mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία.Θέλω να σου πουλήσω κάτι στα 15Ευρώ. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να σου πω το email με το οποίο μπαίνω στο Paypal πχ ([email protected]) και εσύ θα βάλεις τα χρήματα? Εγώ θέλω να δω στον λογαριασμό μου 15Ευρώ, πόσα θα πρέπει να βάλεις? Κρατάει κάποια και το Paypal έτσι δεν είναι? 16 ευρώ πρέπει να βάλει ο άλλος. Κρατάει 1 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Επειδή τελευταία φορά με πλήρωσαν σε δολάρια ίσως είναι και 1$, δεν είμαι σίγουρος. Έχει κουμπάκι στο Paypal account σου πάνω, που λέει request money.
Heatspreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Στο κουτάκι που λέει "Recipient's email address", βάζω το e-mail αυτού που θέλω να πάρω λεφτά? Αν δηλαδή θέλεις να μου βάλεις λεφτά εσύ, μου λες το e-mail σου και το βάζω εκεί? Επίσης στο "Request payment for:" τι βάζω? Goods? ή δεν έχει σημασία?
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, ή κάνεις request ή στα στέλνει ο άλλος μόνος του με το send money. Τι θα βάλεις κάτω εξαρτάται από το τι πούλησες. Αγαθά ή υπηρεσίες. Ο άλλος μπορεί να στα στείλει και σαν gift τα λεφτά αν θέλει.
Heatspreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μάλιστα, κατάλαβα... Του έδωσα το mail μου και βλέπουμε... Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.
censOred Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ για να υπολογισεις ποσα χρηματα πρέπει να σου στειλει.
vk13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Βοήθεια!! Έβγαλα μια κάρτα προπληρωμένη Κύπρου σήμερα το πρωί και πάω να γραφτώ paypal... βάζω αριθμό κάρτας και CSC και μου βγάζει το παρακάτω μνμ... "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. "
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά παίζει τιποτα με την κωλοσελίδα τους; πήγα να μπω και μου έβγαλε αυτό: Error 3028. You have accessed your account from a sanctioned country. Per international sanctions regulations, you are not authorized to access the PayPal system. For more information about your PayPal account status, contact [email protected]. Τι διάολο;;; εχω και χρήματα μέσα μαμωτο...
censOred Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ποιος ξερει.. τι επαθε παλι αυτό το παυπαλ. μην ανησυχείς,σβησε κανενα "μπισκοτο" και κανε καμια επανεκκινηση τον firefox και πες μας Μπαινω κανονικά εγώ.(φορθνετ)
hyrytama Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 και έμενα μου βγάζει ένα μήνυμά όταν πάω να επιβεβαιώσω την πιστωτική μου βάζο το πιν που μου έχει στήλη το pay pal και μου βγάζει το εκσις: Sorry — your last action could not be completed If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes. If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity. If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again. τι να κάνω μου έχει φάει ήδη 4.5 ευρώ
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μαγκες κάτι μου λέει οτι την βάψαμε... ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? Upon review of your account, it has been determined the Internet Service Provider you are using originates from a country sanctioned by the Office of Foreign Asset Control (OFAC). While the sanction programs vary in severity, we have deemed access to PayPal is prohibited. OFAC administers and enforces economic sanctions programs against countries, businesses or groups of individuals, using the blocking of assets and trade restrictions to accomplish foreign policy and national security goals. PayPal has adopted an OFAC program to control the risk associated with transacting with countries, businesses, organizations, or individuals where OFAC sanctions apply to ensure transactions within PayPal fully comply with current laws and regulations. AYTO MOY APANTHSAN
hyrytama Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μαγκες κάτι μου λέει οτι την βάψαμε... ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? Upon review of your account, it has been determined the Internet Service Provider you are using originates from a country sanctioned by the Office of Foreign Asset Control (OFAC). While the sanction programs vary in severity, we have deemed access to PayPal is prohibited. OFAC administers and enforces economic sanctions programs against countries, businesses or groups of individuals, using the blocking of assets and trade restrictions to accomplish foreign policy and national security goals. PayPal has adopted an OFAC program to control the risk associated with transacting with countries, businesses, organizations, or individuals where OFAC sanctions apply to ensure transactions within PayPal fully comply with current laws and regulations. AYTO MOY APANTHSAN δηλαδή τι θέλει να πει δεν το κατάλαβα??????????
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 από otenet δεν μπαίνει. Εβαλα την αδερφή μου να μπει απο hol και μπαινει κανονικα αλλα δεδομένου οτι δεν ξέρει αγγλικα δε μπορεσε να κανει κατι. Μεταφέρετε καλού κακού τα χρήματα σας στις καρτες σας... Αλήθεια, εφοσον δεν μπορούν να μεταφερθουν χρήματα πισω στην κάρτα πως μεταφερονται; σε λογαριασμό; ---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ---------- δεν ξέρω τι σημαίνει αλλα σκάλωσα σε αυτό " it has been determined the Internet Service Provider you are using originates from a country sanctioned by the Office of Foreign Asset Control (OFAC). " ---------- Προσθήκη στις 23:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:57 ---------- θέμα μπισκότων ή προγράμματος πλοήγησης δεν παίζει... Σε 3 πισια το δοκιμασα... Δεν ξέρω... στη χειρότερη θα τα μεταφερω στην bwin... Από το να τα χάσω με τις λακαμιες του γιώργακη και της Μέρκελ καλύτερα να τα χάσω στο ποκερ!
antonl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 [...] ]δεν ξέρω τι σημαίνει αλλα σκάλωσα σε αυτό " it has been determined the Internet Service Provider you are using originates from a country sanctioned by the Office of Foreign Asset Control (OFAC). " [...] Χοντρικά καταλαβαίνω πως είμαστε ελαφρώς blacklisted από τις ΗΠΑ λόγω της ελληνικής οικονομίας.
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 και εγώ πολυ χονδρικα αυτο ψιλο-καταλαβα. Από άλλο pc, με άλλον πάροχο ιντερνετ μπηκα κανονικα και μετεφερα τα χρήματα στην bwin από οπου θα τα ζητήσω μέσω western union... τι να πω; με κοψοχόλιασαν βραδυατικα...
mindtrapper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι παίζει με το δίοδος, σιγά μη μας έκαναν blacklist.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα