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Oυτε της Εθνικης, μονο της Alpha η Enter Visa (πρωην Visa Electron) Νικο και της πειραιώς και της eurobank και της Κύπρου δουλέυουν μια χαρα. Εχει γραφεί και επιβεβαιωθεί πολλές φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 A δεν το ηξερα ισως επειδη ποτε δεν δοκιμασα αυτες τις καρτες επειδη δεν ειχα ποτε λογαριασμους σε αυτες τις τραπεζες! Ευχαριστω! Να ρωτησω επιση κατι¨. Αν βλαω τωρα μι νεα enter visa που μου ηρθε στο ππ αλλα σε κποια φαση απλα θελω οτνα κανω αγορες να μην χρησιμοπιει την καρτα αυτη το ππ αλλα μοπνο το διαθεσιμο υπολοιπο μπορω αυτο να το ρυθμισω καπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Έχω λογαριασμό paypal δυο-τρία χρόνια τώρα, αλλα τον χρησιμοποιώ ψιλο σπάνια. Τον έχω συνδεδεμένο με μια gift card της κύπρου (visa). Είχα κάνει κάποιες συναλλαγές πριν αρκετούς μήνες, αλλά τελευταία είχα μείνει με 5Ε μέσα. Βάζω λοιπόν στην κάρτα 80Ε για μια αγορά που ήθελα να κάνω, πάω στο paypal για να πληρώσω αλλά το PayPal balance είναι 0.00Ε! Έχει αλλάξει κάτι στο paypal? Είδα κάτι λογαρισμούς premier και business, και μάλιστα το έκανα premier μήπως και "δει" τα χρήματα από την κάρτα αλλά τίποτα! Μήπως ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 nikosjc το υπόλοιπο της χρεωστικής ειναι κάτι διαφορετικό απο το paypal balance. Όταν πας να κάνεις την αγορά σου, το paypal θα τραβήξει αυτόματα το ακριβές ποσό και θα πληρώσει τον πωλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα