Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θα μπω κατευθειαν στο θεμα. Χθες το βραδυ πηγα να αγορασω WOW GOLD απο μια σελιδα και παω να πληρωσω με paypal και οταν παταω PAY NOW μου βγαζει αυτο το μηνυμα "Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance." . Εντωμεταξυ εχω ξαναγορασει απο αυτη την σελιδα χωρις προβλημα αλλες 2 φορες με paypal παλι. Ακομα ελεγξα το λογαριασμο μου και εχω μεσα 90 ευρω και η αγορα που θελω να κανω ειναι 30 ευρω. Να σημειωσω οτι εχω prepaid-card απο την τραπεζα κυπρου. Και δε ξερω τι συμβαινει και δε με αφηνει να αγορασω.... μπορει κανεις να με βοηθησει? :cry::cry: Και η καρτα μου ειναι καινουργια... πριν 1 μηνα την εβγαλα οπως και πριν 2 βδομαδες ενεργοποιησα το λογαριασμο μου στο paypal με τον τετραψηφιο που δινει η τραπεζα... και τωρα βρισκομαι σε αδιεξοδο... Μπορω βεβαια να παρω απο αλο site αλλα γιατι να μην με αφηνει το paypal αφου εχω ξαναγορασει με τον ιδιο τροπο....

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Your account limits

Receiving limit per year €2,500.00 EUR

Submit your Information

Valid photo ID

•Passport

•Driver's License

•National Identity Card

Proof of address

•Utility Bill

παιδια ξερει κανεις τι πρεπει να στειλω για να μου βγαλουν αυτα τα ορια απο τον paypal λογαριασμο μου;το εχει κανει κανεις ηδη;πρεπει να στειλω φωτοτυπια της ταυτοτητας μου και εναν λογαριασμο δεη πχ;(τι κανουμε στη περιπτωση που ο λογαριασμος δεν ειναι στο ονομα μας);

Δημοσ.
Your account limits

Receiving limit per year €2,500.00 EUR

Submit your Information

Valid photo ID

•Passport

•Driver's License

•National Identity Card

Proof of address

•Utility Bill

παιδιά ξέρει κανεις τι πρεπει να στειλω για να μου βγαλουν αυτα τα ορια απο τον paypal λογαριασμο μου;το εχει κανει κανεις ηδη;πρεπει να στειλω φωτοτυπια της ταυτοτητας μου και εναν λογαριασμο δεη πχ;(τι κανουμε στη περιπτωση που ο λογαριασμος δεν ειναι στο ονομα μας);

καλημερα,

για να στα ζητάει αυτά σημαίνει ότι είσαι πωλητής και όχι απλός αγοραστής

ταυτόχρονα σημαίνει ότι έχεις και eshop εκεί, αν δε είσαι τσέκαρε μήπως έκανες καπιες λάθος ρυθμισης στο acount σου.

στην περιπτωσει που είσαι πωλητής- kapio eidos eshop.

στέλνεις τα στοιχειά που σου ζητάει και είσαι οκ.

στην ουσία αυτό που λέει το μήνυμά είναι ότι θες να λαμβάνεις χρήματα πάνω από το ποσό που γράφει 2,500ευρω είναι λογικό να ζητάει κιαλλα στοιχεία σου ,

Δημοσ.
Παρε και ενα τηλ.και θα σε βοηθησουν standar..

πρέπει να στείλεις φωτοτυπία

1. ταυτότητας
  2. κάποιου λογαριασμού (τηλεφωνου , internet, κινητου , ΔΕΗ , τραπεζας) που θα ειναι στο ονομα σου

αφού τα στείλεις αυτά , πάρε τους και τηλέφωνο για να το checkaroun πιο γρήγορα

ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο όνομα σου οπωσδήποτε

Δημοσ.
πρέπει να στείλεις φωτοτυπία

1. ταυτότητας
  2. κάποιου λογαριασμού (τηλεφωνου , internet, κινητου , ΔΕΗ , τραπεζας) που θα ειναι στο ονομα σου

αφού τα στείλεις αυτά , πάρε τους και τηλέφωνο για να το checkaroun πιο γρήγορα

ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο όνομα σου οπωσδήποτε

ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες ομως ο μονος λογαριασμος που μπορω να βρω στο ονομα μου ειναι η κινηση της προπληρωμενης καρτας μου που μου στελνει η αττικα οταν κανω αγορες!αυτο κανει??αυτος και μετα η φορολογικη μου δηλωση..!οτε,δεη κλπ ειναι ολα στο ονομα της μητερας μου!το λογαριασμο τον θελουν για να δουν τη διευθυνση??

