immunity Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ρε παιδια, πως τραβαμε λεφτα απο pp? η μενουν μεσα και στην επομενη αγορα τραβαει απο εκει και μετα απο καρτα? και αν μεταφερονται, πανε σε λογαριασμο τραπεζης η στην καρτα? πας Add Bank account Βάζεις τον λογαριασμό σου (Πρέπει να ξέρεις το IBAN του λογιαριασμού σου) επιλέγεις μετά withdraw και διαλέγεις τον λογαριασμό σου. βαζεις το ποσο που θες να στειλεις στην τράπεζα, σε 2-4 μέρες τα λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό τραπέζης σου ( -3 Ε ταρίφα από τράπεζα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 immunity αν δεν ορισει καποιος bank account δεν μπορει να κανει αναληψη χρηματων απο το paypal account προς τον τραπεζικο του λογαριασμο μεσω της καρτας που εχει δηλωσει στην paypal? Γιατι ειναι απαραιτητο να δηλωσουμε τραπεζικο λογαριασμο αφου υπαρχει η καρτα δηλωμενη εκει μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papia100 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Καλησπερα σας, Θα ηθελα να σας ρωτησω και γω πως τραβαμε χρηματα απο το paypal στο λογαριασμο της τραπεζας? Παω στο withdraw κ εκει μου ζηταει ονομα της τραπεζας, τοποθεσια της τραπεζας κ τον IBAN (27 ψηφεια). Χρησημοποιω τραπεζα Πειραιως αλλα οταν πατησω Top up για να στειλω και καλα χρηματα μου λεει Bank Bank of America N.A., Athens. Δηλαδη εγω τωρα ποια τραπεζα πρεπει να πω οτι χρησημοποιω? Αν το εχει ξανακανει καποιος θα μου ηταν πολυ χρησιμη η απαντηση του. Ευχαριστω!! ---------- Προσθήκη στις 22:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- Επισης κατι ακομα, στο ειδος λογορασμου μου βγαζει Checking ή Savings. Δεν ξερω ποιο να επιλεξω. Εχω καταθετικο λογαριασμο και Visa Electron. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Καλησπερα σας, Θα ηθελα να σας ρωτησω και γω πως τραβαμε χρηματα απο το paypal στο λογαριασμο της τραπεζας? Παω στο withdraw κ εκει μου ζηταει ονομα της τραπεζας, τοποθεσια της τραπεζας κ τον IBAN (27 ψηφεια). Χρησημοποιω τραπεζα Πειραιως αλλα οταν πατησω Top up για να στειλω και καλα χρηματα μου λεει Bank Bank of America N.A., Athens. Δηλαδη εγω τωρα ποια τραπεζα πρεπει να πω οτι χρησημοποιω? Αν το εχει ξανακανει καποιος θα μου ηταν πολυ χρησιμη η απαντηση του. Ευχαριστω!! ---------- Προσθήκη στις 22:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- Επισης κατι ακομα, στο ειδος λογορασμου μου βγαζει Checking ή Savings. Δεν ξερω ποιο να επιλεξω. Εχω καταθετικο λογαριασμο και Visa Electron. Thanks Αν ειναι ταμιευτηριο - Savings αν ειναι οψεως (δυσκολο) Cheking Επίσης συμπληρώνεις τραπεζα με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ χαρακτηρες (PEIRAUS BANK) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papia100 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ωραια σ΄ ευχαριστω πολυ narta ---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:45 ---------- Για την τοποθεσια της τραπεζας θα πρεπει να βαλω Αθηνα ή στο νομο που μενω? Cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 immunity αν δεν ορισει καποιος bank account δεν μπορει να κανει αναληψη χρηματων απο το paypal account προς τον τραπεζικο του λογαριασμο μεσω της καρτας που εχει δηλωσει στην paypal? Γιατι ειναι απαραιτητο να δηλωσουμε τραπεζικο λογαριασμο αφου υπαρχει η καρτα δηλωμενη εκει μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looperx Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παιδιά ίσως έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω! Πουλάω κάτι εδώ στο insomnia και θέλει ο αγοραστής να με πληρώσει με paypal. Τί πρέπει να κάνω για να είμαι σίγουρος ότι δε θα μου κάνει κανένα dispute και πάρει πίσω τα λεφτά του όταν του στείλω το αντικείμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ωραια σ΄ ευχαριστω πολυ narta ---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:45 ---------- Για την τοποθεσια της τραπεζας θα πρεπει να βαλω Αθηνα ή στο νομο που μενω? Cheers Εγω εχω τον νομο που μενω. Δεν νομιζω να παιζει ρολο, μιας και δινεις IBAN Παιδιά ίσως έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω! Πουλάω κάτι εδώ στο insomnia και θέλει ο αγοραστής να με πληρώσει με paypal. Τί πρέπει να κάνω για να είμαι σίγουρος ότι δε θα μου κάνει κανένα dispute και πάρει πίσω τα λεφτά του όταν του στείλω το αντικείμενο; Να στειλεις με συστημενο και βγαλε μια φωτο πριν στειλεις. Σε περιπτωση dispute τα στλενεις στο Paypal και θα πρεπει να αποδείξει οτι ειτε ΔΕΝ εστειλες, ειστε εστειλες κατι άλλο - το οποιο ειναι πολυ μπερδεμα να το κανει και οι του paypal δεν ειναι μακακες να το χαψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα σε ολους, θα ηθελα μια βοηθεια αν γινεται σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το paypal (δεν ξερω αν εχει απαντηθει, ελπιζω να μη σας κουρασω). Eχω βαλει μια χρεωστικη καρτα της Πειραιως και εχει γινει verified το account μου. Εχω κανει κανονικα αγορες απο ebay με paypal αλλα και απο αλλα sites. Μου εστειλε στο email μου ενας πωλητης ενα invoice ωστε να κανω μια αγορα, παταω pay now, με πηγαινει στη σελιδα του paypal οπου στο checkout, στο πεδιο payment method μου γραφει το εξης αναμεσα σε αλλα: "Sorry, your bank account can't be used for this transaction." και στο "this transaction" που ειναι link ανοιγει ενα παραθυρο που γραφει τα εξης: "PayPal uses information from consumer reporting agencies to help decide whether to approve certain types of transactions. Under the Fair Credit Reporting Act, you have the right to obtain a free copy of your consumer report within 60 days by contacting the consumer reporting agency at the address or telephone number below. EWS P.O. Box 740241 Atlanta, GA 30374 800-685-1111 The consumer reporting agency did not make the decision whether to approve this payment method and cannot provide you with the specific reasons why you could not use it at this time. However, if you'd like to dispute the accuracy or completeness of the information contained in the report, please contact the agency directly." Kαι εαν πατησω pay now μου βγαζει το εξης: "You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card." Ξερει κανεις τι φταιει και τι μπορω να κανω; Nα πω πως λεφτα στην καρτα εβαλα χτες (κυριακη) το απογευμα και υποτιθεται πως μεχρι σημερα θα ειχαν καταμετρηθει και θα ειχαν μπει στο λογαριασμο/καρτα. Λετε να φταιει αυτο (μηπως δεν εχουν μπει ακομα); Απλα οποτε δεν εχουν μπει τα χρηματα συνηθως το καταλαβαινω αφου πατησω pay now γιατι δε μπορει να ολοκληρωθει η συναλλαγη αλλα τωρα μου γραφει απο πριν "Sorry, your bank account can't be used for this transaction.", πρωτη φορα το βλεπω... Ολα ενταξει τελικα, η παραγγελια εγινε Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2010 από metalmike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loudovikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μπορω με prepaid card της τραπεζας Κυπρου να ανοιξω λογαριασμο στο paypal? Το θελω για να αγορασω κατι απο εξωτερικο, ποια ειναι η διαδικασια? Ειναι ασφαλες?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μπορω με prepaid card της τραπεζας Κυπρου να ανοιξω λογαριασμο στο paypal? Το θελω για να αγορασω κατι απο εξωτερικο, ποια ειναι η διαδικασια? Ειναι ασφαλες?Ευχαριστω Ναι κανονικα μπορεις. Ειναι καθαρη πιστωτικη καρτα (αναγλυφη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 πας Add Bank account Βάζεις τον λογαριασμό σου (Πρέπει να ξέρεις το IBAN του λογιαριασμού σου) επιλέγεις μετά withdraw και διαλέγεις τον λογαριασμό σου. βαζεις το ποσο που θες να στειλεις στην τράπεζα, σε 2-4 μέρες τα λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό τραπέζης σου ( -3 Ε ταρίφα από τράπεζα) τον εχω περασμενο ηδη το λογαριασμο τραπεζης. με βοηθησες, σε ευχαριστω πολυ! €3????!!!! τα @#$@#$%$@%^#$%^#$%^#!!! ντροπη και αισχος!!!!! και αυτη η κρατηση που αναφερεται απο την τραπεζα αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 MoneyBookers βρε παιδες μηπως τελικα συμφερει καλυτερα σε σχεση με paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 θα'θελα να ρωτησω κ εγω κατι... στη μεταφορα απο ενα λογαριασμο paypal σεναν αλλο, η τραπεζα πως σε ενημερωνει; πχ εχω εθνικη κ στελνω λεφτα μεσω paypal σε καποιον, στο βιβλιαριο μου τι θα εμφανιστει ακριβως οταν παω να κανω νεα καταθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plaths Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εχω κανει εναν λογαριασμο αλλα το ερωτημα μου ειναι πως λαμβανω και πως δινω λεφτα?ξερω οτι υπαρχει τετιο θεμα αλλα δν βρηκα αυτοο που ηθελα τεσπα ,λαμβανω καμια καρτα εφοτου εχω φτιαξει τον λογαριασμο?τ κανω για να λαμβανω χρηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα