Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και πως τα γυρναει πιοσω στην καρτα ρε παιδια? 5 φορες το εχω ρωτησει.

Αν τα χρηματα εχουν τραβηχτει απο καρτα θα γυρισουν στην συγκεκριμενη καρτα - refund. Αν σου εχουν στειλει λεφτα μονο σε τραπεζικο λογαριασμο μπορεις να τα τραβηξεις.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε καρτα πισω πως τα ζητας?

Μα γιαιτι αν τα ζητησεις πισω στην καρτα στην ουσια παλι σον τραπεζικο λογαριασμο δεν πανε?

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω.

Δημιούργησα μόλις χτες ένα λογαριασμό στο paypal. personal. δεν έχει γίνει verified.

Θα μπορεί να μου στείλει ένας φίλος 40 ευρώ ή υπάρχουν περιορισμοί για τον personal;

Δημοσ.
Σε καρτα πισω πως τα ζητας?

Μα γιαιτι αν τα ζητησεις πισω στην καρτα στην ουσια παλι σον τραπεζικο λογαριασμο δεν πανε?

Αν δεν έχουν αλλάξει τραγικά τα πράγματα από τότε που είχα ασχοληθεί, δεν

μπορείς να ζητήσεις χρήματα σε κάρτα.

Πολύς κόσμος ζητάει να πληρώνεται η κάρτα του με πάγια εντολή, δηλαδή να

τραβάνε τα χρήματα από κάποιο λογαριασμό του. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με

την λειτουργία της κάρτας. Μπορείς να έχεις κάρτα χωρίς καν να έχεις λογαριασμό.

Οι πιστωτικές κάρτες δεν έχουν σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό. Το μόνο που

κάνουν είναι πίστωση. Αγοράζεις κάτι και το πληρώνεις στο τέλος του μήνα.

Οπότε, δεν μπορείς να ζητήσεις λεφτά να πάνε στην κάρτα γιατί η κάρτα δεν έχει

υπόσταση. Η μόνη περίπτωση που γίνεται είναι αυτή που περιέγραψε ο narta,

στην οποία και πάλι δεν σου δίνουν λεφτά απλά ακυρώνεται η χρέωση και έτσι

"επιστρέφεται" το ποσό.

Δημοσ.

Και αν δεν χρησιμοποιω πιστωτικες καρτες, οι οποιες οπως λες δεν εχουν υποσταση και δεν ειναι συνδεδεμενες με καποιον τραπεζικο λογαριασμο αλλα αντιοθετως χρησιμοποιω χρεωστικες καρτες, οι οποιες εχουν υποσταση υπο την εννοια οτι λειτουργουν ως μεσο μεταφορας χρηματων απο και προς εναν τραπεζικο λογαριασμο, τοτε μπορω να ζητησω χρηματα πισω στην καρτα μου και αυτη με τη σειρα της να τα τοποθετησει πισω στον τραπεζικο λογαριασμο χωρις να χρειαστει να δηλωσω στην paypal και τον τραπεζικο μου λογαριασμο?

Δηλαδη να ειναι αρκετο να εχω δηλωμενη μονο την χρεωστικη μου καρτα για να κανω τις δοσοληψιες μου.

*Μεχρι και με 5 διαφορετικους τραπεζικους λογαριασμους συσχετιζεις μια χρεωστιη Visa Electron.

Δημοσ.
Και αν δεν χρησιμοποιω πιστωτικες καρτες, οι οποιες οπως λες δεν εχουν υποσταση και δεν ειναι συνδεδεμενες με καποιον τραπεζικο λογαριασμο αλλα αντιοθετως χρησιμοποιω χρεωστικες καρτες, οι οποιες εχουν υποσταση υπο την εννοια οτι λειτουργουν ως μεσο μεταφορας χρηματων απο και προς εναν τραπεζικο λογαριασμο, τοτε μπορω να ζητησω χρηματα πισω στην καρτα μου και αυτη με τη σειρα της να τα τοποθετησει πισω στον τραπεζικο λογαριασμο χωρις να χρειαστει να δηλωσω στην paypal και τον τραπεζικο μου λογαριασμο?

Δηλαδη να ειναι αρκετο να εχω δηλωμενη μονο την χρεωστικη μου καρτα για να κανω τις δοσοληψιες μου.

Και εγώ χρεωστική έχω δηλωμένη στο paypal. Το paypal βλέπει ένα αριθμό VISA

χωρίς να ξέρει αν η δική σου είναι χρεωστική για να σου βάλει χρήματα.

Ακόμη, έχω την εντύπωση ότι οι χρεωστικές είναι μεν ένα interface στον

λογαριασμό σου αλλά μόνο για να τραβήξεις χρήματα και όχι για να βάλεις.

Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση όταν έβαλα στο αυτόματο μηχάνημα της

τράπεζας μου την κάρτα, μου εμφάνισε τον αριθμό λογαριασμού μου αλλά

μπορούσα να κάνω μόνο πληρωμές λογαριασμών και όχι να βάλω χρήματα.

Όταν έβγαλα την κάρτα και εισήγαγα τον αριθμό λογαριασμού μπορούσα κανονικά

να βάλω χρήματα.

Γενικά δηλαδή και χρεωστική να είναι μπορείς μόνο να τραβήξεις χρήματα και

όχι να βάλεις (με επιφύλαξη αυτό)

Δημοσ.
Γενικά δηλαδή και χρεωστική να είναι μπορείς μόνο να τραβήξεις χρήματα και

όχι να βάλεις (με επιφύλαξη αυτό)

Σε ολες τις στοιχηματικες εταιρειες οπως betfair, bwin, pinnacle και λοιπα μπορεις να κανεις καταθεση χρηματων στο αντιστοιχο account σου μεσω χρεωστικης και φυσικα αν κερδισες τα στοιχηματα σου τα ραβας και πισω στον λογαρισαμσο σου μεσω χρεωστικης.

Επισης και σε online wallets, οπως η MoneyBookers που ειναι παρομοια υπηρεσια οπως η paypal συμβαινει το ιδιο ακριβως.

Γιατι οχι και στην Paypal?!

Δημοσ.

πας:

my account>profile>street address και βλεπεις την οδο που εχεις δηλωσει. δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Γειάς σας,

μόλις πήρα prepaid card της Κύπρου και την σύνδεσα με λογαριασμό paypal,με έχει χρεώσει 1.5ευρώ και το ποσό αυτό φαίνεται στον λογαριασμό paypal(PayPal balance) . Έχω κάποιες απορίες :

1) Πώς μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα της prepaid στον λογαριασμό paypal και

2) Πως μπορώ να κάνω το αντίστροφο, μεταφορά των χρημάτων από paypal στην prepaid ;

Παιδία βοηθήστε με γιατί δεν βγάζω άκρη.. :cry:

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)αφου δηλωσεις στο pp τον αριθμο της prepaid, αυτοματως οποτε πληρωνεις μεσω pp τραβιουνται απο την καρτα.

2)κανεις logg in και πας --> withdraw ---> withdraw funds to your bank account ---> (from this balance = το ποσο που εχεις στο pp) και στο κενο γραφεις ποσα θες να τραβηξεις. επισης απο κατω θα δεις και την prepaid σου, που σημαινει οτι εκει πανε το €€€. επισης μπορεις να εχεις δηλωμενη και αλλη καρτα και να προτιμησεις οποια θες.

Για τα λεφτα που κραταει το PayPal στις μεταφορες χρηματων απο και προς το λογαριασμο μας!!!

link1

link2

Επεξ/σία από isspro
Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα οι μονευβοοκερς μου φαινονται κλαυτεροι απο την paypal.

Δημοσ.
Δεν ξερω ρε παιδια αλλα οι μονευβοοκερς μου φαινονται κλαυτεροι απο την paypal.

το χρησιμοποιεις καιρο? απο «κρατησεις» τι λεει? για να κανω εγγραφη αν ειναι. αν και σαν το pp δεν υποστηριζονται αλλες υπηρεσιες τοσο πολυ απο τα online καταστηματα

Δημοσ.

Ναι μερικες ημερες για καταθεση/αναληψη χρηματων προς betting companies οι οποιες το υποστηριζουν ΟΛΕΣ σε αντιθεση με το ππ που δνε το υποστηριζει καμια. 1,8€ κρατηση για καθε αναληψη.

Το ππ ομως ναι εχει σχεση με εβαυ αλλα και μονευββοεκρσ επεισηε εχει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...