Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμεις που εχουμε personal μπορουμε μονο μεχρι 2 φορες να λαβουμε/στειλουν χρηματα?

μπορουμε να στειλουμε οσες φορες θελουμε γιατι φαινεται σαν αγορα (χοντρικα αναφερομαι)

οι personal μπορουμε να λαβουμε εως 2 φορες

επισης να αναφερω για οσους δε γνωριζουν οτι το paypal ανηκει στο ebay = αν πουλας μεσω ebay αναγκαστηκα πας σε premiere = σε ωθει προς τα εκει = ναι μεν βγαζεις λεφτα αλλα ενα ποσο απο αυτα που θα λαβεις στο κρατα το pp. το ποσό ακριβως δε το γνωριζω γιατι μια φορα πουλησα κατι και θυμαμαι που μου ηρθε mail και μου ελεγε οτι απο τα €80 το ταδε (μικρο) ποσο το κρατα το pp για τις υπηρεσεις του κλπ.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στην 3η φορα σου λεει οτι δε μπορεις να προχωρησεις και για να λαβεις τα χρηματα πρεπει να γινεις Premium

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Έχω δεχτεί χρήματα 4 φορές μέσα στο 2010. Μέσα σε ένα μήνα μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά γενικότερα δεν ισχύει.

Δημοσ.

τι να σου πω, ετσι μου συνεβει αλλα βρηκα αλλο τροπο γιατι γενικα δεν λαμβανω χρηματα. απο κει και περα δοκιμαζει ο καθενας σαν personal για οσο παει. αν δει οτι δε μπορει αλλο κανει τραμπα σε premium

Δημοσ.
Που έχετε δει αυτό το "2 φορές" και το επαναλαμβάνεται ρε παιδιά?

Στο faq του paypal λέει ότι με personal μπορείς να δεχθείς μέχρι 2 φορές χρήματα από ποστωτική κάρτα. Ίσως εσύ μπόρεσες να δεχθείς χρήματα παραπάνω από δύο φορές γιατί δεν εστάλησαν από πιστωτική.

Δημοσ.

καλημερα παιδια πηγα σημερα το πρωι στην eurobank και εβγαλα μια προπληρομενη viza,μια καρτα για ATM και κωδικο e banking....Πως θα κανω τωρα paypal?

Δημοσ.

φιλε κολαω στο οτι δεν 3ερω τιποτα απο τραπεζες....θα δοκιμασω και θα σου πω παντος ευχαριστω!

---------- Προσθήκη στις 12:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ----------

στο card number τι βαζω?και στο Expiration date?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια δεν εχω ιδεα απο paypal..Θελω να μου λυσετε καποιες αποριες..

Μπορω να κανω λογαριασμο στο paypal και να βαλω λεφτα με PaySafeCard απο Κυπρο??

Θελω να κανω καποιες αγορε απο το ebay και να πληρωσω με paypal για αυτο ρωταω..

Δημοσ.

Μπορω να κανω λογαριασμο στο paypal και να βαλω λεφτα με PaySafeCard απο Κυπρο??

Θελω να κανω καποιες αγορε απο το ebay και να πληρωσω με paypal για αυτο ρωταω..

Δημοσ.

To παρον topic φτιάχτηκε για το paypal και έχει ήδη όλη τη γνώση που χρειάζεσαι στο paypal..

Για paysafe δεν μπορείς. Προπληρωμένη ή χρεωστική ή λογαριασμός τραπέζης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...