Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι παίζει με το δίοδος, σιγά μη μας έκαναν blacklist.

Απο διοδος άλλης εταιρείας είναι οκ. Επίσης απο double play Hol είναι επίσης οκ... Δεν ξέρω τι σκατα κάνει η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ Otenet μέ τις ευλογίες των ηλιθιων πολιτικών μας...

Σε λίγο θα μας ζητάνε και αποδείξεις απο τους κινέζους που ψωνίζουμε στο ebay... :lol:

προσωπικά κατι λεφτακια που είχα τα εστειλα στο λογαριασμό μου σε σελιδα στοιχήματος... Ποιος ξέρει τι προθέσεις έχουν με το paypal...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα είναι τρελή μαμακία να μας μπλοκάρουν από Paypal. Και δεν πιστεύω να το κάνουν.

Τι τους νοιάζει αυτούς για τα οικονομικά της χώρας μας, άντε να πάρουν από κάρτα λεφτά ή να βάλουν σε λογαριασμό. Σιγά. Δεν είναι να πεις ότι κλείνουν ανά πάσα στιγμή οι μεγάλες τράπεζες στην Ελλάδα, ούτε θα ακυρωθούν οι VISA/MASTERCARD μας. Δεν δίνει πίστωση το ΡΡ για να το νοιάζει.

δεν ξέρω... είναι σκατομυαλοι οι πολιτικο-οικονομικοί παραγοντες οποτε μπορεί να αμς καταντησουν και Ζιμπάμπουε προκειμένου να τρώνε αυτοί λεφτα και να μην έχουμε ελλειμα...

---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:39 ----------

Ας ελπίσουμε οτι δεν μας έχουν κόψει την πρόσβαση γιατι είναι άκρως απαραίτητο...

Καλημέρα! Μια βοήθεια παρακαλώ γιατί πάω να σκάσω...

Λοιπόν: γράφτηκα στο paypal στις 15/2/2010 και έδωσα την κάρτα της Alpha (VISA Electron) και με ρώτησε για verification της κάρτα. Το πάτησα και απο τότε ακόμα περιμένω να μου έρθει αυτός ο περιβόητος paypal code. Μέσω του WebBanking μου λέει καταρχήν ότι έχουν χρεωθεί 2 ποσά την μέρα που άνοιξα το paypal ένα του ποσού 1,01 ευρώ και άλλο ένα του ποσού 1,52 ευρώ. Καταρχήν τι είναι αυτά τα ποσά απο τη στιγμή που η κάρτα δεν έχει χρησιμοποιηθέι πουθενά αλλού και το paypal έλεγε ότι θα κρατήσει 1,5 ευρώ? Επίσης δίπλα απο τα ποσά αυτά δεν αναφέρει κάτι για paypal αλλά "ΕLΕCΤRΟΝ" και έναν μεγάλο αριθμό συναλλαγής. Πήρα τηλ. στην Alpha και μου είπαν να περιμένω για το Paypal code. Κάποιος με Alpha κυρίως να βοηθήσει παιδιά παρακαλώ....

Υ.Γ.: Μου έχει έρθει και email απο paypal ότι μου χρεώσανε αυτό το 1,5 ευρώ αλλά εγώ όπως προανέφερα άλλα ποσά βλέπω χρεωμένα.

Παιδιά κάτα την εγγραφή μου στο paypal κάπου μου είπε ότι το τελικό βήμα είναι ένα paypal code για ενεργοποίηση της κάρτας.

Το λέει και στο email δε'ιτε..

How to confirm your card:

1. Check your card statement and look for a charge from "PayPal" with a 4-digit code next to it.

2. Log in to your PayPal account and click Confirm Credit Card.

3. Enter the 4-digit code to confirm your card.

που το βρίσκω τώρα αυτό;;;

Χρησιμοποιώ προπληρωμένη της τράπεζας Κύπρου...

Παιδιά κάτα την εγγραφή μου στο paypal κάπου μου είπε ότι το τελικό βήμα είναι ένα paypal code για ενεργοποίηση της κάρτας.

Σήμερα που δήλωσα μια φρέσκια χρεωστική κάρτα της Πειραιώς, πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και μου έδωσαν τον 4ψηφιο.

Nα μου στείλουν το paypal code...

Τι να σου πω; Ιδέα δεν έχω γιατί, όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν περίμενα για να το διαπιστώσω, πήρα εγώ τηλέφωνο στην τράπεζα. Νομίζω ότι αυτό που λες ισχύει για τις πιστωτικές (για τις οποίες έχω πλήρη άγνοια), όχι για χρεωστικές/προπληρωμένες, δε νομίζω ότι σου έρχεται λογαριασμός για αυτές. Με άλλα λόγια, πάρε ο ίδιος τηλέφωνο και θα στον δώσουν.

Τόσο κάνει γύρω στις 3-4 μέρες.

Αν κάποιος όπως ο kirileman έχει λογαριασμό στη τράπεζα Πειραιώς, τότε μέσω του Winbank, μπορεί μόνος του να δει τον κωδικό.

Στις κινήσεις λογαριασμών φαίνεται ότι έχεις αγοράσει ή ότι σου έχει τραβήξει κάτι (το paypal) 1 Ευρώ. Πατάς Details και σου δείχνει έναν 4ψήφιο κωδικό.

Έχω κάποια λεφτά στο Paypal.

Αν θέλω να τα μεταφέρω στον τραπεζικό λογαριασμό για αγορές μέσω αυτού ή τέλος πάντων, για να τα έχω απλά στο λογαριασμό τι πρέπει να κάνω?

bank.jpg

Bank Name και Bank Locations, τι πρέπει να συμπληρώσω? Πειραιώς είναι η τράπεζα, αλλά τι πρέπει να γράψω?

Στο Location?

Το Account Type, φαντάζομαι ότι το βάζω ως Savings και όχι ως Checking.

Το IBAN το ξέρω, καθώς φαίνεται και στο βιβλιάριο, αλλά και στο Site της Πειραιώς.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα! Μια βοήθεια παρακαλώ γιατί πάω να σκάσω...

Λοιπόν: γράφτηκα στο paypal στις 15/2/2010 και έδωσα την κάρτα της Alpha (VISA Electron) και με ρώτησε για verification της κάρτα. Το πάτησα και απο τότε ακόμα περιμένω να μου έρθει αυτός ο περιβόητος paypal code. Μέσω του WebBanking μου λέει καταρχήν ότι έχουν χρεωθεί 2 ποσά την μέρα που άνοιξα το paypal ένα του ποσού 1,01 ευρώ και άλλο ένα του ποσού 1,52 ευρώ. Καταρχήν τι είναι αυτά τα ποσά απο τη στιγμή που η κάρτα δεν έχει χρησιμοποιηθέι πουθενά αλλού και το paypal έλεγε ότι θα κρατήσει 1,5 ευρώ? Επίσης δίπλα απο τα ποσά αυτά δεν αναφέρει κάτι για paypal αλλά "ΕLΕCΤRΟΝ" και έναν μεγάλο αριθμό συναλλαγής. Πήρα τηλ. στην Alpha και μου είπαν να περιμένω για το Paypal code. Κάποιος με Alpha κυρίως να βοηθήσει παιδιά παρακαλώ....

Υ.Γ.: Μου έχει έρθει και email απο paypal ότι μου χρεώσανε αυτό το 1,5 ευρώ αλλά εγώ όπως προανέφερα άλλα ποσά βλέπω χρεωμένα.

Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει? Εντωμεταξύ το paypal code ακόμα να έρθει απο Δευτέρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ερώτηση : Προσπαθώ να εγγραφώ στο Pay Pal και με κόβει στην εισαγωγή του τηλεφώνου! το error log λεει οτι "phone number is not properly formated".

Ο τρόπος που δίνω τον αριθμό είναι +302xxxxxxxx. Εχω δοκιμάσει όλες τις παραλλαγές (κενα,+,0) αλλα πάλι τζίφος! Εσείς που χρησιμοποιείται πως το εισάγατε γιατί θα τρελαθώ! Σε αντίστοιχη ερώτηση στην εταιρεία πήρα ως απάντηση ότι δεν βρήσκουν το λογαριασμό μου, να ακολουθήσω τη διαδικασία ερώτησης από το site (ξανα!). ΠΩΣ να τον βρουν αφού το πρόβλημα είναι στο sign up????? !!!!!!

εγω 003069...

---------- Προσθήκη στις 10:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:56 ----------

Mήπως ήθελες να γράψεις digital code?

Εγώ που έχω visa της alfabank, o kωδικός αυτός είναι στο πίσω μέρος και 3ψήφιος.

Αφού είναι πρωπλ/νη δεν έχει dc λογικά.

Δεν ξέρω για Κύπρου.Απότι διάβασα στο internet καλείς εξυπηρέτηση πελατών τραπέζης.

801.11.800.700 και 210.6477444. ή στο κατάστημα από το οποίο στην εκδώσανε

Επεξ/σία από kyriakh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...