Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε πολυ κριαμ πουδ εν γινεται.

H MoneyBookers το κανει τα απιρνεις και τα στελνεις τα λεφτα πσιω με οποιον τροπο θελεις ακομη και καρτα σου εκδισουν για αγορες.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να κάνω άλλη μία ερώτηση.

Ξέρετε αν γίνετε να αγοράσω πράγματα από ebay χωρίς λογαριασμό paypal αλλά κατευθείαν από την πιστωτική;

Ας πούμε σε κάποια e-shop έχει την επιλογή πληρωμή μέσω paypal, σε ανακατευθύνει στο paypal και μπορείς να κάνεις τη συναλλαγή και ας μην έχεις λογαριασμό αλλά κατευθείαν από την πιστωτική.

Ξέρετε αν γίνετε αυτό και στο ebay;

OXI

Το paypal είναι της ebay, και συνεπώς δεν έχει κέρδος από την χρήση πιστωτικών καρτών, παρά μόνο στις συναλλαγές μέσω paypal...

Δημοσ.
Φιλε μου αυτο ομως δνε απανταει σε αυτο που ρωτησα.

Εχω εχψ μια Enter Visa που ειχα βγλαει απο την Alpha Bank και την εχω δηλωσει με verify στο PayPal.

Τωρα για παραδειγμα εχω 100€ στο paypal balance.

Δεν εχω δηλωσει αριθμο τραπεζικου λογαριασμου αλλα μονο αυτην την καρτα που ειοπα παραπανω.

Μπορω να τραβηξω τα λεφτα μου πισω στον τραπεζικο μου λογαριασμο μεω της καρτας αυτης που ξερει το paypal και απο την οποαι εχει τραβηξει πολλες φορες το paypal χρηματα?

---------- Προσθήκη στις 12:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ----------

p.s.: ΙΒΑΝ εχουν ολοι οι τραπεζικοι λογαριασμου.

Το paypal δεν ξέρει κανένα τραπεζικό σου λογαριασμό , ούτε αυτόν της κάρτας σου που έχεις δηλώσει στο paypal.

Αν έχει IBAN ο λογαριασμός της κάρτας σου τότε δηλωσε τον και μετά τράβα τα χρήματα σε αυτόν.

Πρέπει όμως να τον δήλώσεις , αυτόματα δεν γίνεται τπτ.

Δημοσ.

Καλα στην ΜοneyBookers πως αρκει η δηλωση της χρεωστικης καρτας και μονο για να στειλεις και να λαβεις λεφτα πισω στον λογασριασμο σου χωρις να εχεις δηλωσει καθολου τον τραπεζικο λογαριασμο?

Δημοσ.
Το paypal δεν ξέρει κανένα τραπεζικό σου λογαριασμό , ούτε αυτόν της κάρτας σου που έχεις δηλώσει στο paypal.

Αν έχει IBAN ο λογαριασμός της κάρτας σου τότε δηλωσε τον και μετά τράβα τα χρήματα σε αυτόν.

Πρέπει όμως να τον δήλώσεις , αυτόματα δεν γίνεται τπτ.

Δηλαδή αν δηλώσεις στο paypal τον τραπεζικό σου λογαριασμό από την επιλογή "Add a bank account" μπορείς να μεταφέρεις στον λογαριασμό σου χρήματα και με άλλο τρόπο εκτός του withrdraw που αναφέρθηκε προηγουμένως?

Αν είναι έτσι τότε καλύτερα να δηλώνεις εξ αρχής τον τραπεζικό σου λογαριασμό αντί για την χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα.

Δημοσ.
Καλύτερα κάρτα όμως για λόγους ασφαλείας ;)

Στην ουσία δεν έχει διαφορά όμως... :confused: Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι κάποιος αποκτά πρόσβαση στον λογαριασμό σου, είτε έχεις δηλώσει κάρτα είτε λογαρισμό το ίδιο είναι. Άλλωστε κάθε φορά που γίνεται χρήση του λογαριασμού σου το paypal σου στέλνει ενημερωτικό email.

Επειδή όμως δεν διευκρινίστηκε προηγουμένως, αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το αν τελικά συμφέρει από πρακτικής άποψης να συνδέσεις λογαριασμό αντί για κάρτα έτσι ώστε να μπορείς να μεταφέρεις πιο έυκολα χρήματα που δέχεσαι απο το paypal στον λογαριασμό σου. Αλλιώς αν δεν υπάρχει κάποια τέτοια ευκολία, λογικά δεν υπάρχει καμία διαφορά στο αν θα δηλώσεις κάρτα ή λογαρισμό.:rolleyes:

Δημοσ.

αν εχεις δηλωσει μονο καρτα, λεφτα δεν παιρνεις με withdraw. μενουν στο Paypal. πχ σου στελνουν €40. μενουν εκει. μετα θες κατι με €60. κανεις την αγορα και παιρνει τα €40 απο το paypal υπολοιπο και τα αλλα €20 απο την καρτα σου. αν παλι θες να στειλεις χρηματα, πανε σαν αγορα, δλδ παλι απο την καρτα η απο pp και καρτα η μονο απο pp αν σε καλυπτει το ποσο. αν τωρα δηλωσεις iban=τραπ. λογ. σε βολευει, γιατι οταν κανεις withdraw πανε κατευθειαν τραπεζα μετα απο 2-3 εργασιμες και εισαι οκ. κανεις οτι θες μετα. αναληψη η φορτωση/γεμισμα prepaid κλπ.

εγω στην αρχη ειχα καποιους ενδοιασμους με το bank account αλλα τελικα δεν ειναι κατι. ουτως η αλλως μονο να βαλεις λεφτα μπορεις εκει. να βγαλεις μονο απο την prepaid γινεται. οποτε δε νομιζω οτι υπαρχει λογως οποτε θελει ο καθενας να κανει withdraw να καθεται να γραφει καθε φορα ενα ολοκληρο κατεβατο (του iban)

κατι που ειπα και σε ενα παιδι που ρωτησε:

καλο θα ηταν για εσενα να δηλωσεις ενα τραπεζικο λογαριασμο που εχεις μονο για «internet χρηση» για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αλλα να μπορεις να παρακολουθεις και το traffic καλυτερα. εγω που εχω eurobank πχ, εχω μεγαλο και μικρο ταμιευτηριο (2 τραπ. λογ.). εχω δηλωσει το μικρο για τις διαδικτυακες συνναλαγες και το μανατζαρω καλυτερα. τραβαω χρηματα μεσω του withdraw και μου εμφανιζει κατευθειαν το λογαριασμο, χωρις να χρειαζεται καθε φορα να τον γραφω. μετα απο 2-3 εργασιμες τα χρηματα εχουν μπει και τα μεταφερω ειτε στην καρτα την prepaid, ειτε στο μεγαλο ταμιευτηριο. για να στειλεις χρηματα μετα αν χρειαστει, ειναι σαν αγορα και γι αυτο φευγουν οχι απο τον τραπ. λογαρ. που εχεις δηλωσει αλλα απο την prepaid σου!

γνωμη μου, κανε οτι κανω. ανοιξε ενα bank account μονο για Internet και δηλωσε αυτον στο pp και εισαι οκ.

Δημοσ.

Παντως στους MoneyBookers τραβας λεφτα απο καρτα και στελενις λεφτα πισω σε καρτα χωρις καν να εχει δηλωσειθ τραπεζικο λογαριασμο.

Σου λεει εφοσον ο τραπ. λογαριασμος συνδεεται με την καρτα και εχεις κανει επιτυχης καταθεση χρηματων μεσω της καρτας γιατι να μην μπορεις να κανεις και επιτυχης αναληψη στον τραπ λογαριαμσο μεσω καρατς παλι?

Χωρις να εχει ςηδλωσει πουθενα τραπ.λογαριαμσο.

Απορω γιατι δεν γινεται και στο paypal to idio.

Δημοσ.

Έχω δηλώσει έναν τραπεζικό λογαριασμό στο Paypal αλλά όταν πάω να στείλω χρήματα μου ζητάει να δηλώσω κάρτα και τον λογαρισμό δεν μου τον εμφανίζει καν σαν επιλογή! :confused:

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πληρώσω μέσω paypal χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό? :fear:

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Παιδια , καλησπερα.

Θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει ήδη απαντηθει , αλλα είναι πάρα πολλές οι σελίδες για να το βρω. Επομένως ζηταω απο τωρα συγγνώμη.

Εχω ενα λογαριαμο paypal Και εχω συνδεσει μια καρτα σε αυτον που κανω τις αγορες μου απο το νετ. Θελω ομως να μαθω πως μπορουν να με πληρωνουν μεσω paypal.

Καταρχην πρεπει να εχω το Premier account , σωστα?

Επειτα κανω add ενα bank account ?

Στα πεδια που εμφανιζονται πως τα συμπληρωνω Εννοω πχ εκει που λεει Bank location Τι βαζω? Και μετα Account type?

Τελος αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι στην τραπεζα τι λογαριασμο πρεπει να ανοιξω? Εχω eurobank. Μεσα στο Paypal λεει οτι πρεπει τα στοιχεια που θα γραψω να ειναι ιδια με αυτα που εχω δηλωσει στην τραπεζα. Στην τραπεζα πως πρεπει να ανοιξω λογαριασμο , στα λατινικα ή στα ελληνικά ?

Δημοσ.
Καταρχην πρεπει να εχω το Premier account , σωστα?

