Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε παιδια ειναι δυνατον να χρεωνουν αυτοματα για επομενο μηνα χωρις καπου να εχετε βαλει τιψκ για αυτοματη ανανεωση συνδρομης εστω αφηρημενα ή χωρις να εχετ δηλωσει στην paypal οτι επιθυμειται και τετοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρε παιδια ειναι δυνατον να χρεωνουν αυτοματα για επομενο μηνα χωρις καπου να εχετε βαλει τιψκ για αυτοματη ανανεωση συνδρομης εστω αφηρημενα ή χωρις να εχετ δηλωσει στην paypal οτι επιθυμειται και τετοιο?

Στην paypal σε ποιο σημείο έχει επιλογή τέτοια?

Ας υποθέσουμε οτι επέλεξα εν αγνοία μου στην εταιρία να με χρεώνει αυτόματα και να μου ανανεώνει τη συνδρομή (που δεν έγινε γιατί προσέχω και διαβάζω τα πάντα πριν κάνω οτιδήποτε).

Αυτό που με εξοργίζει στην paypal είναι που δεν στέλνει ένα προειδοποιητικό email ΠΡΙΝ την αγορά για να κάνει αυτή πρώτα επιβεβαίωση οτι όντως έχω επιλέξει να χρεωθώ αυτόματα από την εν λόγω εταιρία , και κατά 2ον να γνωρίζω κι εγώ οτι πρόκειται να χρεωθώ.Αντί αυτού μου στέλνει mail κατόπιν εορτής οτι έγινε η χρέωση.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μένα.

Με το ίδιο σκεπτικό μπορώ να στήσω εγώ μια εταιρία-eshop και με την αγορά που θα κάνει κάποιος να του χρεώνω αυτόματα ότι άλλο μου γουστάρει εφόσον θα το έχω στα ψιλά γράματα ή κάπου που να μην φαίνεται εύκολα.

Πχ μήνυμα που να λέει : εαν δεν αποτσεκάρετε την default επιλογή για αυτόματη χρέωση θα σας χρεώσουμε και τα κάτωθι προϊόντα.ΕΛΕΟΣ.

Και για να προσέχετε μην την πάθετε και οι ίδιοι η εταιρία είναι η https://www.newsdemon.com/

Όταν βάζεις πάγια εντολή ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ σε κάποια τράπεζα, σε ενημερώνει η τράπεζα κάθε μήνα πριν τραβήξει τα λεφτά? Όχι.

Όταν αγοράζεις κάτι από ebay, amazon κτλ με χρεωστική/πιστωτική, σε ενημερώνει η τράπεζα πριν τραβήξει τα λεφτά? Όχι.

Την άγνοια ή ανοησία του καθένα ή την παγαποντιά της εταιρείας που έμπλεξες δεν μπορεί να την χρεωθεί καμία τράπεζα ή paypal. Και αν τους ρωτήσεις φυσικά αυτό θα σου πουν. "Επικοινωνήστε με την εταιρεία που κάνατε την συμφωνία κύριε"

Ας υποθέσουμε οτι επέλεξα εν αγνοία μου στην εταιρία να με χρεώνει αυτόματα και να μου ανανεώνει τη συνδρομή (που δεν έγινε γιατί προσέχω και διαβάζω τα πάντα πριν κάνω οτιδήποτε).

Αυτό που με εξοργίζει στην paypal είναι που δεν στέλνει ένα προειδοποιητικό email ΠΡΙΝ την αγορά για να κάνει αυτή πρώτα επιβεβαίωση οτι όντως έχω επιλέξει να χρεωθώ αυτόματα από την εν λόγω εταιρία , και κατά 2ον να γνωρίζω κι εγώ οτι πρόκειται να χρεωθώ.Αντί αυτού μου στέλνει mail κατόπιν εορτής οτι έγινε η χρέωση.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μένα.

Με το ίδιο σκεπτικό μπορώ να στήσω εγώ μια εταιρία-eshop και με την αγορά που θα κάνει κάποιος να του χρεώνω αυτόματα ότι άλλο μου γουστάρει εφόσον θα το έχω στα ψιλά γράματα ή κάπου που να μην φαίνεται εύκολα.

Πχ μήνυμα που να λέει : εαν δεν αποτσεκάρετε την default επιλογή για αυτόματη χρέωση θα σας χρεώσουμε και τα κάτωθι προϊόντα.ΕΛΕΟΣ.

Και για να προσέχετε μην την πάθετε και οι ίδιοι η εταιρία είναι η https://www.newsdemon.com/'>https://www.newsdemon.com/

Στην https://www.newsdemon.com/ ημου και γω γραμμενος και φοβηθηκα ακριβως το ιδιο οποτε φροντισα να μην χρεωθω αυτοματα, που μαλλον αυτο θα γινοταν γιατι η αταιρεια προσπαθησε να τραβηζει λεφτα αλλα απλα δεν βρηκε.

Πως το κανω? Εχω δυο λογαριαμσους στην ALPHA ενας φορτωμενο και τον δευτερο λογαριασμο τονε χω ορισει ως κυριο λογαριασμο ακριβως για αυτα τα transactions(newsdemons, Rapidshare, betfair ktlp) Οταν λοιπον ειναι να με χρεωσει ακνει αυτοματα και φοωαμαι απλα μεταφερω τα χρηγματα απο τον κυριο στον δευτερευοντα λογαριασμο και ετσι αποτυγχανει καθε προσπαθεια συνναλαγης απο αυτοματοποιημενες μεθοδους εταιρειων.

Τραβανε λεφτα μονο αν βρουνσ τον κυριο λογαριασμο και μονο το ακριβες ποσο. αν εσυ εχεις μεσα 19€ και θελουν 20€ δεν θα σου τραβηξουν τα 19€ και θα παραμονευεουν για το 1€ απλα θα σου στειλουν μαιλ για αποτυχημενη συναλλαγη. Επισης δεν μπορουν να πεταχουν στον δευτερο φορτωμενο λογαριασμο για να συμπληρωσουν το επαρκες ποσο αν δεν το καλυπτει ο κυριος.

Αυτο ειναι μια FAILSAFE μεθοδος για να μην παθαινεις διαφορα τετοια απο online αυτοματες συναλλαγες που φοβασαι οτι μπορουν να γινοθν και στον προτεινω.

Παντα να εχεις τοσα λεφτα μεσα οσα ακριβωες χρειαζονται για κατι που θελεις εκινη την στιμγη και μετα αδειος. Αν χρειαστεις εξτρα απλα μεταφερεις απο τον δευτερευοντα στον κυριο λογαριασμο.

Tarantula ο υπαίτιος δεν είναι το Paypal ούτε το newsdemon αλλά η δική σου άγνοια ή επιπολαιότητα. Απο περιέργεια κοίταξα αυτά που λες και έβγαλα διάφορα συμπεράσματα. Μετά το τέλος των συμπερασμάτων έχω και κάποια γενικά σχόλια

Έκανα μια εικονική εγγραφή στο site που λες και με μεγάλα γράμματα γράφει το παρακάτω (τα κόκκινα δικά μου)

Order Details - ΧΧΧΧΧΧ
  • You are signing up for a 7 day trial of NewsDemon.com Usenet Service.
    You will be allowed to access up to 15 GB during your trial period.
    12.18£ but you will not be billed unless you do not cancel your subscription before 05/20/2010
    If you do not cancel your subscription before 12:00am EST on 05/20/2010. NewsDemon.com will activate your account and you will be billed for your first full month's service. You will continue to be billed until you cancel the service.

• If your charge is accepted, you will receive your login and password on the approval page and you will also receive an email with your login and password.

• This is a recurring charge and your account will renew at the end of your term until you cancel your account. To cancel your account please follow the instructions provided in the email sent to your email address.

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο subscription που σημαίνει συνδρομή και το payment που σημαίνει πληρωμή. Στην περίπτωση σου, συμφώνησες να κάνεις συνδρομή και όχι πληρωμή.

Επίσης, στους όρους του site (τους αποδέχτηκες), γράφει (κόκκινα δικά μου)

PAYPAL AND WORLDPAY CANCELLATIONS

If you signed up with Worldpay or Paypal, and wish to cancel your account with Newsdemon, you will need to cancel the subscription within Worldpay or Paypal as well as within Newsdemon. If you cancel the subscription only within Newsdemon, you will continue to bill in Worldpay or Paypal.

Άρα αν έκανες ακύρωση της συνδρομής, πρέπει να την κάνεις όπως αναφέρει παραπάνω. Αν δεν έκανες ακύρωση ... ουδέν σχόλιο.

Οι συνδρομές (subscriptions) που είσαι εγγεγραμμένος φαίνονται στο λογαριασμό σου στο paypal αν πας Profile ->My Preapproved Payments όπου εκεί μπορείς να κάνεις ... τα κουμάντα σου.

Τελικό συμπέρασμα για την περίπτωση σου: Δεν πρόσεξες. Αφού είχες συμφωνήσει στην συνδρομή, η paypal (και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία) δεν είναι ουτε τυπικά υποχρεωμένη να σε ενημερώσει πριν την χρέωση. Είναι απλά υποχρεωμένη να σε ενημερώσει ότι έγινε η χρέωση.

Αν ΔΕΝ έχουν γίνει τα παραπάνω και νομίζεις ότι έχεις εξαπατηθεί, επικοινώνησε με στοιχεία με την paypal και ζήτησε refund.

Πάμε στα γενικά σχόλια

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μένα.

Σου απάντησα νωρίτερα.

Αν μιλάς για το newsdaemon τα γράμματα ήταν τεράστια και μπροστά σου. Αν εσύ δεν τα είδες, δεν φταίει το Paypal ή η newsdaemon. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πάντα νόμοι και ακόμη κι αν κάνεις (γενικά λεω) τέτοιο κόλπο, σύντομα θα γίνεις τσακωτός με τις ανάλογες συνέπειες (από κλείδωμα στο paypal μέχρι μήνυση).

Και για να προσέχετε μην την πάθετε και οι ίδιοι η εταιρία είναι η https://www.nχχχχχχom/

Το πάθημα σου ήταν ένα καλό μάθημα για σένα και για άλλους αναγνώστες τους forum με την έννοια ότι ΑΛΛΟ πράγμα η συνδρομή και ΑΛΛΟ πράγμα η πληρωμή.

Καλό σου απόγευμα.

ρε παιδια, να ρωτησω κατι σχετικα με το paypal ? θελω να κανω μια αγορα απο ιταλια. ομως στο site του καταστηματος που θελω να ψωνισω, δεν εχει εξοδα αποστολης προς ελλαδα. εστειλα e-mail και μου απαντησαν οτι μπορουν να στειλουν ελλαδα με 10.50€ εξοδα αποστολης. πως θα τους πληρωσω αφου στο site μου βγαζει μονο το κοστος των προιοντων , αλλα δεν μου βγαζει εξοδα αποστολης?

ρε παιδια, να ρωτησω κατι σχετικα με το paypal ? θελω να κανω μια αγορα απο ιταλια. ομως στο site του καταστηματος που θελω να ψωνισω, δεν εχει εξοδα αποστολης προς ελλαδα. εστειλα e-mail και μου απαντησαν οτι μπορουν να στειλουν ελλαδα με 10.50€ εξοδα αποστολης. πως θα τους πληρωσω αφου στο site μου βγαζει μονο το κοστος των προιοντων , αλλα δεν μου βγαζει εξοδα αποστολης?

Δεν είναι πιο λογικό ... να τους ρωτήσεις την νεα σου απορία, από το να ρωτήσεις εδώ; Αυτοί ξέρουν τις διαδικασίες σε τέτοιες περιπτώσεις

1ο, μπορει καποιος να εχει ηδη εμπειρια και να απαντησει. και 2ο εχω στειλει και σε αυτους e-mail και περιμενω απαντηση!!!

1ο, μπορει καποιος να εχει ηδη εμπειρια και να απαντησει. ...

Αν έγραφες και ποιο κατάστημα είναι ... μπορεί κάποιος να έχει ανάλογη εμπειρία και να σου απαντήσει.

μου στειλανε κατι λεφτα απο ebay και θελω να τα τραβηξω. πως?

εχω συνδεδεμενο τραπεζικο λογαριασμο, ειμαι verified και το account μου ειναι «απλο». any ideas??? :-)

Μόλις έλαβα από paypal δύο email πως αγορασα κατι απο Γερμανία αλλά μου βγαίνουν κινέζικα και στα δυο emai εκτος απο το μαγαζί και όταν πάω να μπω στο site του paypal πάλι κινέζικα μου βγάζει. Τι έγινε παιδιά?? SOS

Το paypal δεν έχει πρόβλημα, τώρα ήμουν μέσα. Μάλλον κάτι παίζεται με τη ρύθμιση της γλώσσας στον υπολογιστή σου ή με τη γλώσσα που έχεις δηλώσει στο paypal

ρε παιδια, πως τραβαμε λεφτα απο pp? η μενουν μεσα και στην επομενη αγορα τραβαει απο εκει και μετα απο καρτα?

και αν μεταφερονται, πανε σε λογαριασμο τραπεζης η στην καρτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...