Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Θέλω να κάνω κάποια αγορά μέσω Paypal αλλά φοβάμαι μήπως δεν μου τα φέρουν αυτά που έχω παραγγείλει και μου φαν τα λεφτά.Υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό?...ή με PayPal δεν μπορούν να σε κοροϊδέψουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλώς (όπως λέει και στα υπόλοιπα 378 topics για το paypal), αν στα φάνε θα σου φάνε μόνο το ποσό της αξίας του προϊόντος.

Δεν θα σου "φάνε" παραπάνω λεφτά από αυτά...

Δηλαδή εγώ που θέλω να αγοράσω κάτι με 1200$ παίζει να μου τα φάνε??....αν ήταν πχ για 10-12ευρο δεν θα με ένοιαζε και τόσο..για αυτό το λόγο έκανα και αυτό το topic.

Ρωτώντας εδώ θα βρείς όλες τις απαντήσεις από άτομα που ξέρουν κάτι παραπάνω...

Επίσης αυτό που λέει ο p8denu δεν νομίζω να ισχύει.. Αφού στα τράβηξε στα τράβηξε...

Καλησπέρα

Θέλω να κάνω κάποια αγορά μέσω Paypal αλλά φοβάμαι μήπως δεν μου τα φέρουν αυτά που έχω παραγγείλει και μου φαν τα λεφτά.Υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό?...ή με PayPal δεν μπορούν να σε κοροϊδέψουν?

Για αγορά από ebay μέσω paypal,είσαι πλήρως εξασφαλισμένος για να μην χάσεις λεφτά και να χεις και το εμπόρευμα το οποίο βλέπεις ΑΚΡΙΒΩΣ στην σελίδα (γι αυτό μεγάλη προσοχή στην παρουσίαση του προιόντος από τον πωλητή).

Ανάλογα με την περίπτωση σου δίνουν και τα χρήματά σου πίσω.

Για αγορές εκτός ebay δεν γνωρίζω τί γίνεται με το paypal.

Παιδιά συγνώμη εκανα πολλές αναζητήσεις στο forum....ειναι και παααρα πολλές οι σελίδες......:confused:

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος....;

Μόλις έκανα εγραφή στη σελίδα της pay-pal , τώρα ποια χρεωστική κάρτα να διαλέξω για να συνεργαστεί με την pay-pal? της Κύπρου (επειδή είμαι και πελάτης της) η electron-visa κάνει;:rolleyes:

Παιδιά συγνώμη εκανα πολλές αναζητήσεις στο forum....ειναι και παααρα πολλές οι σελίδες......:confused:

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος....;

Μόλις έκανα εγραφή στη σελίδα της pay-pal , τώρα ποια χρεωστική κάρτα να διαλέξω για να συνεργαστεί με την pay-pal? της Κύπρου (επειδή είμαι και πελάτης της) η electron-visa κάνει;:rolleyes:

ναι βαλε την electron visa.

Ξερει κανεις τι συμβαινει;

Μου βγαζει μια γενικολογια σφαλμα οτι δεν μπορει να συνεχισει.

We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment.

Message 3005

Ποσο διαρκει το temporary στο paypal; Πανω απο 2 ωρες;

Εγω να κανω μια ερωτηση? Εχω βγαλει electron visa τις attica bank.Παω να κανω verified user και ενω εχω χρεωθει 1,5 ΕΥΡΩ μετα τι κανω για να μαθω τον 4ψηφιο κωδικο μου???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:27 ----------

heeeeeeeeeeeeeeeelp!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:29 ----------

Εγω να κανω μια ερωτηση? Εχω βγαλει electron visa τις attica bank.Παω να κανω verified user και ενω εχω χρεωθει 1,5 ΕΥΡΩ μετα τι κανω για να μαθω τον 4ψηφιο κωδικο μου???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:35 ----------

Εγω να κανω μια ερωτηση? Εχω βγαλει electron visa τις attica bank.Παω να κανω verified user και ενω εχω χρεωθει 1,5 ΕΥΡΩ μετα τι κανω για να μαθω τον 4ψηφιο κωδικo μου??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...