Απ' ότι ξέρω μπορείς να δεχθείς χρηματα και με personal αλλά μόνο δύο πληρωμές από πιστωτική τον χρόνο. Aν έχεις σκοπό να δέχεσαι συχνά ποσά θα πρέπει να έχεις premier.

Επειτα κανω add ενα bank account ?

Στα πεδια που εμφανιζονται πως τα συμπληρωνω Εννοω πχ εκει που λεει Bank location Τι βαζω?

Στο βιβλιάριο του λογαριασμού που θα σου δώσουν έχει μέσα το όνομα του υποκαταστήματος της τράπεζας οπότε νομίζω αυτό θα είναι οκ.

Και μετα Account type?

Αν είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου βάζεις "savings".

Τελος αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι στην τραπεζα τι λογαριασμο πρεπει να ανοιξω?

Ένας απλός λογαρισμός ταμιευτηρίου αρκεί.

Μεσα στο Paypal λεει οτι πρεπει τα στοιχεια που θα γραψω να ειναι ιδια με αυτα που εχω δηλωσει στην τραπεζα. Στην τραπεζα πως πρεπει να ανοιξω λογαριασμο , στα λατινικα ή στα ελληνικά ?

Στα λατινικά δεν γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό, στα ελληνικά θα είναι και μετά θα τα γράψεις τα στοιχεία σου στο paypal σε greeklish.

Δημοσ.
Απ' ότι ξέρω μπορείς να δεχθείς χρηματα και με personal αλλά μόνο δύο πληρωμές από πιστωτική τον χρόνο. Aν έχεις σκοπό να δέχεσαι συχνά ποσά θα πρέπει να έχεις premier.

Στο βιβλιάριο του λογαριασμού που θα σου δώσουν έχει μέσα το όνομα του υποκαταστήματος της τράπεζας οπότε νομίζω αυτό θα είναι οκ.

Αν είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου βάζεις "savings".

Ένας απλός λογαρισμός ταμιευτηρίου αρκεί.

Στα λατινικά δεν γίνεται να ανοίξεις λογαριασμό, στα ελληνικά θα είναι και μετά θα τα γράψεις τα στοιχεία σου στο paypal σε greeklish.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Εχω 3 ερωτησεις πανω σε αυτα που μου ειπες

1) Αν δεν ειναι ταμιευτηριου ο λογαριασμος βαζω "checkings"?

2) Με greeklish το δεχονται ή θα δημιουργηθει καποιο θεμα?

3) Οταν θα θελει καποιος να με πληρωσει θα πρεπει να του δινω το Paypal account. Πως θα ξεχωριζει το paypal Οτι οταν θελω να πληρωσουν θα πηγαινουν τα λεφτα στον λογαριαμσο και οταν θελω να πληρωσω εγω πχ με την καρτα μου θα χρεωνει αυτη?

Ευχαριστω πολυ και παλι!

Δημοσ.
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Εχω 3 ερωτησεις πανω σε αυτα που μου ειπες

1) Αν δεν ειναι ταμιευτηριου ο λογαριασμος βαζω "checkings"?

2) Με greeklish το δεχονται ή θα δημιουργηθει καποιο θεμα?

3) Οταν θα θελει καποιος να με πληρωσει θα πρεπει να του δινω το Paypal account. Πως θα ξεχωριζει το paypal Οτι οταν θελω να πληρωσουν θα πηγαινουν τα λεφτα στον λογαριαμσο και οταν θελω να πληρωσω εγω πχ με την καρτα μου θα χρεωνει αυτη?

Ευχαριστω πολυ και παλι!

Να σαι καλα. :-)

1) Bάζεις "checkings" αν είναι τρεχούμενος λογαριασμός.

2) Σύμφωνα και με τους πιο έμπειρους φίλους του φόρουμ σε greeklish πρέπει να τα βάλεις, και το λογικό άλλωστε έτσι είναι αφού όλα στα αγγλικά είναι στο site.

3) Όταν θες να σε πληρώσουν θα δίνεις απλά το email που είναι συνδεδεμένο με το paypal, μόνο αυτό χρειάζεται. Όταν τα δεχθείς μπαίνουν στο paypal balance κι απο κει αν θες τα χρησιμοποιείς για αγορές, αλλιώς αν θες να τα κάνεις ανάληψη μεταφέρεις τα χρήματα στον λογαριασμό από την επιλογή "withdraw". Όταν θες να πληρώσεις εσύ θα τραβάει λεφτά κατά προτεραιότητα πρώτα από το paypal balance αν υπάρχουν και αν όχι από την κάρτα σου. Αν θες να τραβήξει λεφτά από τον τραπεζικό λογαρισμό δεν ξέρω πως μπορείς να το κάνεις, αυτό ρώτησα παραπάνω κι εγώ οπότε αν γνωρίζει κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας ενημερώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...