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες ομως ο μονος λογαριασμος που μπορω να βρω στο ονομα μου ειναι η κινηση της προπληρωμενης καρτας μου που μου στελνει η αττικα οταν κανω αγορες!αυτο κανει??αυτος και μετα η φορολογικη μου δηλωση..!οτε,δεη κλπ ειναι ολα στο ονομα της μητερας μου!το λογαριασμο τον θελουν για να δουν τη διευθυνση??

Ναι... Γι' αυτό πρέπει να είναι και στο όνομά σου...

Δημοσ.

εχω τη φορολογικη μου δηλωση καθως και τη βεβαιωση του αφμ οταν το περνεις απο τη εφορια που πιστοποιουν τη διευθυνση μου!!!αυτα ειναι στα ελληνικα ομως κανουν????

Δημοσ.

καλησπέρα,2 ερωτήσεις,

1. πως μπορώ να στείλω χρήματα απο το paypal μου σε άλλο λογαριασμό paypal,ή σε χρεωστική κάρτα...?(και ποιές είναι οι χρεώσεις αν ξέρετε..)

2.πως μπορώ να βάλω χρήματα απο τον λογαριασμό του paypal Μου πίσω στην κάρτα μου ( με την οποία είναι συνδεδεμένο το paypal)(και πάλι ποιές είναι οι χρεώσεις αν γνωρίζετε πάντα..)

3. όταν προσπαθώ να κάνω verified την κάρτα μου μου βγάζει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα...μήπως επειδή δεν έχω καθόλου λεφτά μέσα,και δεν μπορεί να πάρει το 1.50Ε?

ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδια την προηγουμενη βδομαδα παρειγκειλα ενα αντικειμενο απο το ebay.επειδη τον πωλητη τον εκοψα καπως βαρυ..(του εστελνα μαιλ και μου ειπε δεν σας γνωριζω κυριε..ενω την προηγουμενη μερα τον ειχα πληρωσει)στραβωσα και ανοιξα ενα dispute sto paypal με σκοπο η να μου στειλει αμεσα το αντικειμενο η να μου επιστερψει τα χρηματα μου..!!λοιπον το σαββατο που μας περασε μμου εστειλε μαιλ αυτος και με παρακαλεσε να κλεισω την διαφωνια και οτι αν εκανα υπομονη την δευτερα θα μου εστελνε παλι με μαιλ τον αριθμο αποστολης δεματος για να δω πως οντως ολα ειναι οκ.εκλεισα την διαφωνια sto paypal. αλλα παλι αυτος μου κανει μαγκιες...μπηκα και σημερα στο paupal na ξαναναοιξω το θεμα αλλα δεν μπορω...τι πρεπει να κανω..??

Δημοσ.

Γεια σας!Μια μικρή ερώτηση.. Είχα αγοράσει κατι με προπληρωμένη καρτα και δεν εφταναν τα λεφτα και δν ειχα βαλει αλλα.. χθες μ στέλνει το paypal και μου λέει partial refund.. Τα λεφτλα λογικά θα έπρεπε να έχουν επιστρέπσει στην κάτα μου.. αλλα δεν έχουν.. Ξέρει κανείς γιατί???

Δημοσ.

εχω μια καρτα prepaid της κυπρου για το paypal η οποια ληγει αυτο το μηνα και για να ανανεωθει πρεπει να ξαναπληρωσω 5ε . ετσι αποφάσισα να βγαλω μια χρεωστικη για να μην πληρωνω για ανανεωσεις και προμηθεια καθε που θα τη γεμιζω.

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: στην πρωπληρομενη εχω υπολοιπο 2ε. πως γινεται να τα μεταφερω στην καινουργια χρεωστικη που εβγαλα? ή στο λογαριασμο του paypal? ωστε να χρησημοποιηθουν στις μελοντικες αγορες?

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.

Έχω receiving limit στα 2500€ και θέλω να το κάνω απεριόριστο. Πάω εκεί που λέει lift limits και επιλέγω το όριο, αλλά έχει όλα τα βήματα με tick δίπλα. Ακόμα και το Fax ID, ενώ δεν τους έχω στείλει fax τίποτα. Επίσης αφού έχουν όλα tick δε θα έπρεπε να μην έχει limit πια;

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Έκανα αίτηση για verify στην κάρτα μου στο paypal (τ.Πειραιώς).

Μετά από πόσο καιρό να πάρω τηλέφωνο στην τράπεζα για να μου δώσουν τον κωδικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...