Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εβαλα 2 ευρω τωρα θα περιμενω λογικα 2 μερες να ενεργοποιηθει μονο του?

Φίλε μου δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Ψάξε στο θέμα και θα βρεις ότι θες να μην τα ξαναλέμε και φορτονουμε το site....

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι καμία σχέση πρέπει να πας στο paypal και κανε την χρεοση θα σου πάρει 1,50 εύρο και μετά θα πας στην τράπεζα να σου πούνε πιος σου πείρε το1,50 εύρο και ο αριθμός που θα σου πουν είναι ο τετραψηφιος που θα βάλεις στο paypal...αυτά που σου λέω υπάρχουν και με περισσότερες λεπτομεριες στο ίδιο θέμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

χερω πολυ πως?

παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με αμεσα οποιος μπορει

αγορασα απο ebay ενα ρολοι και μου εστηλε αλλο χρωμα αλλο μοντελο.και επισης δεν δουλευουν τα πλαινα κουμπια για φτιαξω την ωρα.

τι πρεπει να κανω τωρα;

παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με αμεσα οποιος μπορει

αγορασα απο ebay ενα ρολοι και μου εστηλε αλλο χρωμα αλλο μοντελο.και επισης δεν δουλευουν τα πλαινα κουμπια για φτιαξω την ωρα.

τι πρεπει να κανω τωρα;

1.Μήνυμα μέσω ebay στον πωλητή για την αποστολή λάθος προϊόντος και του ζητάς να στο αλλάξει άμεσα.

2.Αν ΔΕΝ σου απαντήσει ή στα «μασάει», ανοίγεις dispute στο ebay και στο paypal (αλήθεια πως πλήρωσες; )

3.Αν πάλι δεν απαντήσει ή στα «μασάει» γράφεις και μια «ωραία» αρνητική κριτική στο profile του

μεσω paypal Πληρωσα,επρεπε να το πληρωσω πρωτα για να μου τοστηλει.αν δεχτει ναταλαξει τα μεταφορικα της επιστροφης τα χρεωνωμαι εγω;

Απο οτι εχω καταλαβει η paypal |χρειαζετε viza ?εγω που δν θελω ν βγαλω την viza Υπαρχει διαφορετικος τροπος ν αγοραζω η να πλιρωνω μεσα απο αυτο τον λογαριασμο της τραπεζας μου?

Απο οτι εχω καταλαβει η paypal |χρειαζετε viza ?εγω που δν θελω ν βγαλω την viza Υπαρχει διαφορετικος τροπος ν αγοραζω η να πλιρωνω μεσα απο αυτο τον λογαριασμο της τραπεζας μου?

Φίλε Plath το paypal για πληρωμές δέχεται

-πιστωτικές κάρτες (credit card)

-χρεωστικές κάρτες (debit card)

-Κάποιες προπληρωμένες (gift card)

-Τραπεζικό λογαριασμό (bank account)

-Moneyκατι δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται (δεν υπάρχει στην Ελλάδα)

Για να δεις ποιες κάρτες γίνονται αποδεκτές, δες ΕΔΩ.

Για τις κάρτες και τον τραπεζικό λογαριασμό, ΜΕΣΑ απο το paypal, επιλέγεις να γίνει verify o λογαριασμός σου. Σου χρεώνει 2 ευρώ και στα επιστρέφει στην πρώτη σου αγορα. Ο τετραψήφιος κωδικός φαίνεται στο transaction της συναλλαγής, ως αιτιολογία χρεωσης (επικοινωνείς με την τράπεζα σου, για να στον δώσουν)

Διάβασε και ΑΥΤΟ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

isay τα ειπες ολα απλα και κατανοητα. για οσους δε γνωριζουν, η απαντηση σου θα βοηθησει πολυ κοσμο :-)

ps: εγω χρησιμοποιω προπληρωμενη καρτα απο eur. = οσα λεφτα εχω στην καρτα, μεχρι τοσα μπορω να χαλασω, αρα εχω το κεφαλι μου ησυχο. επισης αν καταθεσω λεφτα στο λογαριασμο μου μπορω μετα απο 1' να φορτισω την καρτα απο ebanking και να κανω αγορα επι τοπου! κραταει βεβαια €1 προμηθεια αν βαλω €100 στην καρτα, €2 στα €200 και παει λεγοντας. βεβαια αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΨΙΑ αλλα δε μπορουμε να κανουμε τπτ και συμβαινει σε ολες τις τραπεζες.

Επεξ/σία από isspro

ps: εγω χρησιμοποιω χρεωστικη καρτα (debit card) απο eur. = οσα λεφτα εχω στην καρτα, μεχρι τοσα μπορω να χαλασω, αρα εχω το κεφαλι μου ησυχο. επισης αν καταθεσω λεφτα στο λογαριασμο μου μπορω μετα απο 1' να φορτισω την καρτα απο ebanking και να κανω αγορα επι τοπου! κραταει βεβαια €1 προμηθεια αν βαλω €100 στην καρτα, €2 στα €200 και παει λεγοντας. βεβαια αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΨΙΑ αλλα δε μπορουμε να κανουμε τπτ και συμβαινει σε ολες τις τραπεζες.

isspro αυτό που περιγράφεις ΔΕΝ είναι χρεωστική κάρτα αλλά προπληρωμένη (gift) κάρτα. Η χρεωστική ειναι άμεσα συνδεμένη με το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού και μπορείς να ξοδέψεις μέχρι το υπόλοιπο του λογαριασμού. Δεν «φορτίζεις».

μεσω paypal Πληρωσα,επρεπε να το πληρωσω πρωτα για να μου τοστηλει.αν δεχτει ναταλαξει τα μεταφορικα της επιστροφης τα χρεωνωμαι εγω;

εφόσον δεν δουλευει κάτι στειλε του ενα βιντεο με το να μη δουλευει και απαιτησε αντικατασταση δωρεαν ειδάλως ανοιξε case

οταν δημιουργούμε ενα λογαριασμό στο paypal τα στοιχεια μας ειναι στα αγγλικά ε; π.χ την διευθυνση μας την γράφουμε στα αγγλικά;

ναι

(αλλιώς θα έγραφες και τα υπόλοιπα στοιχεία στα ελληνικά)

isspro αυτό που περιγράφεις ΔΕΝ είναι χρεωστική κάρτα αλλά προπληρωμένη (gift) κάρτα. Η χρεωστική ειναι άμεσα συνδεμένη με το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού και μπορείς να ξοδέψεις μέχρι το υπόλοιπο του λογαριασμού. Δεν «φορτίζεις».

ναι εκανα λαθος. εννοουσα προπληρωμενη. το διορθωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...