kpartsi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει? Εντωμεταξύ το paypal code ακόμα να έρθει απο Δευτέρα... Το paypal code είναι μέσα στην αιτιολογία της χρέωσης του 1,5 ευρώ.... Πάρε από την τράπεζα μια απόδειξη της κίνησης του λογαριασμού σου και δίπλα στη χρέωση του 1,5 ευρώ θα δεις το paypal code, είναι ένας τετραψήφιος αριθμός πριν τη λέξη PAYPAL.... Για το 1 ευρώ, δεν ξέρω τι είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Απο διοδος άλλης εταιρείας είναι οκ. Επίσης απο double play Hol είναι επίσης οκ... Δεν ξέρω τι σκατα κάνει η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ Otenet μέ τις ευλογίες των ηλιθιων πολιτικών μας... Σε λίγο θα μας ζητάνε και αποδείξεις απο τους κινέζους που ψωνίζουμε στο ebay... προσωπικά κατι λεφτακια που είχα τα εστειλα στο λογαριασμό μου σε σελιδα στοιχήματος... Ποιος ξέρει τι προθέσεις έχουν με το paypal... Εμένα με βάζει κανονικά forthnet sreaking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Το paypal code είναι μέσα στην αιτιολογία της χρέωσης του 1,5 ευρώ....Πάρε από την τράπεζα μια απόδειξη της κίνησης του λογαριασμού σου και δίπλα στη χρέωση του 1,5 ευρώ θα δεις το paypal code, είναι ένας τετραψήφιος αριθμός πριν τη λέξη PAYPAL.... Για το 1 ευρώ, δεν ξέρω τι είναι.... Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τον κωδικό. Μέσω WebBanking δεν τον έβλεπα και απ'οτι μου είπαν δεν τον βλέπω επειδή δεν υπάρχει ακόμα αυτή η λειτουργία. Όσον αφορά το 1,5 ευρώ δεν ξέρω. Τα ποσα που με έχει χρεώσει εμένα είναι διαφορετικά πάντως. 1,52 και 1,01 ευρώ. Θα στείλω μήνυμα στο paypal να ρωτήσω απλά λέω μήπως ξέρει κανείς γιατί έχω χρεωθεί διαφορετικά ποσά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τον κωδικό. Μέσω WebBanking δεν τον έβλεπα και απ'οτι μου είπαν δεν τον βλέπω επειδή δεν υπάρχει ακόμα αυτή η λειτουργία. Όσον αφορά το 1,5 ευρώ δεν ξέρω. Τα ποσα που με έχει χρεώσει εμένα είναι διαφορετικά πάντως. 1,52 και 1,01 ευρώ. Θα στείλω μήνυμα στο paypal να ρωτήσω απλά λέω μήπως ξέρει κανείς γιατί έχω χρεωθεί διαφορετικά ποσά. Άρα μια χαρά είσαι φίλε! Παιδιά με προπληρωμένη από τράπεζα Κύπρου πόσες μέρες σας πήρε να σας δώσουν τον κωδικό (paypal code toτο τετραψήφιο επιβαιβεωσης);; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μπορώ από το paypal να στείλω χρήματα σε έναν λογαριασμό moneybookers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τον κωδικό. Μέσω WebBanking δεν τον έβλεπα και απ'οτι μου είπαν δεν τον βλέπω επειδή δεν υπάρχει ακόμα αυτή η λειτουργία. Όσον αφορά το 1' date='5 ευρώ δεν ξέρω. Τα ποσα που με έχει χρεώσει εμένα είναι διαφορετικά πάντως. 1,52 και 1,01 ευρώ. Θα στείλω μήνυμα στο paypal να ρωτήσω απλά λέω μήπως ξέρει κανείς γιατί έχω χρεωθεί διαφορετικά ποσά.[/quote'] Αυτό έλεγα και προηγουμένως, ένα τηλεφωνάκι και καθάρισες. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Έχω κάποια λεφτά στο Paypal.Αν θέλω να τα μεταφέρω στον τραπεζικό λογαριασμό για αγορές μέσω αυτού ή τέλος πάντων, για να τα έχω απλά στο λογαριασμό τι πρέπει να κάνω? Bank Name και Bank Locations, τι πρέπει να συμπληρώσω? Πειραιώς είναι η τράπεζα, αλλά τι πρέπει να γράψω? Στο Location? Το Account Type, φαντάζομαι ότι το βάζω ως Savings και όχι ως Checking. Το IBAN το ξέρω, καθώς φαίνεται και στο βιβλιάριο, αλλά και στο Site της Πειραιώς. Ευχαριστώ. Νομίζω πως έβγαλα άκρη. Ζητάει 27ψήφιο αριθμό χωρίς κενά. Συμπλήρωσα τα κενά με μηδενικά "0" και το δέχτηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά πήρα τηλ για το paypal code τη δεύτερη μέρα και μου το είπανε! Να ρωτήσω κάτι άλλο όμως. Κατάθεση μπορεί να κάνει κάποιος στην τράπεζα αλλά χωρίς να έχει την κάρτα μαζί του; Θέλει ένας φίλος να βάλει χρήματα αλλά την κάρτα την έχω Εγώ Κρήτη ενώ αυτός είναι Αθήνα... Μιλάμε τώρα για prepaid τράπεζας Κύπρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Τι εννοείς κατάθεση στη τράπεζα? Για να κάνεις κατάθεση σε οποιαδήποτε τράπεζα και σε οποιοδήποτε λογαριασμό ακόμα και αν δεν είναι δικό σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο αριθμός λογαριασμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Nα μπουν λεφτά στην κάρτα εννοώ! Την κάρτα την έχω εγώ στην Κρήτη ενώ ο φίλος βρίσκεται Αθήνα. Μπορεί να βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ναι,μπορεί αρκεί να ξέρει τον αριθμό της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα.Επειδή είμαι καινούριος στον τομέα των καρτών θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια τι είναι οι prepaid card,paysafe,paypal γιατί τα χω εντελώς μπερδέψει στο μυαλό μου.ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα.Επειδή είμαι καινούριος στον τομέα των καρτών θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια τι είναι οι prepaid card,paysafe,paypal γιατί τα χω εντελώς μπερδέψει στο μυαλό μου.ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Mε απλά λόγια: Προπληρωμένη κάρτα ή Prepaid είναι μια κάρτα visa που τη βγάζεις από μια τράπεζα (υπάρχει της τράπεζας Κύπρου, της Πειραιώς, της eurobank, της Αττικα και αλλες) και είναι απόλυτα ασφαλής, αφού μπορεί να έχει διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο το ποσό που θες για να αγοράσεις κάτι! Αυτό σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να τη φορτίζεις με χρήματα όταν τη χρειάζεσαι. Για παράδειγμα αν ένα προιόν έχει 55 ευρώ και εσύ έχεις στην κάρτα 50 ευρώ δεν μπορείς να το αγοράσεις αν δεν βάλεις τα 5 ευρώ ακόμα που χρειάζεσαι. Να ξέρεις όμως ότι κάθε φορά που θα τη φορτίζεις με χρήματα η τράπεζα θα σου κρατάει από 1-2 ευρώ ανάλογα την τράπεζα. Δηλαδή πχ αν της βάλεις 80 ευρώ , θα έχεις τελικά στη κάρτα 79 ευρώ. Paysafe card είναι μια κάρτα εντελώς απλή (δεν είναι visa!!!) και είναι εντελώς ανώνυμη. Tην προμηθεύεσαι από ψιλικατζίδικα,super market ακόμα και περίπτερα και υπάρχουν κάρτες των 10 EUR, 25 EUR, 50 EUR και 100 EUR. Χρησιμεύει και αυτή σε πληρωμές μέσω Internet, αλλά το μεγάλο της μειονέκτημα είναι ότι συνεργάζεται με λίγα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δες εδώ με ποια http://www.paysafecard.com/gr/pay Το paypal τώρα για να στο πώ απλά είναι μια εταιρία παγκοσμίως διαδεδομένη και ασφαλής, που χρησιμεύει για αγορές από eshops και συνεργάζεται με σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα ebay και πολλά άλλα. Είναι κάτι σαν "διακινητής" των χρημάτων μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή με απόλυτα ασφαλη τρόπο και για τους δύο!!! Για να γραφτείς στο paypal θές πιστωτική κάρτα (είτε προπληρωμένη είτε χρεωστική ή ακόμα και τραπεζικό λογαριασμό νομίζω αν και δεν στο συνιστώ το τελευταίο). Με paysafe card όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να γραφτείς στο paypal. Ελπίζω να σε κάλυψα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.με κάλυψες απόλυτα.Επειδή θέλω να αγοράζω μέσω ίντερντετ αλλά να μου στέλνουν και χρήματα απ ότι κατάλαβα θα πάω να βγάλω μια prepaid card απο κύπρου και στην συνέχεια θα γραφτώ στο paypal σωστά; ερώτηση πληρώνεις κάτι για να βγάλεις μια prepaid και εκτός απο αυτό τί χρειάζεται ξέρει κανείς πχ πάσο,ταυτότητα,ΑΦΜ κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.με κάλυψες απόλυτα.Επειδή θέλω να αγοράζω μέσω ίντερντετ αλλά να μου στέλνουν και χρήματα απ ότι κατάλαβα θα πάω να βγάλω μια prepaid card απο κύπρου και στην συνέχεια θα γραφτώ στο paypal σωστά; ερώτηση πληρώνεις κάτι για να βγάλεις μια prepaid και εκτός απο αυτό τί χρειάζεται ξέρει κανείς πχ πάσο,ταυτότητα,ΑΦΜ κλπ; Ναι έτσι είναι βγάζεις prepaid και γράφεσαι. Υποχρεωτικά θες visa δλδ για το Paypal. Τώρα για την τελευταία σου ερώτηση. Αν πάς για τράπεζα Κύπρου θες ταυτότητα, λογαρισμό ΟΤΕ,εκκαθαριστικό σημείωμα και βεβαίωση εργοδότη ή αν είσαι φοιτητής πάσο! Δες και εδώ http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=11&langID=1 Σε μερικές τράπεζες δεν τα ζητάνε όλα αυτά αλλά σε άλλες τα θέλουνε.πχ στην άττικα bank θες μόνο ταυτότητα και αφμ και σου δίνουνν την κάρτα μετά από 2-3 μέρες. Στην Κύπρου επίσης να έχεις υπόψιν σου ότι πληρώνεις 5 ευρώ για να πάρεις την κάρτα. κάθε τράπεζα δλδ λειτουργει διαφορετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα