Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα, αν οι επιλογές ήταν PayPal και credit κι εσύ έκανες το bid με αυτά υπ' όψιν σου, τότε στειλ'του ένα mail και πες του ότι αν θέλει πληρωμή με PayPal έχει καλώς, αλλιώς πρόβλημά του -και θα φάει και αρνητική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καθως μπηκα σημερα στη σελιδα της paypal εκανα κλικ στο κιτρινο λουκετακι της κρυπτογραφησης , εκει βγαζει διαφορες πληροφοριες σχετικα με την κρυπτογραφημενη σελιδα οπως ξερετε. Αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οτι στο πεδιο που λεει '' Εχω επισκεφτει τη σελιδα αυτη ξανα σημερα ? '' , η απαντηση διπλα ειναι '' ναι 23 φορες '' . Γνωριζει κανεις τι ειδους πληροφορια ειναι αυτη και αν ειναι φυσιολογικο?? Να ανησυχησω η οχι?

Ευχαριστω εκ των προτερων

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Χρησιμοποιώ paypal με Πειραιώς χρεωστική κ πρώτη φορά αντιμετωπίζω πρόβλημα κ δεν έχω καταφέρει να βρω τι φταίει εδώ και 3-4 μέρες που το ψάχνω. Έβαλα την καινούργια κάρτα της Πειραιώς στο paypal πριν κανα 10ημερο την δέχτηκε κανονικά έκανα κ αγορές. Μέχρι που πριν 4 μέρες πήγα να πληρώσω κάτι και μου βγάζει σφάλμα ότι δεν εγκρίνεται από την τράπεζά μου η συναλλαγή( έχω λεφτά μέσα).

Μίλησα με Πειραιώς δεν έβλεπαν κάποιο πρόβλημα, δοκίμασα και για τις επόμενες μέρες το ίδιο. Έκανα μια μικρή αγορά κάπου 8e μπας κ ξεκολλήσει το ίδιο. Σκέφτηκα να βγάλω την κάρτα κ να την ξαναπεράσω στο paypal και τώρα δεν μου την δέχεται :whistle: Τι μπορεί να φταίει? Plz help :cry::cry:

Γεια σας εγω εκανα σημερα λογαριασμο στο paypal.com και μολις ενεργοποιω τον λογαριασμο μου μου λεει

You've activated your PayPal account

Once you top up your account or add your credit or prepaid card, you'll speed through online checkout without exposing your financial information.

απο κατω εχει δυο τροπους και επιλεγω τον πρωτο γτ στον δευτερο θελει πιστωτικη και ειμαι ανηλικας και οι γονεις μου δν εχουν...

ε και παταω στο πρωτο στο learn how και εκει μετα δν ξερω τι να κανω...

εκει εχει 2 βηματα...

και δν καταλαβαινω τι να κανω...αυτα λεει

1.Send a domestic bank transfer to this account

και εχει καποιοα στοιχεια....

στο 2.λεει οτι ταν μπουν τα λεφτα θα μπορεις να αγορασεις...

μπορειτε να βοηθησετε σας παρακαλω?

ρε παιδια πως λεμε στην paypal να μην χρησιμοποιει την δηλωμενη credit card για να πληρωσει αλλα να κοιταει μονο στο paypal balance?

εμενα μου σπασε τα νευρα εγινε denied payment καποια απο τις αγορες μου και τα χρηματα εδω και 2 μερες ακομα ειναι δεσμευμενα ενω επρεπε να αποδεσμευθουν αν καποιος γνωριζει τι γινεται μου λεει

• 2 εβδομάδες αργότερα...

να ρωτησω κατι...οταν αγορασω κατι μεσω paypal,το καταστημα απο το οποιο εγινε η αγορα παιρνει τα λεφτα απ την τραπεζα και μετα εμεις τα χρωσταμε στην τραπεζα;

Αν είναι πιστωτική δεν βάζεις χρήματα μέσα αλλά σου ρχεται ο λογαριασμός της πιστωτικής κάθε μήνα (όπως σου έρχεται συνήθως)κ τα δίνεις στην τράπεζα ναι.

μαλιστα...δηλαδη κανω την αγορα τωρα,το καταστημα απο το οποιο αγορασα θα ξεκινησει να μου στειλει το προιον ή θα περιμενει πρωτα να βαλω τα λεφτα στον λογαριασμο της καρτας αφοτου μου ερθει ο λογαριασμος στο σπιτι;σορυ αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν γνωριζω και πολλα επι του θεματος...

Κοίτα η πιστωτική λειτουργεί ακριβώς όπως και στο "live shopping" δλδ όπως πας στο κατάστημα και δίνεις την πιστωτική σου για να πληρώσεις έτσι και με το paypal.Ο καταστηματάρχης παίρνει αμέσως τα λεφτά του.Μάλιστα όταν ολοκληρώσεις την συναλλαγή θα σου στείλει μήνυμα το paypal με το ακριβές ποσόν και ότι πληρώθηκε.Έπειτα όταν σου ρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής σου πας κ το πληρώνεις στην τράπεζα. (Δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ την πιστωτική σου?Δεν σου ρχονται οι λογαριασμοι κάθε μήνα??)

την χρησιμοποιω την πιστωτικη,μεχρι τωρα κυριως για αγορες με δοσεις απο ελληνικα καταστηματα...για αγορα απο εξωτερικο με paypal δεν εχω εμπειρια...οι λογαριασμοι που ερχονται σπιτι δεν τους ανοιγω ποτε,ενημερωνομαι μεσω ιντερνετ(winbank)...ενταξει τωρα καταλαβα το πως λειτουργει και σ ευχαριστω για τον χρονο σου...

Ωραία,ακριβώς έτσι λειτουργει.Στον μηνιαίο λογαριασμό που σου ρχεται με αυτά που πρέπει να πληρώσεις για τις αγορές σου απ τα ελληνικά καταστήματα,θα χει μέσα κ τις αγορές σου μέσω paypal. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...