electroasd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Να σαι καλα. 1) Bάζεις "checkings" αν είναι τρεχούμενος λογαριασμός. 2) Σύμφωνα και με τους πιο έμπειρους φίλους του φόρουμ σε greeklish πρέπει να τα βάλεις, και το λογικό άλλωστε έτσι είναι αφού όλα στα αγγλικά είναι στο site. 3) Όταν θες να σε πληρώσουν θα δίνεις απλά το email που είναι συνδεδεμένο με το paypal, μόνο αυτό χρειάζεται. Όταν τα δεχθείς μπαίνουν στο paypal balance κι απο κει αν θες τα χρησιμοποιείς για αγορές, αλλιώς αν θες να τα κάνεις ανάληψη μεταφέρεις τα χρήματα στον λογαριασμό από την επιλογή "withdraw". Όταν θες να πληρώσεις εσύ θα τραβάει λεφτά κατά προτεραιότητα πρώτα από το paypal balance αν υπάρχουν και αν όχι από την κάρτα σου. Αν θες να τραβήξει λεφτά από τον τραπεζικό λογαρισμό δεν ξέρω πως μπορείς να το κάνεις, αυτό ρώτησα παραπάνω κι εγώ οπότε αν γνωρίζει κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας ενημερώσει. Εισαι ωραιος! Σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου!
Pinball1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εισαι ωραιος! Σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου! χαίρομαι που βοήθησα Tι διοαφορα εχει ενα savings με ενα checkings account? savings είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου ενώ checking τρεχούμενος, αυτά εννοείται έχουν να κάνουν με το είδος του τραπεζικού λογαριασμού όχι με το paypal.
Nik0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Το ειχα παντα απορια, το τι εδιαφορα εχει ενα λογαριασμος ταμιευτηριου απο εναν τρεχουμενο.
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Φαντάσου κάτι σαν τον κουμπαρα που είχαμε μικροί k βάζαμε τα ψιλά (savings)
Nik0s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Aποταμιευτηριου εχουμε ολοι οχι οψεως(τρεχουμενο) Μηπως ο οψεως ειναι μισθοδοσιας και τον εχουν μονο οσοι δουλευουν?
kage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 οταν στελνεις λεφτα υπαρχουν 2 επιλογες... purchace -goods -services personal -gift -payment owed κτλ στην 1η κατηγορια υπαρχει χρεωση στον δεκτη ενω στην 2η στον αποστολεα? εδιτ¨:https://www.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_display-fees-outside στην ουσια για να μην πληρωσει κανεις fees πρεπει να κανεις κατεθεση στην τραπεζα και να τα σηκωνει απο τραπεζικο λογαριασμο. οι τραπεζες βαζουν καπελο σε καταθεσεις αν δεν σου ανηκει ο λογαριασμος?
kosmasgr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια μια απορία. Απο ότι βλέπω για να περάσεις λεφτά στο Paypal account η μόνη λύση είναι η κατάθεση στην Τράπεζα με τα στοιχεία της Paypal , περνώντας ως αιτιολογία ένα reference id που σου δίνει η Paypal ώστε να σε αναγνωρίσουν και να στα περάσουν ή ο άλλος τρόπος να κάνεις την ίδια δουλειά μέσω ebanking. Σε κάρτα χρεωστική/πιστωτική δεν αποστέλλονται έτσι ? Αν θες να τραβήξει λεφτά από τον τραπεζικό λογαρισμό δεν ξέρω πως μπορείς να το κάνεις, αυτό ρώτησα παραπάνω κι εγώ οπότε αν γνωρίζει κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας ενημερώσει. Οι τρόποι για να περάσεις λεφτά στο balance σου είναι οι παραπάνω που περιγράφω. Από Paypal You can transfer money from your bank account in EUR to your PayPal account just as you would when making a domestic payment transfer. You'll need to use your PayPal Customer Reference /ID (στο δίνουν αυτοί στην σελίδα Μyaccount / TopUp) Step 1 - Log in to your bank to make a domestic payment to PayPal. Follow your bank's online instructions Step 2 - PayPal will send you an email once the money has arrived in your PayPal account. Transfers are usually processed within 2-3 business days (this may happen more quickly), upon PayPal receiving the correct details Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2010 από kosmasgr
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ειμαι καινουριος στο paypal, αλλα εχω τις εξης αποριες: - τελικα ποιος ειναι ο λογαριασμος μου στο paypal? εννοω ποιο ειναι το αναγνωριστικο; αν μου ζητησει καποιος τον λογαριασμο μου στο paypal, τι θα του δωσω? Το email μου στο yahoo που δηλωσα στο paypal? - Τα στοιχεία: #Business information - Supply additional information #Send proof of identification - Upload a proof of ID and address σε ποιες περιπτώσεις πρεπει να συμπληρωθουν και πότε δεν είναι αναγκαίο; Εγω θελω μονο να δεχομαι χρηματα κι οχι να αγοραζω/πληρωνω.
Nik0s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μεσω web banking(πχ Alpah web banking) μποροουμε να μεταφερουθμε λεφτα στο paypal account μας?
isay Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 - τελικα ποιος ειναι ο λογαριασμος μου στο paypal? εννοω ποιο ειναι το αναγνωριστικο; αν μου ζητησει καποιος τον λογαριασμο μου στο paypal, τι θα του δωσω? Το email μου στο yahoo που δηλωσα στο paypal? Ακριβώς αυτό. - Τα στοιχεία: #Business information - Supply additional information #Send proof of identification - Upload a proof of ID and address σε ποιες περιπτώσεις πρεπει να συμπληρωθουν και πότε δεν είναι αναγκαίο; Εγω θελω μονο να δεχομαι χρηματα κι οχι να αγοραζω/πληρωνω. Είναι αναγκαία όταν θες να ΔΕΧΕΣΑΙ χρήματα.
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Στο business information νομιζω καπου δηλωνεται και vat? Αυτο τι ρολο παιζει? Απο τη στιγμη που το χρημα παει στο paypal, και απο εκει -αν καποιος θελησει να εκταμιευσει- στον τραπεζικο λογαριασμο, δεν ειναι ο καθενας υπευθυνος(συνεπειες του νομου) αν θα δηλωσει και τι θα δηλωσει επισήμως στο κρατος? Το paypal και το vat που εμπλεκεται? ---------- Προσθήκη στις 19:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:24 ---------- Εκανα καλα που ανοιξα premiere account αντι για personal account? Θελω να δεχομαι χρηματα, οχι να κανω online αγορες.
isspro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εκανα καλα που ανοιξα premiere account αντι για personal account? Θελω να δεχομαι χρηματα, οχι να κανω online αγορες. με personal account, δεχεσαι μεχρι 2 φορες χρηματα. για τριτη φορα πρεπει να εχεις premiere. τωρα αν το θες για επανηλλειμένες αναληψεις, καλα εκανες. για τις Online αγορες δε σε επηρεαζει κατι, ειτε εχεις personal ειτε premiere ειναι το ιδιο και το αυτο
Nik0s Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Εμεις που εχουμε personal μπορουμε μονο μεχρι 2 φορες να λαβουμε/στειλουν χρηματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα