fastmanakos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 φίλε μου ήσουν κατατοπιτστικότατος και βοήθησες πολύ.Έβγαλα σήμερα απο κύπρου.αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως έιναι πως γραφομαι με την prepaid στο paypal.Γιατι έγινα μέλος στο paypal και δίπλα στα notifications μου λεει αυτο Link and confirm my debit or credit card.το πατάω και στην επιλογή κάρτας μου βγάζει visa,mastercard,amercian express.εκεί τι πατάω visa;;Γενικά αυτό πρέπει να το κάνω.σόρυ για το πρήξιμο φίλε απλά δεν ξέρω που μου πάν τα 4 όσο αφορά paypal κ ιστορίες.Σε παρακαλώ ρίξε μου για άλλη μια φορά τα φώτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εάν η κάρτα σου είναι VISA (κοίτα για το σηματάκι επάνω της, μιας και δεν γνωρίζω τι βγάζει η Κύπρου) τότε ναι, κάνεις κλικ εκεί που λέει VISA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Η prepaid της Κύπρου είναι visa. Δεν είναι απαραίτητη η visa για prepaid.... Και με mastercard , νομίζω μια χαρά είσαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackfree3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το paypal.μου ήρθε η νέα κάρτα με το chipaki από την τραπεζα πειραιός και αντί να πατήσω edit card details,πάτησα remove bank account και μετά πάλι add bank account.τώρα όμως που βάζω τα στοιχεία μου λέει ότι ο λογαριασμός χρησιμοποιείται ήδη από έναν χρήστη paypal και ότι μόνο ένας λογαριασμός μπορει να χρησιμοποιηθεί για έναν χρήστη.μα εγώ θέλω να βάλω τον ίδιο λογαριασμό αφού είναι ο δικός μου! τι κάνω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι έτσι είναι βγάζεις prepaid και γράφεσαι. Υποχρεωτικά θες visa δλδ για το Paypal. Με prepaid card θα μπορεις να γραφτεις στο paypal για να κανεις αγορες αλλά για να σου στείλουν χρηματα γινεται ή πρεπει να ανοιξεις τραπεζικο λογαριασμο που θα τον συνδεσεις με το paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 λοιπόν παιδιά προσπάθησα sto paypal να κάνω αυτό : ¨Link and confirm my debit or credit card¨ και αφού το έκανα σωστά μου γράφει τα εξής Your card has been charged €1.50 EUR.Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your card.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω τώρα δηλαδή;Αυτό που έκανα αν κατάλαβα καλά "συνέδεσε" την prepaid me to paypal ώστε να μπορώ να κάνω αγορές μέσω του paypal me thn prepaid.σωστά;σίγουρα δεν έκανα καμιά λαλακία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το PayPal δίνει βάση στην ασφάλεια, οπότε πρέπει να επιβεβαιώσει με κάποιον τρόπο ότι η κάρτα είναι πράγματι δικιά σου, οπότε τι κάνει; Σε χρεώνει 1,50€ και σου λέει να δεις το online statement της κάρτας σου (αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η τράπεζά σου, αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις τον λογαριασμό) όπου δίπλα από τη χρέωση θα υπάρχει ένας τετραψήφιος κωδικός. Ε, όταν δεις τον κωδικό αυτό, θα τον εισάγεις στον λογαριασμό σου (εκεί που σου έβγαλε το μήνυμα για verification) και είσαι κομπλέ. Επίσης το 1,50€ δεν το χάνεις αλλά στο πιστώνουν ως υπόλοιπο στο PayPal (τουλάχιστον αυτό έκαναν πριν χρόνια, δεν τους έχω για τόσο φραγκοφονιάδες ώστε να το άλλαξαν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι κάνουν στο δίνουν πίσω. Δηλαδή έχεις μετά στο Paypal, όταν μπεις στο λογαριασμό 1,50Ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollesaipnies Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα! Ρε παιδιά λίγο help γιατί θα τρελαθώ! Λοιπόν έχω μια virtual pre-paid της Πειραιώς, με λεφτά μέσα. Έχω και έναν paypal λογαριασμό. Αυτό που θέλω είναι να κάνω extend τον rappidshare λογαριασμό μου. Το έχω κάνει και παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως (αρχίζω και γερνάω). Έκανα και πριν λίγο το verification στο paypal (αυτό δεν θυμάμαι να το έχω ξανακάνει) και επειδή ήμουν λίγο μπερδεμένος το έκανα 2 φορές με αποτέλεσμα στο PayPal balance να έχω 3 ευρώ (2*1,5€) Πώς μπορώ να φορτώσω στον paypal λογαριασμό λεφτά για να μου τα τραβήξει το rappidshare thanx a lot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δεν χρειάζεται να φορτώσεις λεφτά στον λογαριασμό σου στο PayPal. Αφού έκανες το verification, τότε ο λογαριασμός σου θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με την κάρτα σου -τσέκαρε στο funding sources (ή κάτι παρομοιο, νομίζω ότι λέγεται έτσι πάντως) για σιγουριά. Τώρα, για extend του λογαριασμού σου στο Rapidshare (rocks btw!), θα πας στη σελίδα του Rapidshare, θα κάνεις login, θα διαλέξεις extend account και στους τρόπους πληρωμής θα πατήσεις Rapidshare -τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ straightforward διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 φίλε μου Sir Pretender έβγαλα prepaid απο κύπρου. Ξέρεις αν υποστηρίζει αυτό το το online statement ; Και αν ναι γενικώς πώς γίνεται αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir Pretender Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το online statement είναι τμήμα του internet banking, να έχεις πρόσβαση δηλαδή στον λογαριασμό σου μέσω internet -να βλέπεις κινήσεις, να μεταφέρεις χρήματα κλπ. Δεν ξέρω αν η Κύπρου το κάνει αυτό. Στη χειρότερη περίπτωση, θα πρέπει να περιμένεις τον λογαριασμό της κάρτας να σου 'ρθει σπίτι για να δεις από εκεί τον κωδικό δίπλα στη χρέωση. Απλά έτσι θα σου πάρει παραπάνω χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, ρίξε μια ματιά στο site της Κύπρου ή στα έντυπα που σου έδωσαν με την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ποιό λογαριασμό ρε παιδιά;δεν καταλαβαίνω.Πλήρωσα 5 ευρώ για να βγάλω τι είναι ο λογαριασμός που αναφέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Πάει κάποιος σε μία τράπεζα. Ας πούμε ότι η τράπεζα είναι η Πειραιώς. Ζητάει να ανοίξει έναν λογαριασμό. Εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνει ένα χαρτί με τα στοιχεία του (διεύθυνση, ταυτότητα, ΑΦΜ, κλπ) και ο λογαριασμός δημιουργείται. Μαζί με το λογαριασμό βγαίνει και μία κάρτα (Συνήθως κάνει λίγες ημέρες μέχρι να την ετοιμάσουν). Αυτή η κάρτα δεν είναι απαραίτητα πιστωτική, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Η κάρτα αυτή είναι συνήθως Visa και ο περισσότερος κόσμος τη χρησιμοποιεί για να σηκώνει λεφτά από το ATM. Φεύγοντας από τη τράπεζα κρατάει ένα μεγάλο φάκελο στα χέρια του, ο οποίος φάκελος περιέχει κωδικούς για το λεγόμενο Internet Banking. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω βλέπεις κινήσεις του λογαριασμού σου, κλπ... Με αυτή τη κάρτα μπορείς να κάνεις αγορές μέσω Internet! Το πως μπορείς το βλέπεις στο εκάστοτε Site. Σου ζητάει κάποια νούμερα που έχει πάνω η κάρτα. Οι μόνες αγορές που δεν μπορείς να κάνεις με αυτή τη κάρτα είναι αγορές, που το Site χρειάζεται Paypal. Πάει λοιπόν αυτός ο κάποιος στο Site του Paypal και δημιουργεί ένα Account. Ψάχνοντας το νέο Account που δημιούργησε, βλέπει ότι μπορεί να συνδέσει το Account του Paypal με τη τράπεζά του. Για να πειστεί όμως το Paypal ότι όντως είναι δικός σου ο λογαριασμός, όταν συνδέεις τον λογαριασμό σου σε χρεώνει 1,50Ευρώ μαζί με έναν 4ψήφιο κωδικό δίπλα στη χρέωση. Πάει λοιπόν ο κάποιος στο Internetbanking και στις κινήσεις λογαριασμού και βλέπει ότι έχει τραβήξει κάποιος 1,50Eυρώ, πατώντας πιο κάτω και βλέποντας πιο προσεκτικά θα δει ότι τη χρέωση την έχει κάνει το Paypal και δίπλα φαίνεται ένας 4ψήφιος αριθμός. Και σε περιπτώσεις Internetbanking αυτός ο κωδικός αργεί και μία βδομάδα... Με ένα ωραίο Copy/paste του κωδικό στο σημείο που το ζητάει το Paypal, ο λογαρισμός συνδέεται πλέον ολοκληρωτικά και έχει γίνει Verified Member! Με λίγα λόγια όταν θέλετε λογαριασμό Paypal, μη πηγαίνετε στη τράπεζα και τους σκοτίζετε με το τι θα κάνετε τον λογαριασμό σας. Απλά έναν λογαριασμό θέλετε και τίποτα άλλο! Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 κοιτα λίγο φίλε μου τι ανακάλυψα στο σάιτ για τις prepaid τις κύπρου.http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=32&langID=1 πρόκειτε για τον ίδιο κωδικό που θέλει το paypal? ---------- Προσθήκη στις 11:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:56 ---------- βασικά άστο το τελευταίο το βρήκα.και μου είπαν ότι ο κωδικός για το paypal θα σταλθεί μέσα σε 2-3 εργάσιμες.λοιπόν τελευταία ερώτηση πραγματικά και σταματάω .Τώρα το μόνο που μου έμεινε (αφού ενεργοποιηθεί το paypal) για να αγοράζω κανονικά απο το ebay είναι τίποτα ουσιαστικά έτσι;απλά όταν μου ζητάει κάποιος (απ τον οποίο θέλω να αγοράσω κάτι) στο ebay τον κωδικό της κάρτας θα του δίνω τον 16αψήφιο που γράφει πάνω η κάρτα θα τα πέρνει απο κεί και τέλος σωστά;ευχαριστώ πάντως έτσι κι αλλιώς που με βοηθήσατε και είσασταν κατατοπιστικότατοι στο θέμα των καρτών.νά στε καλά παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα