ginaki1980 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά καλημέρα! Θα το εκτιμούσα αν μου ξεκαθαρίζατε δυο θεματάκια, γιατί είμαι λίγο χαμένη-αγχωμένη! 1) Όταν είχα κάνει εγγραφή στο paypal, είχα δηλώσει (δεν θυμάμαι γιατί ), το χαϊδευτικό μου αντί για το βαφτιστικό μου (π.χ. Ευγενία-Τζένη). Έχω συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό, και θέλω να αλλάξω το όνομα. Έστειλα με φαξ φωτοτυπία της ταυτότητάς μου που έχει και ελληνικά και λατινικά, και φωτοτυπία του πλαστικού της κάρτας μου, γιατί όλα τα άλλα έγγραφα έχουν το όνομα στα ελληνικά. Θα το δεχτούν πιστεύετε; 2) Χθες έλαβα την πρώτη μου πληρωμή από αντικείμενο που πούλησα στο ebay. Τα χρήματα βρίσκονται στο paypal balance. Η ερώτησή μου είναι, μπορώ να τα αφήσω εκεί και την επόμενη φορά που θέλω να αγοράσω κάτι να τραβηχτούν κατευθείαν από το balance; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ή πληρώνω μόνο από πιστωτική (όπως γινόταν μέχρι τώρα); Επίσης, τα χρήματα, αφού ταχτοποιηθεί το όνομα, μπόρώ να τα κάνω withdraw και στην πιστωτική ή μόνο στον συνδεδεμένο λογαριασμό; Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μου χουν πει οτι για να εχω paypal λογαριασμο να περνω χρηματα θα πρεπει να κανω ενα κενουργιο λογαριασμο στην τραπεζα .και πιγα και τους ρωτησα οτι θελω να φτιαξω ενα κενουργιο λογαριασμο για το paypal account μου και αυτη δεν ηξεραν καν τι ηταν ....και αναρωτιεμε μηπως οταν περνω το λογαριασμο θα εχει καπια στοιχεια που θα τα βαζω εγω στο paypal ?ετσι παει?αν οχι τη κανω δεν μπορω να καταλαβω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κάνε μια μετάφραση στα Ελληνικά να σου απαντήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μου χουν πει οτι για να εχω paypal λογαριασμο να περνω χρηματα θα πρεπει να κανω ενα κενουργιο λογαριασμο στην τραπεζα .και πιγα και τους ρωτησα οτι θελω να φτιαξω ενα κενουργιο λογαριασμο για το paypal account μου και αυτη δεν ηξεραν καν τι ηταν ....και αναρωτιεμε μηπως οταν περνω το λογαριασμο θα εχει καπια στοιχεια που θα τα βαζω εγω στο paypal ?ετσι παει?αν οχι τη κανω δεν μπορω να καταλαβω ... Πήγες στην τράπεζα και τους είπες ότι θες να ανοίξεις λογαριασμό για το paypal; Λοιπόν, στο Paypal μπορείς να δηλώσεις ένα τραπεζικό λογαριασμό σου για να λαμβάνεις χρήματα. Πρέπει να έχεις τα διεθνή στοιχεία του λογαριασμού σου (iban/swift κλπ) τα οποία τα δηλώνεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου (στο paypal). Υπάρχει μια σχετική διαδικασία, που την γράφει στη βοήθεια του paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγες στην τράπεζα και τους είπες ότι θες να ανοίξεις λογαριασμό για το paypal; Λοιπόν, στο Paypal μπορείς να δηλώσεις ένα τραπεζικό λογαριασμό σου για να λαμβάνεις χρήματα. Πρέπει να έχεις τα διεθνή στοιχεία του λογαριασμού σου (iban/swift κλπ) τα οποία τα δηλώνεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου (στο paypal). Υπάρχει μια σχετική διαδικασία, που την γράφει στη βοήθεια του paypal το βρικα καθε ενας λογαριασμος εχει και κατι αρηθμους αρα λογικα αυτα τον κωδικο θα τον βαλο στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ακομα ερωτηση εβαλα τα στοιχεια μου ολα οκ μεσα στο λογαριασμο μου δεν εχω καθολου λεφτα δν πεζει να γινει καμια πουστια να το πω και ετσι κ ν μ χρεωσουν?εφοσον δν εχω λεφτα εννοο αμα γντ να μ χρεωσουν χωρις ν εχω λεφτα μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) * Unverified Get verified πως το κανω επαλιθεψει Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2010 από plaths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 * Unverified Get verified πως το κανω επαλιθεψει Πως γντ verified βρε παιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eytyxhs098 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πως γντ verified βρε παιδια ? Πηγενε στην τράπεζα που εβγαλεσ την κάρτα σου και ζητά τον 4ψηφιο κωδικο κωδικο του paypal που έγινε η χρεοση των 1.50 ευρο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγενε στην τράπεζα που εβγαλεσ την κάρτα σου και ζητά τον 4ψηφιο κωδικο κωδικο του paypal που έγινε η χρεοση των 1.50 ευρο Sent from my iPhone using Insomnia Δηλ πρεπει να βαλω 1,5 στον λογαριασμο μου ωρεα?και μετα?τ περνουν αυτοματα απο τον λογαριασμο και αμα παω να τους πω για τετραψηφιο αριθμο απο την paypal δεν θα καταλαβουν πραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eytyxhs098 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλ πρεπει να βαλω 1,5 στον λογαριασμο μου ωρεα?και μετα?τ περνουν αυτοματα απο τον λογαριασμο και αμα παω να τους πω για τετραψηφιο αριθμο απο την paypal δεν θα καταλαβουν πραμα Όχι καμία σχέση πρέπει να πας στο paypal και κανε την χρεοση θα σου πάρει 1,50 εύρο και μετά θα πας στην τράπεζα να σου πούνε πιος σου πείρε το1,50 εύρο και ο αριθμός που θα σου πουν είναι ο τετραψηφιος που θα βάλεις στο paypal...αυτά που σου λέω υπάρχουν και με περισσότερες λεπτομεριες στο ίδιο θέμα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Όχι καμία σχέση πρέπει να πας στο paypal και κανε την χρεοση θα σου πάρει 1,50 εύρο και μετά θα πας στην τράπεζα να σου πούνε πιος σου πείρε το1,50 εύρο και ο αριθμός που θα σου πουν είναι ο τετραψηφιος που θα βάλεις στο paypal...αυτά που σου λέω υπάρχουν και με περισσότερες λεπτομεριες στο ίδιο θέμα. Sent from my iPhone using Insomnia Σου εστειλα ενα μηνημα στον τοιχο σου δες το ! Ναι αλλα δεν εχω 1,5 ευρω μεσα Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2010 από plaths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eytyxhs098 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο λογικό είναι να πας να βάλεις τουλάχιστον 10 εύρο μέσα.Όχι μόνο 1.50... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο λογικό είναι να πας να βάλεις τουλάχιστον 10 εύρο μέσα.Όχι μόνο 1.50... ok........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εβαλα 2 ευρω τωρα θα περιμενω λογικα 2 μερες να ενεργοποιηθει μονο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα