Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να αυτό δεν ήξερα τι είναι συμβατό με paypal κατευθείαν. Δηλαδή πρέπει να με βγάζει, όταν πάω να πληρώσω, κατευθεία στο site της paypal όπως ακριβώς γίνεται και με το ebay έτσι δεν είναι;;;

Και όχι να μου δίνει έναν απλό λογαριασμό να του στείλω τα χρήματα.

Μάλλον θα ψωνίζω από αλλού. Αν γνωρίζει κανείς ας μου στείλει π.μ. για παπούτσια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απορια.... Εκανα αποσυρση χρηματων απο ladbrokes και θελω να μαθω αν αυρα τα χρηματα μενουν στο paypal account 'η γινονται transfer την πιστωτικη μου?

Μενουν. αν θες εχει μετα διαδιακασια που στα βαζει στη πιστωτικη νομιζω με 3 ευρω χρεωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω σε bank account εχει επιλογη μονο να τα βαλω.

και κατι τελευταιο...bank location βαζουμε το υποκαταστημα που ανοιχτηκε ο λογαριασμος? Παιζε ρολο?

Επεξ/σία από Xorxhs!

Δεν ειναι το σωστο μερος, αλλα ρωταω εδω..

Παρηγγειλα απο μαγαζι που βρισκεται στο Hong Kong,

Και Shipping Method επελεξα

Local Mail / International Air-Mail

Με International Air-Mail , ποσες μερες θα κανει να ερθει?

Δεν ειναι το σωστο μερος, αλλα ρωταω εδω..

Παρηγγειλα απο μαγαζι που βρισκεται στο Hong Kong,

Και Shipping Method επελεξα

Local Mail / International Air-Mail

Με International Air-Mail , ποσες μερες θα κανει να ερθει?

Απο 7-30 μέρες...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αν μπορειτε στα γρηγορα να μου πειτε με ποια/ποιες καρτες μπορω να γραφτω στο Paypal (αγορα ΚΑΙ πωληση στο internet)

Γτ προσφατα δοκιμασα την Visa Electron απο ταχυδρομικο ταμιευτιριο κ δν εκανε(μπορει να εκανε για αγορα μονο παντως οχι κ για πωλησεις) με το Merchant απο Paypal.

Δωστε φως.

οποιαδήποτε visa, master και amex σου κάνει. για τις electron δεν ξέρω. Σου προτείνω να βγάλεις μια visa με χαμηλό όριο καινα προχωρήσεις (απεριόριστες πωλήσεις, αγορές μέχριτο όριό σου)

Δες και http://www.toebay.info

Ποιες ελληνικες τραπεζες βγαζουν visa k master?

Το λεω γτ ειχα παει στην Alpha bank κ χρειαζοταν ενα σωρο πραματα,κυριως επειδη ζηταγαν βεβαιωση οτι δουλευα καπου,χρειαζετε για να δουλευω για να βγαλω τετοια καρτα? :S

επισης λεει οτι σου τραβαει 1.5 ευρω οταν το ενεργοποιησειςυποθετικα μιλωντας,πρεπει να εχω μεσα τουλαχιστον 1.5 ευρω για να στην εγκρινει κ να ενεργοποιηθει πληρως?

Εγω ειμαι φυσικα ειμαι ακομα στο ψαξιμο καρτας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Αν μπορειτε στα γρηγορα να μου πειτε με ποια/ποιες καρτες μπορω να γραφτω στο Paypal (αγορα ΚΑΙ πωληση στο internet)

Γτ προσφατα δοκιμασα την Visa Electron απο ταχυδρομικο ταμιευτιριο κ δν εκανε(μπορει να εκανε για αγορα μονο παντως οχι κ για πωλησεις) με το Merchant απο Paypal.

Δωστε φως.

Όυτε σε εμένα έπαιξε η Visa Electron του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι πολιτική της τράπεζας να μην χρησιμοποιείται αυτή η κάρτα για αγορές μέσω internet. Το ίδιο μου είπαν και στην Εθνική τράπεζα για την κάρτα με το σήμα maestro, η κάρτα της εμπορικής έχει σήμα VISA πάνω αλλά δεν έχει τα τετραψήφια νούμερα :confused: !.

Τελικά ρε παίδες μπορεί κάποιος να μας πει πια κάρτα και από ποια τράπεζα μπορούμε να βάλουμε στο paypal και να μην είναι πιστωτωτική ή προπληρωμένη, ώστε να τραβάμε ωραία και νοικοκυρεμένα τα λεφτά από το λογαριασμό μας στην τράπεζα κατευθείαν;

Όυτε σε εμένα έπαιξε η Visa Electron του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι πολιτική της τράπεζας να μην χρησιμοποιείται αυτή η κάρτα για αγορές μέσω internet. Το ίδιο μου είπαν και στην Εθνική τράπεζα για την κάρτα με το σήμα maestro, η κάρτα της εμπορικής έχει σήμα VISA πάνω αλλά δεν έχει τα τετραψήφια νούμερα :confused: !.

Τελικά ρε παίδες μπορεί κάποιος να μας πει πια κάρτα και από ποια τράπεζα μπορούμε να βάλουμε στο paypal και να μην είναι πιστωτωτική ή προπληρωμένη, ώστε να τραβάμε ωραία και νοικοκυρεμένα τα λεφτά από το λογαριασμό μας στην τράπεζα κατευθείαν;

H Cashcard/Visa Electron της Πειραιώς.

H Cashcard/Visa Electron της Πειραιώς.

Ευχαριστώ,

προφανώς εννοείς την Πειραιώς Visa Electron

http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=239792&lang=1&nt=96 &sid=

Την έχει στις πιστωτικές κάρτες.

Λέει επίσης ότι μπορεί να έχει ετήσια συνδρομή ανάλογα με το τζίρο της κάρτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...