gilardino Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 οκ,σ ευχαριστω και παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ας απαντησει καποιος και στο δικο μου ερωτημα που ρωτησα 2-3 φορες σε προηγουμενο μου thread παρακαλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ρε παιδια πως λεμε στην paypal να μην χρησιμοποιει την δηλωμενη credit card για να πληρωσει αλλα να κοιταει μονο στο paypal balance? ποια τραπεζα χρησιμοποιεις? θα σου προτινα να βγαλεις προπληρωμενη και να δηλωσεις εκεινη για να χρησιμοποιει μονο οσα εχεις μεσα και να εχεις τον "ελεγχο". Εγω παλι εχω αλλο προβλημα, ειχα βιαστικα συμφωνησει για automatic paymetns σε διαφορες υπηρεσιες, οπως usenet και τωρα δεν ξερω πως να το σταματησω αυτο. στειλει mail στη usenet να στο σταματησει η ιδια η να σου πει πως. αποκλειεται να μη σε βοηθησει η ιδια η εταιρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ρε παιδια πως λεμε στην paypal να μην χρησιμοποιει την δηλωμενη credit card για να πληρωσει αλλα να κοιταει μονο στο paypal balance? Αν έχεις λεφτά στο balance μόνο από αυτό θα τραβήξει. Αν δεν έχεις και δε θες να πάρει από κάρτα ... δεν αγοράζεις υποθέτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ερώτηση: Νεος στην paypal και θελω να φορτωσω με εμβασμα IBAN. Αναφερεται οτι το ονομα μου πρεπει να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με αυτο του τραπεζικου μου λογαριασμου. Οι χαρακτηρες πρεπει να ειναι Ελληνικοι ή Λατινικοι? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αν έχεις λεφτά στο balance μόνο από αυτό θα τραβήξει. Αν δεν έχεις και δε θες να πάρει από κάρτα ... δεν αγοράζεις υποθέτω. Θελω ακομα και αν επιχειρησω να αγορασω κατι να μην επιχειρι η Paypal να συμπληρωσει το ολο ποσο με βοηθεια της καρτας. Υπαρχει επιλογη για κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Θελω ακομα και αν επιχειρησω να αγορασω κατι να μην επιχειρι η Paypal να συμπληρωσει το ολο ποσο με βοηθεια της καρτας. Υπαρχει επιλογη για κατι τετοιο? Γιατί, φοβάσαι ότι θα μπερδευτείς και θα αγοράσεις κάτι και θα σου τραβήξει από την κάρτα; Δεν έχω δει κάποια επιλογή όπως το εννοείς, αλλά ξαναλέω ότι όταν είσαι στη σελίδα να πληρώσεις σου δίνει επιλογές. Αν δεν φθάνει το balance και πρέπει να τραβήξει από κάρτα θα το γράφει εκεί. Αφού το διαβάσεις αυτό και δε θες να χρεώσεις κάρτα, απλά δε θα το αγοράσεις. Δε σου τραβάει αυτόματα τα λεφτά, πρέπει να πατήσεις το "Pay" Ακόμα και αν υπάρχει ρύθμιση όπως το εννοείς, δε θα καταφέρεις να αγοράσεις αφού δε θα έχεις λεφτά, οπότε μικρή η διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ναι σωστα! Οντως σε πληροφορει πριν γινει η αγορα οποτε εισαι ενημερος. Εππιλογη απο οτοι καταλαβα δεν εχει οποτε θα κανω αυτο. Τωρα κατι αλλο. Αν το Balance εχει μικρο ποσο μεσα και γω θελω απο την καρτα να μεταφερω λεφτα στο balance, αυτο ειναι εφικτο? ---------- Προσθήκη στις 08:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:18 ---------- Για να τα τραβαει ολα απο εκει και να μην χρησιμοποιει την καρτα για την οποια παιρνει και προμηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Πως μπορώ να βάλω σε κάποιο Site αυτό το κουμπάκι που λέει Donate το οποίο συνδέει όποιον χρήστη το πατήσει στο Paypal για να μου βάλει χρήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 υποθετω βαζεις μια εικονα (image) του donate και απο "πισω" βαζεις ενα λινκ που να συνδεεται με το paypal σου ας πουμε. οποιος ξερει 100% ας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το έκανα τελικά. Πάτησα στο Google Donate Button Paypal και με έβγαλε στο menu που έχω τη δυνατότητα να το φτιάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Ποιό είναι το αναθεματισμένο email της paypal για customer support ξέρει κανείς? To μόνο που έχει στο site είναι κάποιες φόρμες επικοινωνίας που δεν με καλύπτουν.Σου λέει να γράψεις το πρόβλημα με μια φράση. Έχω πρόβλημα με μια εταιρία που μου χρεώνει αυτόματα κάθε μήνα συνδρομή χωρίς τη δική μου εντολή.Είχα πάρει αρχικά μια συνδρομή σε μια εταιρία μόνο για ένα μήνα και δεν ξαναπήρα.Και τώρα μόλις παρατήρησα οτι με έχει χρεώσει αυτό το μήνα και τον προηγούμενο.Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό?Δεν ήξερα οτι μπορεί κάποιος να σου τραβάει από τον λογαριασμό σου χωρίς την έγκρισή σου. Όποιος γνωρίζει για το θέμα ας απατήσει.Επίσης το mail της paypal επίγει για να τους στείλω πως μπορώ να το αλλάξω αυτό Επεξ/σία 12 Μαΐου 2010 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Ποιό είναι το αναθεματισμένο email της paypal για customer support ξέρει κανείς? To μόνο που έχει στο site είναι κάποιες φόρμες επικοινωνίας που δεν με καλύπτουν.Σου λέει να γράψεις το πρόβλημα με μια φράση. Έχω πρόβλημα με μια εταιρία που μου χρεώνει αυτόματα κάθε μήνα συνδρομή χωρίς τη δική μου εντολή.Είχα πάρει αρχικά μια συνδρομή σε μια εταιρία μόνο για ένα μήνα και δεν ξαναπήρα.Και τώρα μόλις παρατήρησα οτι με έχει χρεώσει αυτό το μήνα και τον προηγούμενο.Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό?Δεν ήξερα οτι μπορεί κάποιος να σου τραβάει από τον λογαριασμό σου χωρίς την έγκρισή σου. Όποιος γνωρίζει για το θέμα ας απατήσει.Επίσης το mail της paypal επίγει για να τους στείλω πως μπορώ να το αλλάξω αυτό Επεξ/σία 12 Μαΐου 2010 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τι δουλειά έχει το paypal με τις δικές σου επιλογές? Στην εταιρεία που σε χρεώνει να απευθυνθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τι δουλειά έχει το paypal με τις δικές σου επιλογές? Στην εταιρεία που σε χρεώνει να απευθυνθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα