NICKLIO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Παιδιά γνωριζει καποιος αν μπορουμε να πληρωνουμε μεσω τραπεζικου λογαριασμου απο paypal , χωρις τη χρηση καποιας καρτας? Δηλαδη απ ευθειας απο τον καταθετικο λογαριασμο της τραπεζας μας να κανουμε αγορες μεσω ιντερνετ και να πληρωνουμε μεσω paypal. Αν το γνωριζει βασιμα καποιος ας μας απαντησει ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 κοιτα λίγο φίλε μου τι ανακάλυψα στο σάιτ για τις prepaid τις κύπρου.http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=32&langID=1 πρόκειτε για τον ίδιο κωδικό που θέλει το paypal? ---------- Προσθήκη στις 11:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:56 ---------- βασικά άστο το τελευταίο το βρήκα.και μου είπαν ότι ο κωδικός για το paypal θα σταλθεί μέσα σε 2-3 εργάσιμες.λοιπόν τελευταία ερώτηση πραγματικά και σταματάω .Τώρα το μόνο που μου έμεινε (αφού ενεργοποιηθεί το paypal) για να αγοράζω κανονικά απο το ebay είναι τίποτα ουσιαστικά έτσι;απλά όταν μου ζητάει κάποιος (απ τον οποίο θέλω να αγοράσω κάτι) στο ebay τον κωδικό της κάρτας θα του δίνω τον 16αψήφιο που γράφει πάνω η κάρτα θα τα πέρνει απο κεί και τέλος σωστά;ευχαριστώ πάντως έτσι κι αλλιώς που με βοηθήσατε και είσασταν κατατοπιστικότατοι στο θέμα των καρτών.νά στε καλά παιδιά. Δεν υπάρχει πλαφόν στις απορίες. Αν δεν γνωρίζεις κάτι και δεν έχει ήδη απαντηθεί, τότε ρώτα! Όσο για το eBay/PayPal θέμα, μην ανησυχείς καθόλου. Το eBay έχει αγοράσει το PayPal και τα πάντα γίνονται αυτόματα. Όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις για κάποιο αντικείμενο που κέρδισες (προφανώς μετά τη λήξη της δημοπρασίας), τότε θα το κάνεις μέσα από το eBay, θα διαλέξεις τη μέθοδο PayPal, θα κάνεις login και τα υπόλοιπα γίνονται από μόνα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 κάτι τελευταίο-τελευταίο για τις prepaid της κύπρου αποκλειστικά.Είχα διαβάσει ότι αφού βγάλεις prepaid μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και κανονικά και εννοώ άν είσαι φοιτητής μπορούν οι γονείς σου να πάνε σε μια κύπρου και να σου βάλουν στην prepaid τα λεφτά του μήνα.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: έστω ότι το κάνουν τα λεφτά μπορώ μόνο να τα κάνω ανάληψη ή θα είναι κανονικά μέσα στην prepaid και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά για αγορές κλπ;Είμαι σχεδόν σίγουρος για το 2ο αλλά όχι 100% γι αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλημέρα! Παρακαλώ βοηθήστε γιατί έχω κάνει είδη την παραγγελία και δεν ξέρω αν πρέπει ή όχι να ανυσηχώ. Λοιπόν: Έχω κάνει κανονικά την κάρτα μου verified στο Paypal καθώς επίσης η διεύθηνση που έχω στο Paypal-Ebay είναι ίδιες. Προχθές παράγειλα ένα αντικείμενο και μου ήρθε e-mail χθες όπου λέει στην διεύθηνση: Shipping address - unconfirmed. Πήγα στο paypal και δεν μου λέει κάπου αν η διεύθηνσή μου είναι confirmed ή unconfirmed. Τα λεφτά έχουν αφερεθεί κανονικά απο την κάρτα και το προϊόν λέει ότι είναι shipped. Πώς κάνω confirmed την shipping address και πώς το τσεκάρω? Με το προϊόν δεν θα έχω πρόβλημα απο τη στιγμή που λέει shipped και τα λεφτά έχουν αφερεθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NICKLIO Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Καλημέρα! Παρακαλώ βοηθήστε γιατί έχω κάνει είδη την παραγγελία και δεν ξέρω αν πρέπει ή όχι να ανυσηχώ. Λοιπόν: Έχω κάνει κανονικά την κάρτα μου verified στο Paypal καθώς επίσης η διεύθηνση που έχω στο Paypal-Ebay είναι ίδιες. Προχθές παράγειλα ένα αντικείμενο και μου ήρθε e-mail χθες όπου λέει στην διεύθηνση: Shipping address - unconfirmed. Πήγα στο paypal και δεν μου λέει κάπου αν η διεύθηνσή μου είναι confirmed ή unconfirmed. Τα λεφτά έχουν αφερεθεί κανονικά απο την κάρτα και το προϊόν λέει ότι είναι shipped. Πώς κάνω confirmed την shipping address και πώς το τσεκάρω? Με το προϊόν δεν θα έχω πρόβλημα απο τη στιγμή που λέει shipped και τα λεφτά έχουν αφερεθεί? To ιδιο μου βγαζει κ εμενα στη διεύθυνση και επισης το ιδιο λεει οτι εχει αποσταλει. