Mr_Terror Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Και τωρα να παρεις θα σου δωσουν τον κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 μια ερωτηση: αν εχω ενα ποσο στο PayPal balance και παω να αγορασω κατι θα χρησημοποιησει τα χρηματα του balance για την πληρωμη και αν ειναι λιγοτερα, θα τραβηξει οσα λειπουν απο την καρτα που εχω δηλωσει? ή θα πρεπει να επιλεξω αν θα πληρωσω απο το PayPal balance(αν φτάνουν) ή την καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ....αν εχω ενα ποσο στο PayPal balance και παω να αγορασω κατι θα χρησημοποιησει τα χρηματα του balance για την πληρωμη και αν ειναι λιγοτερα, θα τραβηξει οσα λειπουν απο την καρτα που εχω δηλωσει. Αυτό ακριβώς γίνεται ,πρώτα απ το paypal κ μετά απ την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια θελω μια βοηθεια μολις σμρ εκανα λογαριασμο στο ebay και στο paypal δν εχω ιδεα πως δουλευουν αυτα ομως... εχω εναν λογαριασμο καταθεσων στην eurobank και μ εχουν δωσει μια καρτα "maestro" ομως εχω πολλα λεφτα μεσα (για τις συναλλαγες που το θελω). 1) Πως δουλευει το paypal βαζω λεφτα σαν σε αυτο και απο εκει πληρωνω οτι θελω ή ειναι συμβεβλημενο με ολον τον λογαριασμο μου?? (πχ. εχω ενα χ λογαριασμο με 1000 ευρω και τα 1000 ευρω θα τα εχω και στο paypal ενεργα για αγορες ή διαλεγω ποσα απο τα 1000 ευρω θα εμφανιζονται για αγοροπωλησίες.. ) 2)Μπορω να βγαλω μια αλλη καρτα/λογαριασμο (ΟΧΙ Πιστωτικη) που να μπορω μεσω αυτης να κανω καταθεσεις στο paypal (πχ. να πηγαίνω στην τραπεζα να βαζω 50 ευρω στον χ λογαριασμο και μετα να τα εχω στο paypal) 3) Αν παω στην eurobank θα μ πουνε τι να κανω οσοο αφορα το paypal η και αυτοι δν ξερουν τπτ (μπορω να παω και σε αλλη τραπεζα απλα σε αυτην εχω διαθεσιμα χρηματα) ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δεν χρειάζεται να βάλεις χρήματα στο paypal. Όταν θα θες να αγοράσεις κάτι από το ebay και το πληρώσεις μέσω paypal, τους δίνεις το ΟΚ και τραβάνε εκ μέρους σου αυτοί (Paypal) λεφτά κατευθείαν από το λογαριασμό σου και τα στέλνουν στο email του πωλητή. Δεν νομίζω ότι εμφανίζεται κάπου πόσα λεφτά έχεις (εκτός αν τα μεταφέρεις στο paypal από το λογαριασμό). Εγώ το έχω εδώ και 6 χρόνια το paypal και είναι μηδενικό το ποσό. Ότι λογαριασμό και να κάνεις δεν χρειάζεται να μεταφέρεις χρήματα στο paypal. Μπορείς να πας να πάρεις (από την Τράπεζα Πειραιώς π.χ gift gard στην οποία βάζεις όσα λεφτά θες και μετά αν τελειώσουν τη γεμίζεις). Ελπίζω να σου έλυσα κάποιες από τις απορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δεν χρειάζεται να βάλεις χρήματα στο paypal. Όταν θα θες να αγοράσεις κάτι από το ebay και το πληρώσεις μέσω paypal, τους δίνεις το ΟΚ και τραβάνε εκ μέρους σου αυτοί (Paypal) λεφτά κατευθείαν από το λογαριασμό σου και τα στέλνουν στο email του πωλητή. Δεν νομίζω ότι εμφανίζεται κάπου πόσα λεφτά έχεις (εκτός αν τα μεταφέρεις στο paypal από το λογαριασμό). Εγώ το έχω εδώ και 6 χρόνια το paypal και είναι μηδενικό το ποσό. Ότι λογαριασμό και να κάνεις δεν χρειάζεται να μεταφέρεις χρήματα στο paypal. Μπορείς να πας να πάρεις (από την Τράπεζα Πειραιώς π.χ gift gard στην οποία βάζεις όσα λεφτά θες και μετά αν τελειώσουν τη γεμίζεις). Ελπίζω να σου έλυσα κάποιες από τις απορίες. ευχαριστω πολυ αρχικα αλλη μια απορια πρεπει να κανω "link my card" οπως λεει ετσι? αλλα μ λεει μονο visa/ mastercard και american express αυτες ομως δεν ειναι πιστωτικες?? Υπαρχει καποια αναλογη καρτα με αυτην την gift card της πειραιως στην eurobank? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Για να μη σου λέω ψέμματα αυτό το link my card, δεν μου θυμίζει κάτι. Κοίτα εγώ έχω ένα λογαριασμό στη Αλφα και η κάρτα που μου έχουν δώσει για να βγάζω χρήματα από το ATM έχει την ένδειξη Electron VISA , την έχω από το 2003 και για αγορές μέσω paypal τη χρησιμοποιώ από το 2005. Το ότι γράφει VISA δεν σημαίνει ότι είναι πιστωτική. Τώρα αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Πάντως τόσο καιρό που κάνω αγορές δεν έχω δει καμία χρέωση περίεργη ή κάτι άλλο. Όλα είναι κομπλέ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Για να μη σου λέω ψέμματα αυτό το link my card, δεν μου θυμίζει κάτι. Κοίτα εγώ έχω ένα λογαριασμό στη Αλφα και η κάρτα που μου έχουν δώσει για να βγάζω χρήματα από το ATM έχει την ένδειξη Electron VISA , την έχω από το 2003 και για αγορές μέσω paypal τη χρησιμοποιώ από το 2005. Το ότι γράφει VISA δεν σημαίνει ότι είναι πιστωτική. Τώρα αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Πάντως τόσο καιρό που κάνω αγορές δεν έχω δει καμία χρέωση περίεργη ή κάτι άλλο. Όλα είναι κομπλέ!!!! βσκ δεν εχω πιστωτική ( φοιτητής ειμαι...) για αυτο λεω θα παω την δευερα στην eurobank kaι μετα στην πειραιως και θα δω τι παιζει... thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ο αδερφός μου έχει άνοιξει στην Πειραιώς λογαριασμό και αυτός φοιτητής είναι. Η κάρτα για το ΑΤΜ είναι VISA. Έχει ενεργοποιήσει και το web banking και κοιτάει από εκεί όταν στέλνει λεφτά μέσω paypal άμεσα και βλέπει τί γίνεται. Δεν έχω ακούσει παράπονο. Εσύ πάντως αν πας σε τράπεζα, ρώτα αν μπορείς να κάνεις αγορές μέσω ιντερνετ γιατί για παράδειγμα η Εμπορική σου δίνει κάρτα ανάληψης MAESTRO αλλά δεν είναι για αγορές μέσω ίντερνετ. ---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:33 ---------- βσκ δεν εχω πιστωτική ( φοιτητής ειμαι...) για αυτο λεω θα παω την δευερα στην eurobank kaι μετα στην πειραιως και θα δω τι παιζει... thanks! Και καλύτερα που δεν έχεις πιστωτική και μην αποκτήσεις ποτέ. Είναι για τα θύματα. Εκτός αν μπορείς να το κοντρολάρεις το πλαστικό χρήμα. Άσε τους άλλους να χρωστάνε. Με όσα χρήματα έχουμε κινούμαστε!! Αν δεν έχουμε δεν παίρνουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση για το paypal εδω? Έχω ένα λογαριασμό, αλλά θέλω το paypal να μου επιστρέφει άμεσα μια απάντηση τη στιγμή που γίνεται η πληρωμή σε μία μεταβλητή της php, γίνεται αυτό; είναι ασφαλές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Αφού με το που στέλνεις τα λεφτά σου έρχεται απόδειξη από το paypal στο email. Με την php τί ακριβώς θες να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Θέλω σε real time, όταν πληρώνει κάποιος να το βλέπει η php ώστε να το φτιάξω να λειτουργεί κατάλληλα και να κάνει τις ενέργειες αυτόματα με την πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον εβγαλα μια καρτα visa απο την πειραιως (καταθετικος λογαριασμος) πηγα να κανω verified την καρτα μ και μ λεει το paypal οτι με χρεωσε 1.5 ευρω (τα οποια θα μ επιστρεψει αργοτερα) και να βρω τον 4ψηφιο κωδικο : >How to confirm your card: Check your card statement and look for a charge from "PayPal" with a 4-digit code next to it. Log in to your PayPal account and click Confirm Credit Card. Enter the 4-digit code to confirm your card. αλλα στο winbank.gr δεν φενεται καμια κινηση στον λογαριασμο μηπως ξερει κανεις ποτε θα μ τα χρεωσουν (και θα βρω αυτον τον κωδικο...)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Παρε στην τραπεζα τηλ και πες τους θελω τον κωδικο ενεργοποιησης του paypal και ή θα στον δωσουν επιτοπου η θα σου πουν παρε σε 3 εργασιμες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον εβγαλα μια καρτα visa απο την πειραιως (καταθετικος λογαριασμος) πηγα να κανω verified την καρτα μ και μ λεει το paypal οτι με χρεωσε 1.5 ευρω (τα οποια θα μ επιστρεψει αργοτερα) και να βρω τον 4ψηφιο κωδικο : >How to confirm your card: Check your card statement and look for a charge from "PayPal" with a 4-digit code next to it. Log in to your PayPal account and click Confirm Credit Card. Enter the 4-digit code to confirm your card. αλλα στο winbank.gr δεν φενεται καμια κινηση στον λογαριασμο μηπως ξερει κανεις ποτε θα μ τα χρεωσουν (και θα βρω αυτον τον κωδικο...)?? εμενα εκανε 3 μερες να τη δειξει στο winbank. αν εχεις βαλει και καποιο alert στις κινησεις στου λογαριασμου πχ με εμαιλ, σου ερχεται και στο εμαιλ σου ο αριθμος με τη χρεωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα