antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μου ήρθε αλλά δεν έδωσα και πολύ βάση είναι η αλήθεια. Δε φαντάζομαι να ναι phising. Χμ, κλείσιμο του account. Θα το κοιτάξω edit: Τσάμπα με τρόμαξες. Λέει αν δε δέχεστε τις αλλαγές, επικοινωνήστε για να (ζητήσετε να) κλείσετε το account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Α οκ σορρυ δεν το διαβασα προσεχτικα, γιατι σκεφτηκα πως ηταν σπαμ, και εσπευσα αν το αναφερω. Αρα οκ κομπλε, κανενας λογος για να ανυσηχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w4tt4n4b3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 έχει κάνει κάποιος ακύρωση πληρωμής που έχει στείλει ο ίδιος; Πόσες μέρες περίπου έκαναν τα χρήματα να επιστρέψουν στην πιστωτική κάρτα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arlondis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Για σας και χρονια πολλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το paypal μου βγάζει ότι είναι limit και κάτι μου λέει να κάνω ΤΟ κάνω και πάλι δεν γίνετε τίποτα μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ευχάριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εγω δεν καταλαβα τι θες να κανεις... Τι θες να κανεις upload? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arlondis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 όταν μπαίνω στο paypal μου βγάζει έτσι και δεν πόρο να χρησιμοποιήσω τα λέφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis19 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Απο οτι καταλαβα για να βγεις απο limited πρεπει να στειλεις ενα λογαριασμο που σου εχει ερθει στο σπιτι για να αποδειξουν τη διευθυνση σου.Αν καταλαβα σωστα,παρε ενα λογαριασμο της ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ σκαναρε τον και στειλτον τους.Για να λεει utility bill αυτο πρεπει να ειναι.Για να παρεις λεφτα απο paypal στη τραπεζα σου πρεπει να ειναι τουλαχιστον 10$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αν θυμαμαι κανουν μια κινηση καπου 1,5 ευρω στην πιστωτικη που εχεις δηλωσει και στην κινηση βαζουν σα δικαιολογια εναν κωδικο που φαινεται μονο στο λογαριασμο που σου στελνουν σπιτι.Μετα βαζεις καπου το κωδικο που σου ζηταει και στελνεις και φαξ το λογαριασμο που ερχεται σπιτι και φαινεται η διευθυνση σου κλπ. Επειδη ομως υπαρχουν 3 βαθμιδες χρηστων του Paypal δε ξερω αν αυτο στο ζητανε τωρα παντως εκει πρεπει να τους κανεις upload ενα σκαναρισμενο αντιγραφο απο λογαριασμο της τραπεζας ή πιστωτικης που εχεις δηλωσει στο Paypal. Το καλυτερο παντως ειναι να τους στειλεις ενα email και θα σου πουν ακριβως τι χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arlondis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 δεν έχω δήλωση πιστωτικη κάρτα Μπορώ να διαγράψω το paypal λογαριασμό μου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 απο το προφιλ σου στο paypal νομιζω οτι μπορεις να το διαγραψεις... αλλα μετα δεν ξερω αν βαλεις παλι τα ιδια στοιχεια αν θα σε δεχτει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisG21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας, Πριν 3 μερες απεκτησα μια προπληρομενη απο την τραπεζα Κυπρου και οταν παω να κανω verify το paypal με αυτην την καρτα μου λεει οτι αυτη η καρτα ειναι ηδη εγγεγραμενη στο paypal ενω δεν ειναι! Σας παρακαλω αμα ξερετε τι μπορω να κανω για να λυσω αυτο το προβλημα βοηθηστε με γιατι δεν εχω αλλη καρτα και χρειαζομαι να γινω verify αμεσα. Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Είσαι σίγουρος ότι δεν την έχεις περάσει ήδη στο σύστημα; Επικοινωνείς με paypal και λες το πρόβλημα. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό (στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει λάθος); Μάλλον κάποιος πέρασε (κάποτε) αυτό τον αριθμό και έχει μείνει. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, βρες άλλο τρόπο να ψωνίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisG21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Είσαι σίγουρος ότι δεν την έχεις περάσει ήδη στο σύστημα; Επικοινωνείς με paypal και λες το πρόβλημα. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό (στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει λάθος); Μάλλον κάποιος πέρασε (κάποτε) αυτό τον αριθμό και έχει μείνει. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, βρες άλλο τρόπο να ψωνίσεις. την καρτα την πηρα πριν λιγες μερες και δεν εχει περαστει,το τηλεφωνο στο paypal στην Ελλαδα που μπορω να το βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 την καρτα την πηρα πριν λιγες μερες και δεν εχει περαστει,το τηλεφωνο στο paypal στην Ελλαδα που μπορω να το βρω; Eλληνικό νούμερο; Χλωμό! https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp?t=escalateTab&cmd=_help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εχμ...μηπως σου ζηταει απλα να βαλεις τον κωδικο ενεργοποιησης του paypal για την καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα