Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις πιστωτική, μπορείς να δηλώσεις και χρεωστική σε περίπτωση που κάνει για αγορές μέσω internet. Αλλιώς μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στο paypal balance από τον τραπεζικό σου λογαριασμό μέσω της διαδικασίας "Top Up". Είναι όμως πολύ απλότερο να δηλώσεις μια απλή προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα που να είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου και να τραβάει λεφτά από εκει το paypal κάθε φορά που θα κάνεις

Όλες οι τράπεζες έχουν χρεοστηκη κάρτα ;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις πιστωτική' date=' μπορείς να δηλώσεις και χρεωστική σε περίπτωση που κάνει για αγορές μέσω internet. Αλλιώς μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στο paypal balance από τον τραπεζικό σου λογαριασμό μέσω της διαδικασίας "Top Up". Είναι όμως πολύ απλότερο να δηλώσεις μια απλή προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα που να είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου και να τραβάει λεφτά από εκει το paypal κάθε φορά που θα κάνεις

Όλες οι τράπεζες έχουν χρεοστηκη κάρτα ;;[/quote']

Δεν μπορώ να ξέρω για όλες τις τράπεζες. Ψάξε στις ιστοσελίδες των τραπεζών και θα δεις τι υπηρεσίες προσφέρει η κάθε μία και αν οι κάρτες τους είναι κατάλληλες για αγορές μέσω διαδικτύου.

και κατι τελευταιο....σκευτομαι να παρω της eurobank την προπληρομενη...το παηπαλ πρεπει να ειναι το ιδιο ονομα με την προπληρομενη????

και τελευταιο....η eurobank στην βαζει αμεσος???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μια ερωτηση τησ προπληρομενες καρτεσ τησ δεχετε το παηπαλ????

Γιατη λεει να πληροσω με πιστοτηκη η χρεοστηκη.....εχει κανεις σας πεηπαλ με χρεοστηκη?????...

Επεξ/σία από eytyxhs098

Δημιούργησα πρόσφατα έναν paypal λογαριασμό και έβαλα ένα "donate" button στο

blog μου (ciaoant1.blogspot.com), έτσι ώστε να μπορώ να λάβω κάποιες δωρεές από τους αναγνώστες.

Δημιούργησα ένα "merchant" λογαριασμό στο paypal, ώστε να είμαι σε θέση να λάβω

χρήματα,όχι μόνο να δώσω, και συνέδεσα το λογαριασμό μου σε μια Prepaid κάρτα (ίσως αυτό είναι το πρόβλημα; Δεν πρόκειται για "κανονική" πιστωτική κάρτα, είναι μια προπληρωμένη κάρτα)

Ζήτησα από ένα φίλο να χρησιμοποιήσει το donate button, προκειμένου να δούμε αν δουλεύει, και αυτός χρησιμοποίησε την electron visa πιστωτική κάρτα του (δεν έχει paypal λογαριασμό - ίσως αυτό είναι το πρόβλημα (?)), αλλά όταν έκανε donate δεν έγινε δεκτή η συναλλαγή.

Τι μπορεί να φταίει;

Έστειλα και mail στην paypal, αλλά όταν απάντησαν απλά με παρέπεμψαν σε κάποιο online manual, που δεν έλεγε τίποτα καινούργιο/χρήσιμο.

Φιλε μου θα ηθελα να μου πεις πως εχεις φτιαξει donate button γιατι με ενδιαφερει και εμενα να πουλαω υπηρεσιες και με αυτον τον τροπο αντι για αμεση καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο.

Σε παρακαλω να μας εξηγησεις πως το εκανες.

Ευχαριστω.

Φιλε μου θα ηθελα να μου πεις πως εχεις φτιαξει donate button γιατι με ενδιαφερει και εμενα να πουλαω υπηρεσιες και με αυτον τον τροπο αντι για αμεση καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο.

Σε παρακαλω να μας εξηγησεις πως το εκανες.

Ευχαριστω.

Βασικά θα πρέπει πρώτα να βρω κάποιον που να έχει paypal, να τεστάρω αν μπορεί να κάνει donate, και μετά σου λέω. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν δε λειτουργεί το donate button που έφτιαξα να μη σε βάλω να κάνεις τα ίδια.

Ρε παιδια τι ειναι αυτες οι προπληρωμενς καρτες που τις ακουω συνεχεια?

Εγω μονο χρεωστιςκ χρησιμοποιω.

προπληρωμενη = εχω €50 ας πουμε μεσα στην καρτα, αρα οι αγορες μου δεν πρεπει να ξεπερασουν τα €50.... αν εχω 100, τοτε μπορω να χαλασω μεχρι 100 και παει λεγοντας.

παιδια μια ερωτηση τησ προπληρομενες καρτεσ τησ δεχετε το παηπαλ????

Γιατη λεει να πληροσω με πιστοτηκη η χρεοστηκη.....εχει κανεις σας πεηπαλ με χρεοστηκη?????...

1)ναι τις δεχεται

2)βαλε χρεωστικη και θα «παιξεις» κανονικα

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατι βγάζει αυτό το μήνυμα ο chrome και τι σημαίνει..?? νομίζω είναι πολύ γενικό έτσι όπως τα λέει θα μπορούσε κάποιος να δεί τα στοιχεία της πιστωτικής μου ξέρω γώ.. :confused:

paypalxxx.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Βρε παιδια εχω κολλησει σε ενα σημειο...

Εχω γραφτει κανονικα στο paypal, μου τραβηξε και το 1,50 ευρω αλλα σημερα που πηρα τηλεφωνο στην τραπεζα (εβγαλα visa electron απο την alpha) και ζητησα τον 4ψηφιο κωδικο μου ειπε ο υπαλληλος οτι ΔΕΝ υπαρχει καποιος κωδικος.

Το μονο λεει που φαινεται ειναι οτι τραβηξαν 1,50 ευρω. τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

Καλησπέρα,

Αν η διαδικασία είναι ίδια όπως πριν από 6-7 χρόνια που είχα γραφτεί τότε θα δεις τον 4ψήφιο κωδικό σου στον επόμενο λογαριασμό σου.

εμένα σε χρεωστική της πειραιώς έκανε να εμφανιστεί στον on-line λογαριασμό περίπου 4 εργάσιμες ημέρες..γενικά κάνε λίγη υπομονή,θα εμφανιστεί αν μπαίνεις στη σελίδα web banking της alpha η αλλίως πάρε τους ξανά τηλέφωνο,αύριο,μεθαύριο κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...