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα . Αν καποιος το γνωριζει ας μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Αν μένεις Ελλάδα δεν μπορείς να κάνεις confirm τη διεύθυνσή σου.Αυτό γίνεται μόνο αν μένεις Αγγλία,Αμερική κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Πηγα να βαλω μια Debit Visa και μου λεει αυτο : This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Γιατι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Πηγα να βαλω μια Debit Visa και μου λεει αυτο : This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Γιατι;; Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα σου,πιστεύω είναι η καλύτερη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NICKLIO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εχει κανένας υπόψη του αν επιβεβαιωμένα η paypal δέχεται την χρεωστική καρτα debit maestro της Eurobang ? Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εγω παλι εχω αλλο προβλημα, ειχα βιαστικα συμφωνησει για automatic paymetns σε διαφορες υπηρεσιες, οπως usenet και τωρα δεν ξερω πως να το σταματησω αυτο. Επισης θελω με καποιον τροπο να πω στο συστημα οτι αν δεν εχω επαρκες ποσο στο paypal balance να μην τραβαει αυτοματα λεφτα απο την χρεωστικη μου καρτα Enter Vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πηγα να βαλω μια Debit Visa και μου λεει αυτο : This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Γιατι;; Πρέπει να έχει λεφτά μέσα. Και εγώ πήγα να βάλω μια χρεωστική της Πειραιώς και δεν την έπαιρνε. Έβαλα χρήματα στον λογαριασμό και όλα ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το PayPal δίνει βάση στην ασφάλεια, οπότε πρέπει να επιβεβαιώσει με κάποιον τρόπο ότι η κάρτα είναι πράγματι δικιά σου, οπότε τι κάνει; Σε χρεώνει 1,50€ και σου λέει να δεις το online statement της κάρτας σου (αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η τράπεζά σου, αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις τον λογαριασμό) όπου δίπλα από τη χρέωση θα υπάρχει ένας τετραψήφιος κωδικός. Ε, όταν δεις τον κωδικό αυτό, θα τον εισάγεις στον λογαριασμό σου (εκεί που σου έβγαλε το μήνυμα για verification) και είσαι κομπλέ. Επίσης το 1,50€ δεν το χάνεις αλλά στο πιστώνουν ως υπόλοιπο στο PayPal (τουλάχιστον αυτό έκαναν πριν χρόνια, δεν τους έχω για τόσο φραγκοφονιάδες ώστε να το άλλαξαν). Δενμ χρειαζεται να περιμενεις το χαρτι λογαριασμου το οποιο ερχεται σε μηνιαια βαση, θα σπασουν τα νευρα σου. Παρε τηλ στην εξυπηρετηση της τραπεζας, ζητησε να σε συνδεσουν με το τμημα καρτων και θα σου πουν τον 4-ψηφιο κωδικο και αφου επιβεβαιωσουν τα στοιχεια σου θα στον δωσουν αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πρέπει να έχει λεφτά μέσα. Και εγώ πήγα να βάλω μια χρεωστική της Πειραιώς και δεν την έπαιρνε. Έβαλα χρήματα στον λογαριασμό και όλα ΟΚ.6000 εχει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εγω παλι εχω αλλο προβλημα, ειχα βιαστικα συμφωνησει για automatic paymetns σε διαφορες υπηρεσιες, οπως usenet και τωρα δεν ξερω πως να το σταματησω αυτο. Επισης θελω με καποιον τροπο να πω στο συστημα οτι αν δεν εχω επαρκες ποσο στο paypal balance να μην τραβαει αυτοματα λεφτα απο την χρεωστικη μου καρτα Enter Vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkangel000039 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 παιδια help!! κερδισα ενα auction στο e bay κ επελεξα credit card για payment method οι επιλογες ηταν credit card κ paypal ενδιαμεσα ομως μ εστειλε mail o seller λεγοντας μ οτι δεχεται credit card μονο απο UK! ωραια θελω τωρα να πληρωσω με paypal κ δε μπορω στο my ebay να αλλαξω την επιλογη...μου γραφει payment method credit card κ δε μ εχει επιλογες ξερει κανεις τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα