clockwork Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 εμπαινες στο λογαριασμο σου απο διαφορετικα pc/ip αρκετες φορες? με καθε επιφυλαξη νομιζω ειναι για λογους ασφαλειας για το αccount σου. σε ενα φιλο του ζητησαν φωτοτυπια ταυτοτητα γιατι εμπαινε απο διαφορετικες πολεις συχνα στο παυπαλ, (τον ειχαν 2 αδερφια τον λογαριασμο), οποτε κατι τετοιο φανταζομαι πως θα ειναι.
~TeodoR~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 To limit είναι ένα μέτρο ασφαλείας του PayPal. Εάν έχεις φτάσει το όριο των συναλλαγών σου για τον συγκεκριμένο μήνα δεν σε αφήνει να κάνεις άλλες συναλλαγές, εκτός εάν πιστοποιήσεις τα στοιχεία σου (ισχύει για τους λογαριασμούς e-commerce). Στην περίπτωσή σου από ότι βλέπω έχει "κλειδωθεί" ο λογαριασμός για λόγους ασφαλείας. Ένας λόγος μπορεί να είναι αυτός που αναφέρθηκε, ότι δηλαδή έχει συνδεθεί στο Paypal κάποιος άλλος από το PC σου και έχει κλειδώσει η IP. Συμβαίνει.. Προκειμένου να το διορθώσεις πρέπει να σκανάρεις έναν λογαριασμό (τηλεφώνου για παράδειγμα) που θα γράφει επάνω τα στοιχεία σου καθώς και την διεύθυνσή σου,η οποία πρέπει να είναι η ίδια με αυτήν που έχεις δηλώσει στο PayPal, και να τον ανεβάσεις εκεί που σου ζητάει "upload" . Και περιμένεις... μέχρι να το δούν τα παιδιά στο PayPal και να σου επαναφέρουν τον λογαριασμό! Η ίδια διαδικασία χρειάζεται για να γίνει ένα e-shop "PayPal Verified" με πολλά περισότερα στοιχεία ωστόσο που να πιστοποιούν την εταιρεία.
Prwtotypos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους. Πως να μεταφερω χρηματα σε εναν τραπεζικο λογαριασμο, μεσω PayPal ? ? ? Ποια ειναι η διαδικασια που να ακολουθησω ? ? ? Καλη Πρωτοχρονια ! ! !
Genatos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Τι εννοεις να μεταφερεις μεσω paypal σε τραπεζικο λογαριασμο? Αν καταλαβα ειχες επιστροφη χρηματων απο καποιο προιον/υπηρεσια στο paypal και θελεις να τα βαλεις πισω στον λογαριασμο της τραπεζας?
Prwtotypos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Τι εννοεις να μεταφερεις μεσω paypal σε τραπεζικο λογαριασμο?Αν καταλαβα ειχες επιστροφη χρηματων απο καποιο προιον/υπηρεσια στο paypal και θελεις να τα βαλεις πισω στον λογαριασμο της τραπεζας? Θελω να βαλω στον λογαριασμο μου της Alpha Bank (εχω την καρτα Alpha Bank Enter Visa), απο το Rapidshare τους ποντους μου. Εχω ανοιξει λογαριασμο στο PayPal και δεν ξερω ποια διαδικασια να ακολουθησω, τι να πατησω . . .
~TeodoR~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 "Withdraw" αφού μπείς σε αυτό το menu πατάς στο "Withdraw funds to your bank account". Εκεί πορσθέτεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και στη συνέχεια το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις.. Και περιμένεις να μεταφερθούνε. Y.γ. για μεταφορές μέχρι 100 Euro σε χρεώνει μια προμήθεια 1 Εuro ενώ για μεταφορά από 100Euro και επάνω δεν σε χρεώνει!
Blondeamon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Το εχω κανει και εγω συχνα, δεν ειναι τιποτα.
Prwtotypos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 "Withdraw" αφού μπείς σε αυτό το menu πατάς στο "Withdraw funds to your bank account". Εκεί πορσθέτεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και στη συνέχεια το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις.. Και περιμένεις να μεταφερθούνε. Y.γ. για μεταφορές μέχρι 100 Euro σε χρεώνει μια προμήθεια 1 Εuro ενώ για μεταφορά από 100Euro και επάνω δεν σε χρεώνει! Και κατι αλλο, αν ξερεις . . . Ξερεις που βρισκεται το e-mail που ζηταει στο Rapidshare?
alfas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εχμ...μηπως σου ζηταει απλα να βαλεις τον κωδικο ενεργοποιησης του paypal για την καρτα? τον κωδικό αυτό που τον βλέπεις...?
dermitzos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Στο 1,5 (νομίζω) ευρώ που σου παίρνει το paypal όταν γίνεται verify η κάρτα σου, στην αιτιολογία σου γράφει έναν 4ψήφιο κωδικό. Δες και εδώ.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τον κωδικό ή στον στέλνει η τράπεζα ή την παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και τον ζητάς. Δε στον δίνει το PayPal.
nick#18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 τον κωδικό αυτό που τον βλέπεις...? Οπως τα λεει ο Γιωργος απο πανω. Ομως επιδη ειναι ζωα στις τραπεζες παρε ενα τηλ και πες τους να στον δωσουν και μαλλον θα σου πουν σε 3 εργασιμες μερες για να γινει εκδοση του κωδικου. Για να το κανουν μονοι τους θελουν κανενα μηνα και βαλε τετοια ζωα που ειναι στις περισσοτερες τραπεζες....
~TeodoR~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 To mail αυτό είναι το mail που έχεις καταχωρήσει στο paypal για τις συναλλαγές σου.. Είναι αυτό που βάζεις στη σελίδα του paypal για να συνδεθείς στον λογαριασμό σου ;-)
dermitzos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τον κωδικό ή στον στέλνει η τράπεζα ή την παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και τον ζητάς. Δε στον δίνει το PayPal. Αυτό εννοώ. Από την κάρτα σου στην τράπεζα. Μπορείς να το δεις και μόνος σου αν έχεις e-banking.
Prwtotypos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 To mail αυτό είναι το mail που έχεις καταχωρήσει στο paypal για τις συναλλαγές σου.. Είναι αυτό που βάζεις στη σελίδα του paypal για να συνδεθείς στον λογαριασμό σου ;-) Σ' ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα