Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο paypal αν δεν κανω confirm την καρτα δεν μπορω να ψωνισω;

γιατι θελω να παρω κατι απο ebay αλλα περιμενω τον τετραψηφιο κωδικο.

Παρε τηλεφωνο στην τραπεζα σου πες τους να σε συνδεσουν με το τμημα καρτων και ιντερνετ και ζητα τους να στο πουνε για να μην χρειαστει να περιμενεις την μηνιαια αναφορα που θα τον γραφει εκει. Εγω ετσι εκανα και μου το ειπαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια μαι ερωτηση.Αμ πληρωσω με paypal θα ειμαι 100% ασφαλης?Δηλαδη αμα πληρωσω και τελικα δεν παρω ποτε την παραγγελεια μου ,τα λεφτα θα τα παρω πισω ?

Μια ερώτηση.Πούλησα πρώτη φορά κάτι στο ebay και πληρώθηκα απο τον αγοραστη 120 ευρω-τα οποία και εμφανίζονται στο paypal balance μου.Εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 120 αυτά ευρώ απευθείας για αγορές σωστά?Δε χρειάζεται δηλαδή να τα κάνω πρώτα withdraw στην prepaid κάρτα απο τράπεζα Κύπρου που έχω έτσι?

Παιδια μαι ερωτηση.Αμ πληρωσω με paypal θα ειμαι 100% ασφαλης?Δηλαδη αμα πληρωσω και τελικα δεν παρω ποτε την παραγγελεια μου ,τα λεφτα θα τα παρω πισω ?

ναι γιατι αν πεις (απο εκει που αγορασες οτι αγοραρασες) οτι δεν ελαβες το προϊον θα σου επιστρεψει τα χρηματα (μεσω paypal) πισω :-)

Μια ερώτηση.Πούλησα πρώτη φορά κάτι στο ebay και πληρώθηκα απο τον αγοραστη 120 ευρω-τα οποία και εμφανίζονται στο paypal balance μου.Εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 120 αυτά ευρώ απευθείας για αγορές σωστά?Δε χρειάζεται δηλαδή να τα κάνω πρώτα withdraw στην prepaid κάρτα απο τράπεζα Κύπρου που έχω έτσι?

ναι μπορεις και να μη τα πειραξεις και να τα χρησιμοποιησεις σε επομενη αγορα και αν δε φτανουν πχ, τραβα τα υπολοιπα απο την καρτα σου.

Μια ερώτηση και από εμένα...

Έχω κάνει λογαριασμό στο paypal και θέλω να βάλω λεφτά στο λογαριασμό μου αλλά χωρίς κάποια κάρτα, είτε πιστωτική είτε χρεωστική!!!!

Διάβασα κάπου κάπου στη στη σελίδα του paypal ότι μπορείς να τους "στείλεις" λεφτά κάνοντας κατάθεση σε κάποιον λογαριασμό γνωρίζεις κάποιος κάτι παραπάνω και αν ναι μπορεί να μου εξηγήσει τη διαδικασία???

Χμχμχμμ... Δεν γνωρίζω για το αν μπορείς να τους στείλεις λεφτά, ξέρω όμως ότι όπως μπορείς να "συνδέσεις" με τον λογαριασμό σου στο PayPal κάρτα (πιστωτική, χρεωστική κλπ), έτσι μπορείς να "συνδέσεις" και λογαριασμό τραπέζης σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει...

Εχω στο balance 1.5 ευρώ από το verification.

Αυτό που γνώριζα είναι ότι στην επόμενη αγορά θα τραβήξει το 1.5 + τα υπόλοιπα από την κάρτα.

Αυτό όμως δεν έγινε και έχω ακόμη το 1.5 ευρώ στο paypal. Πως μπορώ να το μεταφέρω στην τράπεζα;

Με το withdraw funds σου επιτρέπει να μεταφέρεις χρήματα στην τράπεζα αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ευρώ το ποσό.

Εχω ενα Λογαριασμο στο Paypal που δεν ειναι verified,γιατι δεν εχω προσθεσει ακομα καρτα.Οι γονεις μου εχουν ενα λογαριασμο καταθεσεων στην Eurobank και ειναι δικαιουχοι και οι 2 , και η χρεωστικη καρτα του λογαριασμου ειναι στο ονομα της μητερας μου.Στο paypal εχω συγκεντρωμενα καποια χρηματα και θελω να τα μεταφερω στο λογαριασμο.

1)Αν μπω και εγω δικαιουχος στον λογαριασμο καταθεσεων,και κανω verify το λογαριασμο με την χρεωστικη καρτα,θα ειναι εφικτο να κανω withdraw τα λεφτα στο λογαριασμο ? (οχι στην καρτα) ή θα υπαρχουν ασαφη στοιχεια και θα απορριφθει ?

2)Αν οχι θα πρεπει να κανω ενα λογαριασμο Paypal για την μητερα μου , verified με την χρεωστικη και να τις στειλω τα χρηματα απο το δικο μου λογαριασμο στο δικο της ?Αν ισχυει αυτος ο τροπος , θα χασω χρηματα για να τις τα στειλω απο τον δικο μου στον δικο της ?

3)Για να αποφυγω αυτην την διαδικασια υπαρχει καποια τραπεζα που να παω κατευθειαν στο καταστημα και να γινει εκει η μεταφορα με καποιο τροπο ?Π.χ να στειλω τα λεφτα σε paypal της τραπεζας και να μου τα δωσουν εκεινη την στιγμη.

Θα μου πειτε γιατι βιαστηκα και εκανα account,αλλα ολα τα χρηματα που συγκεντρωσα ειναι απο..gpt/ptc προγραμματα και online job tasks.

Βtw,υπαρχει καποιο ελαχιστο οριο χρηματων για να γινει withdraw ?

Παιδιά 5 πόστ παραπάνω υπόθηκε η κατάθεση χρημάτων κατευθείαν σε λογαριασμό του PayPal. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Το χει δοκιμάσει κανείς;

δεν εχω καταλαβει κατι..

παιρνω την καρτα απο το περιπτερο και βαζω τον αριθμο - κλειδι που εχει και κανω οτι αγορα θελω απο το ιντερνετ? (κατι σαν καρτες για τι κινητο ενα πραγμα?)

η θελει αλλη διαδικασια?

Εχω στο balance 1.5 ευρώ από το verification.

Αυτό που γνώριζα είναι ότι στην επόμενη αγορά θα τραβήξει το 1.5 + τα υπόλοιπα από την κάρτα.

Αυτό όμως δεν έγινε και έχω ακόμη το 1.5 ευρώ στο paypal. Πως μπορώ να το μεταφέρω στην τράπεζα;

Με το withdraw funds σου επιτρέπει να μεταφέρεις χρήματα στην τράπεζα αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ευρώ το ποσό.

Το 1,5 ευρώ στο παίρνει κατ'ευθειαν,γι αυτό σου λέει Balance 1,5.Ποτέ δεν θα δεις στο PayPal το υπόλοιπο που έχεις στον λογαριασμό σου.

Το 1,5 ευρώ στο παίρνει κατ'ευθειαν,γι αυτό σου λέει Balance 1,5.Ποτέ δεν θα δεις στο PayPal το υπόλοιπο που έχεις στον λογαριασμό σου.

Το ζήτημα είναι ότι δεν το πήρε κατευθείαν το 1.5 ευρώ, παρόλο που έχω κάνει 5-6 αγορές μετά από το verification.

οταν παω να αγορασω την καρτα απο το περιπτερο μετα τι αλλα βηματα πρεπει να κανω?

αυτο ηταν? βαζω τον αριθμο της καρτας και αγοραζω??

βοηθεστε με δεν εχω καταλαβει τι παιζει και θελω να παρω μια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...