Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα σας παρακαλέσω σε μία βοήθεια γιατί έχω μπλέξει:mad:

Εχω κάνει εγραφή στο pay-pal , έχω βάλει την debit-cart της κυπρου , έδωσα το 1.50 ευρώ που μου επιστράφηκε αλλά τώρα.... πως θα γεμίσω το PayPal balance για να κάνω αγορές????? εχει μόνο το 1,50 ευρώ της επιστροφής!!!

Δεν ξέρω καθόλου καλά αγγλικά και με τις μεταφράσεις δεν έχω βγάλει άκρη!!

Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. ευχαριστώ.

payi.th.png

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κάνεις τπτ.Όταν είναι να κάνεις την αγορά και επιλέξεις paypal αυτόματα θα πάρει τα λεφτά το paypal απ την debit card σου και μετά θα τα μεταφέρει στην...αγορά σου.

ΥΓ: Ξεκίνα να μαθαίνεις βασικά αγγλικά ....γιατί αλλιώς κάπου γενικά θα την πατήσεις.....

Δημοσ.
Δεν κάνεις τπτ.Όταν είναι να κάνεις την αγορά και επιλέξεις paypal αυτόματα θα πάρει τα λεφτά το paypal απ την debit card σου και μετά θα τα μεταφέρει στην...αγορά σου.

ΥΓ: Ξεκίνα να μαθαίνεις βασικά αγγλικά ....γιατί αλλιώς κάπου γενικά θα την πατήσεις.....

Σ'ευχαριστώ!

Λίγο αργά να μάθω αγγλικά τώρα :mad:

Οταν προ 25+ χρόνια είχα την ευκαιρία να μάθω....είχα το νου μου:X

Δεν ήξερα ότι μετά απο τόσες δεκαετίες θα έχουμε internet και θα μας είναι τα αγγλικά τόοοοσο απαραίτητα!!!!:cry:

Δημοσ.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAX

Τέλειος!!!!

Ποτέ δεν είναι αργά όμως καλή θέληση να υπάρχει!!!

ΥΓ: Το ίντερνετ και το γράψιμο σε πισι όμως βλέπω το πας αέρα....και τονισμένα όλα και με τα emoticons τους ;) Εύγε!!!!

Δημοσ.

Sorry αν έχει ερωτηθεί ήδη.

Θέλω να προσθέσω τράπεζα στο paypal και ζητάει αυτά.

Country

First Name

Last Name

Bank Name

Bank Location

Account Type

Checking

Savings

IBAN Number

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Τι διαφορά έχουν αυτά τα account types;

Bank Location βάζω athens η Greece;

Bank Name βάζω ALPHA ή ALPHA BANK;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι καθότι με την αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Εφόσον η αγορά γίνεται από αγγλικό site και οι τιμές του είναι μόνο σε λίρες, η μετατροπή θα γίνει από το paypal από λίρα σε ευρώ; Πότε θα δω με ποια ισοτιμία ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος μετατροπής με κάποια αρκετά παλαιά άρα και σημαντικά υψηλότερη ισοτιμία;

Δημοσ.
Γράψε στο google 1 gbp in euro για να δεις. Στο paypal θα στα γράψει σε ευρό αν θυμάμαι καλά.

http://www.xe.com έχει τις ισοτιμίες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις "κλέβει" ολίγον το ebay.Στο paypal σε euro στα γράφει απλά όταν θα τα υπολογίσεις μόνος σου από site πάντα το ebay τα "φουσκώνει".

Υπάρχει βέβαια κ κάπου η επιλογή να μην γίνεται η ισοτιμία σύμφωνα με το σύστημα του ebay αλλά της τρέχουσας ισοτιμίας αλλά τα "γεράκια" εκεί δεν σου λένε πόσο ακριβως θα σου βγει είτε με ισοτιμία ebay-ή με το άλλο..οπότε το ρίσκο δικό σου....το βλέπεις κατευθείαν όταν καταβάλεις τα χρήματα....

Δημοσ.

Βασικα δεν κλεβει ακριβως αλλα χρεωνει 2.5% για την μετατροπη του συνναλγματος.

Δηλαδη Λεφτα*Συντελεστης*2.5% βγαινει.

Πρεπει να το λεει καπου στους κανονες. ΙΣως να ειναι και 3.5 αντι για 2.5 δεν θυμαμαι τωρα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ----------

Sorry αν έχει ερωτηθεί ήδη.

Θέλω να προσθέσω τράπεζα στο paypal και ζητάει αυτά.

Country

First Name

Last Name

Bank Name

Bank Location

Account Type

Checking

Savings

IBAN Number

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Τι διαφορά έχουν αυτά τα account types;

Bank Location βάζω athens η Greece;

Bank Name βάζω ALPHA ή ALPHA BANK;

Την τραπεζα βασικα ποιος ο λογος να την προσθεσεις? Λογαριασμο απο καρτες δεν ειναι το απαριατητο DEBIT/CREDIT/PRE-PAID?

Η προσθηκη τραπεζας που ωφελει?

Δημοσ.
Βασικα δεν κλεβει ακριβως αλλα χρεωνει 2.5% για την μετατροπη του συνναλγματος.

Δηλαδη Λεφτα*Συντελεστης*2.5% βγαινει.

Πρεπει να το λεει καπου στους κανονες. ΙΣως να ειναι και 3.5 αντι για 2.5 δεν θυμαμαι τωρα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ----------

Την τραπεζα βασικα ποιος ο λογος να την προσθεσεις? Λογαριασμο απο καρτες δεν ειναι το απαριατητο DEBIT/CREDIT/PRE-PAID?

Η προσθηκη τραπεζας που ωφελει?

Είναι αν θές να πάρεις λεφτά. Τεσπα βρήκα άκρη,

Δημοσ.

Καλημερα σας~

Έχω το εξής προβλημα και θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν επερνα και εγω ενα χερι βοήθειας. Πριν λιγο καιρο εκανα μια αγορα μέσω paypal. ιδιας φύσης αγορα με το e bay αλλα απο διαφορετικο site ,dhgate.com. Οταν κερδισα την δημοπρασια και εφτασα στο τελικο σταδιο τησ πληρομης ειχα μπροστα μου το κουμπακι make the payment.

Το παταω για να τελειωση την διαδικασια , ομως μ ριχνει άκυρο λεγωντας οτι η πληρωμή δν ηταν δυνατο να ολοκληρωθει.Ξαναπαταω λοιπον για 2η φορα και ξαναγινετε το ιδιο.Τελικα την 3η φορα η πληρωμη μου ολοκληρώθηκε και εγινα άλλος ενας χαρουμενος ελληνας π αγόρασε 2 ζευγάρια παππουτσια 200euro φθηνοτερα απο την ελληνική αγορα!

Το προβλημα μου δν αργησε να φανεί. Μετα απο περιπου 10 λεπτακια προσεξα οτι στον τραπεζικο μ λογαριασμο ειχα χρεωθεί 3 φορες το αρχικό ποσο. ετσι ειχα 3 φορες το αρχικο ποσο σαν λογιστικο υπολοιπο.

Μετα απο μερικες μερες ενα μερος απο αυτο το λογιστικο υπολοιπο , αποροφήθηκε οπως ήταν φυσικο , μιας και ειχα αγορασει τα παππουτσάκια. τα υπολοιπα χρήματα , παραμένουν εκει , δεσμευμένα χωρις κανεναν λογο ως λογιστικο υπολοιπο.

Εστειλα και εγώ λοιπον σαν καλος πολίτης το τουτο μου στο paypal ζητώντας μια παροτρινση για λυση του προβληματος η μια εξηγιση. Είχα ενα προβλημα και θαρρο πως ακομα το εχω ώστε να τους εξηγίσω τι ακριβώς συνέβει...

Εχει κανεις αντιμετοπισει το ιδιο πρόβλημα? αν ναι πειτε 2 -3 tips να βγάλω ακρη με μια υπηρεσια η οποία πριν λυση το πρόβλημα μου μου στέλνει email αξιολογισης... ε εχουν πολυ θρασος!

Δημοσ.

Έχω μια απορία αν παραγγείλω εκτός ebay (δηλαδή από κατάστημα στο internet που λέει ότι δέχετε paypal) και πληρώσω με paypal έχω την ίδια ασφάλεια για τα χρήματα μου ή όχι;;;

Κάθε ένας που δέχεται χρήματα από ένα λογαριασμό πρέπει να έχει και αυτός ένα λογαριασμό στο όνομα του;;; Και αν δεν έχει άμεση πληρωμή απλώς πάω και του στέλνω τα χρήματα με το send money;;;

MetalSok δεν στέλνεις κανένα μήνυμα στο paypal να σου δώσου μια λύση αυτοί;;;

Δημοσ.

καλησπέρα. Που βρίσκεται η επιλογή στο paypal για μεταφορά χρημάτων απο την πιστωτική κάρτα στο paypal ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο το μαιλ που λεει πως αλλαξαν τα Πolicy agreement του paypal Και πρεπει να τα αποδεχτειτε ειδαλλως δηλωνετε κλεισιμο του account το πηρε κανας αλλος η προκειται για phising?

Μου ερθε με ονομαστικη αναφορα στο ατομο μου και σε μαιλ που εχω παοκλειστικα δηλωμενο στο paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...