Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για περιπτερο δεν ξερω. παντως πρεπει να κανεις εγγραφη στο paypal αν θες να το χρησιμοποιεις. απο κει και περα υποθετω οτι τον αριθμο της καρτας (απο το περιπτερο) τον γραφεις στο pp και αγοραζεις. βεβαια οταν θα σου τελειωσουν τα χρηματα θα πρεπει να σβησεις τη συγκεκριμενη καρτα και να δηλωσεις αλλη παλι! αρα θα σου προτεινα αν εισαι πανω απο 18 να πας σε καποια τραπεζα που λογικα θα εχεις και καποιο λογιαριασμο για τα χρηματα σου και θα ζητησεις μια prepaid card για αγορες μεσω internet. αυτοι ξερουν ποια θα σου δωσουν και μετα θα δηλωσεις τη συγκεκριμενη μια και καλη στο paypal χωρις βαλε-βγαλε καρτα στο site. συνηθως ισχυει για ενα χρονο μεχρι να ληξει και να χρειαστει να βγαλεις αλλη (η ολη διαδικασια και της δημιουργιας καρτας αλλα και ανανεωσης ειναι το πολυ 10')

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα που έχει δεχθεί μέσω paypal στον τραπεζικό του λογαριασμό, πρέπει να γραψει τα στοιχεία του λογαριασμού (όνομα, διεύθυνση, κτλ) στα ελληνικά ή με αγγλικούς χαρακτήρες? Είναι σημαντικό να γραφούν με ακρίβεια τα στοιχεία του λογαριασμόυ διότι αν γινει λάθος σε χρεώνει 6€.

Αν έχει κάνει κάποιος αυτη την διαδικασία ήδη θα ήταν πολύ καλό να βοηθούσε λίγο.

Ευχαριστώ πολύ. :-)

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα που έχει δεχθεί μέσω paypal στον τραπεζικό του λογαριασμό, πρέπει να γραψει τα στοιχεία του λογαριασμού (όνομα, διεύθυνση, κτλ) στα ελληνικά ή με αγγλικούς χαρακτήρες? Είναι σημαντικό να γραφούν με ακρίβεια τα στοιχεία του λογαριασμόυ διότι αν γινει λάθος σε χρεώνει 6€.

Αν έχει κάνει κάποιος αυτη την διαδικασία ήδη θα ήταν πολύ καλό να βοηθούσε λίγο.

Ευχαριστώ πολύ. :-)

με αγγλικους χαρακτηρες και θα πας withdraw. αυτοματως σου λεει να διαλλεξεις σε ποιο τραπεζικο λογαριασμο (αν εχεις δηλωσει πανω απο εναν) και διαλλεγεις. μετα απο 2-3 εργασιμες εισαι οκ

Εχει καταφερει κανεις επιτυχως να τραβηξει λεφτα apo thn paypal πισω στην καρτα?

εγω... κοιτα την απαντηση απο πανω :-)

με αγγλικους χαρακτηρες και θα πας withdraw. αυτοματως σου λεει να διαλλεξεις σε ποιο τραπεζικο λογαριασμο (αν εχεις δηλωσει πανω απο εναν) και διαλλεγεις. μετα απο 2-3 εργασιμες εισαι οκ

Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια.

Δηλαδή πρέπει απαραίτητα να έχεις δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό για να κάνεις withdraw? Αν έχεις δηλώσει χρεωστική κάρτα η οποία είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις να σταλούν εκεί τα χρήματα?

Εχω συνδεση τον λογαριασμο paypal με την ΠΕΙΡΕΩΣ.

Θελω να ανοιξω εναν λογαριασμο στην ΚΥΠΡΟΥ. Μπορω να συνδεση και την ΚΥΠΡΟΥ στο paypal και οταν αγοραζω κατι να επιλεγω απο που να τραβαει τα λεφτα;

Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια.

Δηλαδή πρέπει απαραίτητα να έχεις δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό για να κάνεις withdraw? Αν έχεις δηλώσει χρεωστική κάρτα η οποία είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις να σταλούν εκεί τα χρήματα?

ναι γιατι πανε στον λογαριασμο και οχι στην καρτα. την καρτα μετα τη γεμιζεις απο το λογαριασμο. βεβαια μπορεις να κανεις και το αλλο. αν σε ανησυχει να βαλεις τον τραπεζικο σου λογαριασμο (οπως και εμενα στην αρχη αλλα το εκανα στη συνεχεια και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπησει καποιο προβλημα εδω και 8 μηνες), μπορεις οταν σου ερχονται χρηματα στο paypal απλα να μην κανεις τπτ και να τα αφηνεις εκει. γιατι? γιατι αν πχ σου ερθουν 20€ και εχεις στην καρτα αλλα 100€ και κανεις μια αγορα 50€, θα σου παρει τα 20€ απο το paypal και τα αλλα 30€ απο την καρτα ;-)

it's up to you.

Εχω συνδεση τον λογαριασμο paypal με την ΠΕΙΡΕΩΣ.

Θελω να ανοιξω εναν λογαριασμο στην ΚΥΠΡΟΥ. Μπορω να συνδεση και την ΚΥΠΡΟΥ στο paypal και οταν αγοραζω κατι να επιλεγω απο που να τραβαει τα λεφτα;

γινεται οπως επισης γινεται να διαλλεξεις απο ποια καρτα θα τραβας λεφτα εκεινη την ωρα!

τωρα αν εχειςπ πχ 2 καρτες στο paypal δε θυμαμαι οταν αγοραζεις κατι και κανεις συνδεση με αυτο αν διαλλεγεις εκεινη την ωρα ποια απο τις 2 θες η αν πρεπει να μπεις (νωριτερα) στο profile σου και να κανεις «primary» και «secondary».

παντως αυτο που θες γινεται :-)

"Ναι γιατι πανε στον λογαριασμο και οχι στην καρτα."

Μα το ιδιο πραγμα δεν ειναι ρε παιδια?!

Εγω ακομη δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του να τραβας λεφτα πισω στο λογαριασμο μεσω καρτας(η οποια ειναι ενα interface του λογαριασμου) με το να ζητας τα λεφτα κατευθειαν πισω στον λογαριασμο.

"Ναι γιατι πανε στον λογαριασμο και οχι στην καρτα."

Μα το ιδιο πραγμα δεν ειναι ρε παιδια?!

Εγω ακομη δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η διαφορα μεταξυ του να τραβας λεφτα πισω στο λογαριασμο μεσω καρτας(η οποια ειναι ενα interface του λογαριασμου) με το να ζητας τα λεφτα κατευθειαν πισω στον λογαριασμο.

Για να λύσουμε την απορία που σίγουρα έχουν πολλοί σχετικά με αυτό που ρώτησες.

Θα είμαι λίγο αναλυτικός.

Πας βγάζεις μια κάρτα prepaid απο μια τράπεζα πχ Eurobank.

Aυτή η κάρτα χρησιμοποιείται για αγορές μέσω paypal αν την κάνεις add.

H κάρτα αυτή στην eurobank έχει και ένα λογαριασμό μέσω του οποίου της βάζεις χρήματα ή τραβάς απο αυτόν το λογαριασμό χρήματα (αν έχει).

Στο paypal αν έχεις δηλώσει την κάρτα σου και κάνεις τις αγορές σου χωρίς να έχεις κάνει τιποτα άλλο μπορείς να λάβεις και χρήματα (πληρωμές).

Οταν σου στείλουν χρήματα και αποδεχθείς την πληρωμή τότε τα χρήματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ σε κανένα τραπεζικό λογαριασμό (ούτε σε αυτον που έχει η prepaid κάρτα σου στην τράπεζα και που ήδη έχεις δηλώσει) αλλά μένουν μέσα στο Paypal (Paypal Balance) όπου μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για αγορές.

Τώρα αν θές να τα πάρεις απο το Paypal kai να τα τραβήξεις στην τράπεζα για να τα κάνεις ανάληψη (Withdraw λέγεται στο Paypal) πρέπει να δηλώσεις μέσα στο paypal τραπεζικό λογαριασμό και τα στοιχεία του δικαιούχου.

Θα πρέπει να δώσεις το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού σου το οποίο χρησιμοποιείται για εμβάσματα απο το εξωτερικό.

ΙΒΑΝ συνήθως έχουν οι λογαριασμοί όψεως (μισθοδοσίας κτλ) και όχι οι απλοί αποταμιευτικοί ή οι λογαριασμοί που είναι συνδεδεμένοι με prepaid κάρτες (τουλάχιστον στην Εurobank αυτο ισχύει).

Αν ο λογαριασμός της prepaid σας έχει iban μπορείτε να δηλώσετε και αυτόν.

Αν δεν ξέρετε το IBAN απλά κάνετε ένα τηλ στην τράπεζα σας.

Το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού το δίνεται στα αγγλικά (όπως το γράφει η κάρτα ATM που έχετε)

Στην δική μου περίπτωση τα χρήματα έκαναν 2 μέρες να μεταφερθούν (300€) και τελικά μπήκανε 297 (3€ έξοδα εμβάσματος , αυτο αλλάζει απο τράπεζα σε τράπεζα και είναι ανάλογο με το ποσό).

Το Paypal δεν πληρώνει τα έξοδα αυτά , τα αφήνει να τα πληρώσετε εσείς.

Δεν υπήρξε καμία άλλη χρέωση.

Withdraw γίνεται για 10€ αν θυμάμαι καλά , όχι λιγότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρα πολύ χρήσιμες οι οδηγίες σου φίλε Godaemon! Ευχαριστω πολυ! :-)

Διαβάζοντας προσεκτικά τα όσα έγραψες μου δημιουργήθηκαν δύο μικρές απορίες:

1. Στο πεδίο "Bank Location" απλά βάζουμε 'Greece' ή κάτι περισσότερο?

2. Επειδή στην φόρμα του withdraw δεν βλέπω επιλογή σχετικά με το μέγεθος του ποσού που θέλουμε να μεταφέρουμε, εννοείται ότι όλο το ποσό που υπάρχει στο balance μεταφέρεται στον λογαριασμό έτσι?

Επεξ/σία από Kosmas70

α)Στο πεδίο Βank Location είχα βάλει Athens.. πιο πολύ τυπικό νομίζω είναι αυτό....

β) Οχι οταν πας να κάνεις withdraw σου λέει πόσο είναι το paypal balance σου και απο κάτω συμπληρώνεις πόσα θές να τραβήξεις..

Φιλε μου αυτο ομως δνε απανταει σε αυτο που ρωτησα.

Εχω εχψ μια Enter Visa που ειχα βγλαει απο την Alpha Bank και την εχω δηλωσει με verify στο PayPal.

Τωρα για παραδειγμα εχω 100€ στο paypal balance.

Δεν εχω δηλωσει αριθμο τραπεζικου λογαριασμου αλλα μονο αυτην την καρτα που ειοπα παραπανω.

Μπορω να τραβηξω τα λεφτα μου πισω στον τραπεζικο μου λογαριασμο μεω της καρτας αυτης που ξερει το paypal και απο την οποαι εχει τραβηξει πολλες φορες το paypal χρηματα?

---------- Προσθήκη στις 12:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ----------

p.s.: ΙΒΑΝ εχουν ολοι οι τραπεζικοι λογαριασμου.

Να κάνω άλλη μία ερώτηση.

Ξέρετε αν γίνετε να αγοράσω πράγματα από ebay χωρίς λογαριασμό paypal αλλά κατευθείαν από την πιστωτική;

Ας πούμε σε κάποια e-shop έχει την επιλογή πληρωμή μέσω paypal, σε ανακατευθύνει στο paypal και μπορείς να κάνεις τη συναλλαγή και ας μην έχεις λογαριασμό αλλά κατευθείαν από την πιστωτική.

Ξέρετε αν γίνετε αυτό και στο ebay;

Φιλε μου αυτο ομως δνε απανταει σε αυτο που ρωτησα.

Εχω εχψ μια Enter Visa που ειχα βγλαει απο την Alpha Bank και την εχω δηλωσει με verify στο PayPal.

Τωρα για παραδειγμα εχω 100€ στο paypal balance.

Δεν εχω δηλωσει αριθμο τραπεζικου λογαριασμου αλλα μονο αυτην την καρτα που ειοπα παραπανω.

Μπορω να τραβηξω τα λεφτα μου πισω στον τραπεζικο μου λογαριασμο μεω της καρτας αυτης που ξερει το paypal και απο την οποαι εχει τραβηξει πολλες φορες το paypal χρηματα?

Απ΄όσο κατάλαβα και απ΄όσο έψαξα και το site του paypal δυστυχώς δεν σου δίνει τέτοια επιλογή αν και θα ήταν πολύ χρήσιμο. Το ότι έχεις δηλώσει την κάρτα σημαίνει ότι μπορεί να τραβάει χρήματα απο κει, τώρα αν θες να μεταφέρεις χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό προφανώς ο μόνος τρόπος είναι να πας στην επιλογή withdraw και εκει γραφεις τα στοιχεία του λογαριασμού στον οποίο θες να στείλεις το ποσό.

---------- Προσθήκη στις 14:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:32 ----------

Να κάνω άλλη μία ερώτηση.

Ξέρετε αν γίνετε να αγοράσω πράγματα από ebay χωρίς λογαριασμό paypal αλλά κατευθείαν από την πιστωτική;

Ας πούμε σε κάποια e-shop έχει την επιλογή πληρωμή μέσω paypal, σε ανακατευθύνει στο paypal και μπορείς να κάνεις τη συναλλαγή και ας μην έχεις λογαριασμό αλλά κατευθείαν από την πιστωτική.

Ξέρετε αν γίνετε αυτό και στο ebay;

Στο ebay υπάρχουν αρκετοί που δέχονται μόνο paypal, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεχονται και πιστωτικές, αυτο θα το δεις στο μενου "shipping and payment" εκει που λέει "Payment details".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...