isay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Λοιπον παιδια δεν εχω ιδεα απο paypal..Θελω να μου λυσετε καποιες αποριες.. Μπορω να κανω λογαριασμο στο paypal και να βαλω λεφτα με PaySafeCard απο Κυπρο?? Θελω να κανω καποιες αγορε απο το ebay και να πληρωσω με paypal για αυτο ρωταω.. To παρον topic φτιάχτηκε για το paypal και έχει ήδη όλη τη γνώση που χρειάζεσαι στο paypal.. Για paysafe δεν μπορείς. Προπληρωμένη ή χρεωστική ή λογαριασμός τραπέζης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 An eixes MoneuyBookers θα μπρουσες και καρτα να βγαλεις και να πληρωσεις ακομη και απο παυσαφε. ---------- Προσθήκη στις 15:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:39 ---------- Απορω το paypal πως δεν ακδιει ακομη καρτες για αμεση αναληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 An eixes MoneuyBookers θα μπρουσες και καρτα να βγαλεις και να πληρωσεις ακομη και απο παυσαφε. ---------- Προσθήκη στις 15:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:39 ---------- Απορω το paypal πως δεν ακδιει ακομη καρτες για αμεση αναληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παιδια διμιουργια ενα acc στο paypal και μου ειπαν για εναν κωδικο οπου ειναι τετραψιφιος και θα μου το στειλουν...ποτε θα μου το στειλουν και που για να εωεργοποιησω την paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παιδια διμιουργια ενα acc στο paypal και μου ειπαν για εναν κωδικο οπου ειναι τετραψιφιος και θα μου το στειλουν...ποτε θα μου το στειλουν και που για να εωεργοποιησω την paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παδια εκανα verify την prepaid μου απο την eurobank στο paypal αλλα δεν μου εχουν επιστρεψει το 1,50 ευρω. τι να κανω να στειλω e-mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παδια εκανα verify την prepaid μου απο την eurobank στο paypal αλλα δεν μου εχουν επιστρεψει το 1,50 ευρω. τι να κανω να στειλω e-mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 @cernic ψάξε το στο θέμα για paypal verify. @lak περιμένε 1-2 μέρες και το ποσό θα εμφανιστεί στο balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 @cernic ψάξε το στο θέμα για paypal verify. @lak περιμένε 1-2 μέρες και το ποσό θα εμφανιστεί στο balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 τελικα εμφανιστηκε στο balance:-) ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 τελικα εμφανιστηκε στο balance:-) ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eytyxhs098 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Για σας θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το paypal. Έκανα paypal και μου λέει να βάλω λευτα μέσα μέσω της credit card, αλλά εγώ δεν έχω πιστοτικη κάρτα. Τι να κάνω για βάλω λεφτα μέσα;;; Σας παρακαλώ χριαζομαι μια απάντηση. Λογικά θα πρέπει να πάω σε κάποια τράπεζα και να τα καταθέσω αλλά σε πια;;; (αν γίνετε αυτό) Σας ρωτάω γιατί μόλις πήρα το iPhone 4 από το e-bay και θέλω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ. Ααααα....και μόλις θημηθηκα ότι έχω μια κάρτα ανάληψης χρήματων από τα ATM δεν ξέρω ομος αν γίνετε με αυτόν τον τροπο και αν είναι ασφαλής. Θέλω να μου πείτε αν είναι ασφαλής οι τρόποι αυτοί κατάθεση η με κάρτα (ανάληψης). Αν βεβεα ησχουν αυτοί οι τρόποι που ανέφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Για σας θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το paypal.Έκανα paypal και μου λέει να βάλω λευτα μέσα μέσω της credit card, αλλά εγώ δεν έχω πιστοτικη κάρτα. Τι να κάνω για βάλω λεφτα μέσα;;; Σας παρακαλώ χριαζομαι μια απάντηση. Λογικά θα πρέπει να πάω σε κάποια τράπεζα και να τα καταθέσω αλλά σε πια;;; (αν γίνετε αυτό) Σας ρωτάω γιατί μόλις πήρα το iPhone 4 από το e-bay και θέλω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ. Ααααα....και μόλις θημηθηκα ότι έχω μια κάρτα ανάληψης χρήματων από τα ATM δεν ξέρω ομος αν γίνετε με αυτόν τον τροπο και αν είναι ασφαλής. Θέλω να μου πείτε αν είναι ασφαλής οι τρόποι αυτοί κατάθεση η με κάρτα (ανάληψης). Αν βεβεα ησχουν αυτοί οι τρόποι που ανέφερα. Όλα αυτά που ρωτάς εχουν απαντηθεί δεκάδες φορές σε αυτό το θέμα. Αν το κοιτάξεις περιληπτικά θα καταλάβεις και πως θα μεταφέρεις χρήματα απο τραπεζικό λογαριασμό και πως μπορείς να βγάλεις προπληρωμένη κλπ κλπ. Αν η κάρτα ανάληψης είναι απλή , τότε σίγουρα δεν κάνει για τη δουλειά που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Για σας θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το paypal.Έκανα paypal και μου λέει να βάλω λευτα μέσα μέσω της credit card, αλλά εγώ δεν έχω πιστοτικη κάρτα. Τι να κάνω για βάλω λεφτα μέσα;;; Σας παρακαλώ χριαζομαι μια απάντηση. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις πιστωτική, μπορείς να δηλώσεις και χρεωστική σε περίπτωση που κάνει για αγορές μέσω internet. Αλλιώς μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στο paypal balance από τον τραπεζικό σου λογαριασμό μέσω της διαδικασίας "Top Up". Είναι όμως πολύ απλότερο να δηλώσεις μια απλή προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα που να είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου και να τραβάει λεφτά από εκει το paypal κάθε φορά που θα κάνεις κάποια αγορά. Λογικά θα πρέπει να πάω σε κάποια τράπεζα και να τα καταθέσω αλλά σε πια;;; (αν γίνετε αυτό) Δεν γίνεται έτσι, πρέπει να δηλώσεις κάποια κάρτα ή αλλιώς μέσω "Τοp Up". Αν δεν έχεις άλλη επιλογή και είναι ανάγκη να πληρώσεις άμεσα πήγαινε αύριο σε μια τράπεζα για να βγάλεις μια προπληρωμένη για να κάνεις τη δουλειά σου. Όμως αυτή είναι λύση ανάγκης γιατί κάθε φορά που θα την φορτώνεις θα σου κρατάει προμήθεια 1 ευρώ ή περισσότερο. Ααααα....και μόλις θημηθηκα ότι έχω μια κάρτα ανάληψης χρήματων από τα ATM δεν ξέρω ομος αν γίνετε με αυτόν τον τροπο και αν είναι ασφαλής. Θέλω να μου πείτε αν είναι ασφαλής οι τρόποι αυτοί κατάθεση η με κάρτα (ανάληψης). Αν βεβεα ησχουν αυτοί οι τρόποι που ανέφερα. Πρέπει κατ' αρχην να μάθεις αν η κάρτα που έχεις μπορεί να γίνει δεκτή στο paypal, αν είναι απλά κάρτα ανάληψης προφανώς δεν μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εγω δοκιμασα 2 καρτες αναληψης: Alpha bank Enter Vista => δεκτη απο το Paypal ΕθνοCash => Οχι δεκτη απο το Paypal Αρα το Paypal δεν δεχεται ολες τις καρτες αναληψεις αλλα μονο καποιες απο αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα