Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Πήγα σήμερα και ρώτησα για άνοιγμα ενός λογαριασμού(για αγορές online) στην Alpha Bank και μου ζητάνε λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ στο όνομα μου,αλλά εγώ δεν έχω.Όλοι οι λογαριασμοί είναι στους γονείς μου.Θα πάω και αύριο βέβαια να τους ρωτήσω πιο αναλυτικά,αλλά μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Αν πάω στη Πειραιώς θα μου ζητήσουν το ίδιο προφανώς;
DioNiSis_000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 στην πειραιως ζητανε ταυτοτητα και εκκαθαριστικο ή βεβαιωση αποδοσης αφμ ή οποιοδηποτε δημοσιο εγγραφο που να εχει το αφμ σου πανω.
GeorgT. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 συνήθως τον λογαριασμό ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ τον θέλουν σαν επίσημο έγγραφο για το ΑΦΜ! Πανε με μια βεβαίωση ΑΦΜ απο την εφορία!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 ΑΦΜ έχω,αλλά δεν μου είπαν τίποτα. Στην Πειραιώς μόνο ΑΦΜ θέλουν; Επίσης οι κάρτες και των δύο αυτών τραπεζών είναι οκ με Paypal;
GeorgT. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Λογικα θα ειναι ΟΚ με το paypal μετα την δοκιμαστική χρέωση των 1,5ευρω. Παντως μην βασίζεσαι τη σου λεει καποιος υπάλληλος γιατι τις περισσότερες φορες ουτε αυτοι ξερουν ακριβώς! (βγαλε π.χ μια βεβαίωση ΑΦΜ κ ψανε ψαρωτικα κ πες τους: Μου είπατε λογαριασμό η Βεβαιωση, αρα πάρτε την...)
mindtrapper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Πήγα σήμερα και ρώτησα για άνοιγμα ενός λογαριασμού(για αγορές online) στην Alpha Bank και μου ζητάνε λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ στο όνομα μου,αλλά εγώ δεν έχω.Όλοι οι λογαριασμοί είναι στους γονείς μου.Θα πάω και αύριο βέβαια να τους ρωτήσω πιο αναλυτικά,αλλά μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Αν πάω στη Πειραιώς θα μου ζητήσουν το ίδιο προφανώς; Επειδή άνοιξα στην Alpha χθες λογαριασμό, μπορώ να σου πω ότι ζητάνε 100% τα παρακάτω: 1) Ταυτότητα 2) Πάσο (αν δηλώνεις φοιτητής) 3) Βεβαίωση ΑΦΜ από ΚΕΠ ή εφορία 4) Λογαριασμό ή μισθωτήριο σχετικά πρόσφατο. Αυτό το θέλουν απλά για να βεβαιώσουν την οικία σου. Και εμένα εδώ στην Αθήνα το όνομα του πατέρα μου είχε ο λογαριασμός αλλά δεν τρέχει τίποτα (αρκεί να είναι ίδιο το επώνυμο και να μην είναι πριν από 5 χρόνια ο λογαριασμός) 5) Τουλάχιστον 300€ για κατάθεση Στο Paypal δουλεύει κανονικά η κάρτα που θα σου στείλουν από Alpha. Ενεργοποίησε και το e-banking για να δεις τον τετραψήφιο κωδικό που θα σου στείλουν γρήγορα και εύκολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά για άνοιγμα λογαριασμού(Alpha 1 2 3) στην Alpha Bank χρειάζεται ότι έγραψε ο mindtrapper.Επίσης μου είπαν ότι δε χρειάζεται κατάθεση.Η μόνη ξενέρα ήταν πως η κάρτα και οι κωδικοί θα έρθουν σε καμιά εβδομάδα(από ότι είπαν).
mindtrapper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά για άνοιγμα λογαριασμού(Alpha 1 2 3) στην Alpha Bank χρειάζεται ότι έγραψε ο mindtrapper.Επίσης μου είπαν ότι δε χρειάζεται κατάθεση.Η μόνη ξενέρα ήταν πως η κάρτα και οι κωδικοί θα έρθουν σε καμιά εβδομάδα(από ότι είπαν). Αυτό με την κατάθεση παίζει να διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα. Αλλά εγώ ήθελα anyway να βάλω λεφτά, οπότε μικρό το κακό. Ο κωδικός για το web banking μου ήρθε σε 2 μέρες, το pin της κάρτας και τον κωδικό της συσκευής τα πήρα από το κατάστημα. Την κάρτα περιμένω μόνο τώρα για να τη βάλω και αυτή στο Paypal
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 και τον κωδικό της συσκευής τα πήρα από το κατάστημα Τι κωδικός είναι αυτός;
mindtrapper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Τι κωδικός είναι αυτός; Είναι ένα μηχάνημα που παράγει έναν κωδικό (αποκλειστικό για τον δικό σου λογαριασμό) που τον χρησιμοποιείς όταν θες να κάνεις από web banking κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις. Πληρωμή σε λογαριασμό άλλου και τέτοια.
CyberVibe Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα μου ήρθε έναι email το οποίο λέει για Limited Account Access.Δεν πρόκειται για fishing γιατί όταν κάνω log in στο paypal με βγάζει σε σελίδα που με ενημερώνει για τον περιορισμό και με προτρέπει να πάω στο resolution center και να κάνω άρση του περιορισμού κάνοντας upload ένα έγγραφο που θα αποδυκνείει την διεύθυνσή μου.Έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς και αν ναί θέλω να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να δεχθούν λογαριασμό μου με Ελληνικούς χαρακτήρες μιας και δεν έχω κανέναν διαθέσιμο με Λατινικούς?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Στο paypal χρειάζεται να συνδέσω και τον τραπεζικό λογαριασμό της κάρτας;
Heatspreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Έχω Paypal Account, στο οποίο είμαι Verified Member. Το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές για να αγοράσω πράγματα. Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να μου βάλει κάποιος χρήματα, πως γίνεται? Ευχαριστώ.
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τους δίνεις το email που έχεις στο Paypal και στα στέλνουν.
Heatspreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία. Θέλω να σου πουλήσω κάτι στα 15Ευρώ. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να σου πω το email με το οποίο μπαίνω στο Paypal πχ ([email protected]) και εσύ θα βάλεις τα χρήματα? Εγώ θέλω να δω στον λογαριασμό μου 15Ευρώ, πόσα θα πρέπει να βάλεις? Κρατάει κάποια και το Paypal έτσι δεν είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα