kazantzidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Σήμερα εβαλα λεφτά στην χρεωστικη στην Πειραιώς. Μπορώ να κάνω από σήμερα αγορές μέσω paypal η θα πρέπει να περιμένω μια ημέρα; Τώρα λέει λογιστικό ύπολοιπο 100 ευρώ και διαθέσιμο 20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 άρα έχεις 20 € να ξοδέψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αληθεια γιατι οι τραπεζες αναφερουν λογιστικο υπολοιπο και οχι μονο το διαθεσιμο? για ποιο λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Γιατί υπάρχουν συναλλαγές σε εκκρεμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δηλαδή το paypal δεν βλέπει ότι υπαρχει ποσο διαθέσιμο για αγορές και πρέπει να περιμένει κάποιος μια μέρα; Για να γίνει το λογιστικό διαθέσιμο ; Κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Οτι ποσο εχεις διαθεσιμο στον τραπεζικο σου λογαριασμο μεσω της καρτας το βλεπει και μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ναι απλως λέω εάν έβλεπε το paypal και το λογιστικό ύπολοιπο εκτος από διαθέσιμο υπόλοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μπορείς να κάνεις καταθεση σε ΑΤΜ της πειραιως που υποστηρίζει την online καταθέση. Ετσι τα χρηματα σου ειναι διαθέσιμα αμέσως , Σε διαφορετική περιπτωση θα πρέπει να περιμένεις 1 μέρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 παιδια δεν εχω πιστωτικη καρτα μπορω να συνδεσω τον τραπεζικο λογαριασμο μου στο paypal ωστε να τραβαει απο εκει λεφτα? εχω και μια EθνοCash αλλα απ οτι ξερω δεν μπορω να την χρησιμοποιησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μπορείς να κάνεις καταθεση σε ΑΤΜ της πειραιως που υποστηρίζει την online καταθέση. Ετσι τα χρηματα σου ειναι διαθέσιμα αμέσως , Σε διαφορετική περιπτωση θα πρέπει να περιμένεις 1 μέρα . Δηλαδή εκανα βλακεία που πήγα στο ταμείο; Δεν το ηξερα αυτό. Ότι από το ΑΤΜ σε μια μερα μπαίνουν. Καλα δεν θα πρέπει να τα μετρήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ολες τι καρτες τις δεχεται το PayPal ή μονο της Visa? Πχ αυες με το Maestro Logo της δεχεται? Και γενικοτερα οι τελευταιες μπορουν να χρσηιμοποιθηουν πχ απο στοιχηματικα sites για καταθεση/αναληψη χρηματων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μεταφέρει χρήματα που έχει δεχθεί μέσω paypal στον τραπεζικό του λογαριασμό, πρέπει να γραψει τα στοιχεία του λογαριασμού (όνομα, διεύθυνση, κτλ) στα ελληνικά ή με αγγλικούς χαρακτήρες? Είναι σημαντικό να γραφούν με ακρίβεια τα στοιχεία του λογαριασμόυ διότι αν γινει λάθος σε χρεώνει 6€. Αν έχει κάνει κάποιος αυτη την διαδικασία ήδη θα ήταν πολύ καλό να βοηθούσε λίγο. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Επισης καποιος που ξερει σιγουρα να πει να μπορει ντραβηζει λεφτα πιοσω μεσω χρεωστικης καρτας Visa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 παιδια δεν εχω πιστωτικη καρτα μπορω να συνδεσω τον τραπεζικο λογαριασμο μου στο paypal ωστε να τραβαει απο εκει λεφτα? εχω και μια EθνοCash αλλα απ οτι ξερω δεν μπορω να την χρησιμοποιησω Δεν το εχω δοκιμασει αλλα αν κανεις log in στον paypal λογαριασμο σου θα δεις οτι σου δινει αυτη την δυνατοτητα. Εχω την εντυπωση μαλιστα πως προσφατα αρχισε να ειναι διαθεσιμη αυτη η δυνατοτητα για την Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 στο paypal αν δεν κανω confirm την καρτα δεν μπορω να ψωνισω; γιατι θελω να παρω κατι απο ebay αλλα περιμενω τον τετραψηφιο κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα