Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι ρε παίδες.ελπίζω να γνωριζει κάποιος ώστε να πάρω απάντηση.

εχω ήδη μια προπληρωμένη της attica στο paypal και έχω γίνει verfied member (απλό μέλος).έβγαλα και μια κάρτα της πειραιώς (χρεωστική στο ίδιο όνομα).μπορώ με αυτό τον υπαρχοντα λογαριασμό στο παυπαλ να προσθέσω και δευτερη κάρτα>?

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω ήδη μια προπληρωμένη της attica στο paypal και έχω γίνει verfied member (απλό μέλος).έβγαλα και μια κάρτα της πειραιώς (χρεωστική στο ίδιο όνομα).μπορώ με αυτό τον υπαρχοντα λογαριασμό στο παυπαλ να προσθέσω και δευτερη κάρτα>?

Αν θυμάμαι καλά... Επειδή έχω καιρό να μπω στο paypal, νομίζω πως γίνεται.

Δημοσ.

Παιδιά,σόρρυ αν έχει απαντηθει ξανά αλλά δεν πολυκατάλαβα,(άσχετη γαρ!) κι εγώ περιμένω τον 4ψήφιο κωδικό του Paypal για να γίνει το confirm της κάρτας μου(Prepaid της Τράπεζας Κύπρου).Τελικά πώς θα μάθω τον κωδικό?? :rolleyes:

Δημοσ.
Παιδιά,σόρρυ αν έχει απαντηθει ξανά αλλά δεν πολυκατάλαβα,(άσχετη γαρ!) κι εγώ περιμένω τον 4ψήφιο κωδικό του Paypal για να γίνει το confirm της κάρτας μου(Prepaid της Τράπεζας Κύπρου).Τελικά πώς θα μάθω τον κωδικό?? :rolleyes:

Θα πάρεις στη τράπεζα και θα τον ζητήσεις.

Btw μπορείς να γραφτείς αν θες και στο i-cardonline της τράπεζας Κύπρου για να βλέπεις μέσω internet τι υπόλοιπο έχεις κτλ.Νομίζω και για αυτό χρειάζεσαι ένα κωδικό πριν το χρησιμοποιήσεις οπότε πήγαινε γράψου και μετά πάρε στη τράπεζα και ρώτα και τους 2 κωδικούς.Εγώ αυτό έκανα:lol:

Δημοσ.
Θα πάρεις στη τράπεζα και θα τον ζητήσεις.

Btw μπορείς να γραφτείς αν θες και στο i-cardonline της τράπεζας Κύπρου για να βλέπεις μέσω internet τι υπόλοιπο έχεις κτλ.Νομίζω και για αυτό χρειάζεσαι ένα κωδικό πριν το χρησιμοποιήσεις οπότε πήγαινε γράψου και μετά πάρε στη τράπεζα και ρώτα και τους 2 κωδικούς.Εγώ αυτό έκανα:lol:

Nαι,γράφτηκα χθες στο i-card online.Ελπίζω να μου πουν τον κωδικό του Paypal απ'το τηλέφωνο,να μην τρέχω στην Τράπεζα.:P

Στο paypal έλεγε ότι κάνει 2-3 μέρες να έρθει ο κωδικός.Ισχύει?Εσένα πότε σου ήρθε??

(Σόρρυ για το πρήξιμο! B))

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά... Επειδή έχω καιρό να μπω στο paypal, νομίζω πως γίνεται.

Ναι γινεται εγω εχω δυο καρτες και διαλεγεις απο το μενου στο site του Paypal : profile-gredit/debit card, ποια απο τις δυο να χρησιμοποιειται για την πληρωμη και οποτε θες το αλλαζεις

Δημοσ.
Ερώτηση : Προσπαθώ να εγγραφώ στο Pay Pal και με κόβει στην εισαγωγή του τηλεφώνου! το error log λεει οτι "phone number is not properly formated".

Ο τρόπος που δίνω τον αριθμό είναι +302xxxxxxxx. Εχω δοκιμάσει όλες τις παραλλαγές (κενα,+,0) αλλα πάλι τζίφος! Εσείς που χρησιμοποιείται πως το εισάγατε γιατί θα τρελαθώ! Σε αντίστοιχη ερώτηση στην εταιρεία πήρα ως απάντηση ότι δεν βρήσκουν το λογαριασμό μου, να ακολουθήσω τη διαδικασία ερώτησης από το site (ξανα!). ΠΩΣ να τον βρουν αφού το πρόβλημα είναι στο sign up????? !!!!!!

Δοκίμασε και το 0030210....κτλ.

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις όσες θες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εβαλα attiki αντί attica στη διεύθυνση του paypal. Πειράζει? Το κακό είναι το σάιτ το οποίο θα αγοράσω χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του paypal και όχι αυτή που έχω στο λογαριασμό μου.

Δημοσ.

Μου βγάζει το εξής μήνυμα στο paypal:

"This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form."

American Express cards will be charged in USD. Paying with American Express will result in currency conversion fees if your card is not denominated in USD and/or if you send a non-USD payment.

Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo.

Number of cards active on your account: 0 "

Για ποιο λόγο;Η κάρτα δεν έχει χρησιμοποιηθεί για τίποτα περίεργες συναλλαγές και γενικα οι συναλλαγές που κάνω είναι λογικες.Έστειλα βέβαια και εμαιλ αλλα ποιο να ναι το προβλημα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία, αν στείλω χρήματα με το paypal επεμβαίνει καθόλου στην όλη διαδικασία όπως όταν ψωνίζουμε από ebay;;; Ή επειδή εδώ είναι εκτός ebay δεν απεμβαίνει και απλώς στέλνει τα χρήματα;;; Δηλαδή αν δεν έρθει η παραγγελία μου μπορώ να κάνω dispute και να πάρω τα χρήματα μου πίσω ή θα μου πει βγάλτα πέρα μόνος σου;;;

Στην αποστολή χρημάτων έχω καμία ασφάλεια όπως όταν αγοράζω από ebay;;; Αφού όμως έχει και αυτός που στέλνω λογαριασμό στο paypal θα πρέπει να έχω την ίδια ασφάλεια.

Μου έστειλε ο πωλητής από το nikestoreonline.com αυτό το μήνυμα

Hello:

If you have card, we do prefer you pay by card, you will enter your card number on a UK card proccessing company's payment page.

If you only have paypal, please do it as following

1st: make an order and choose western union payment

2nd: login in your paypal , click "send money" label, then send money to our paypal account, [email protected]

Regards

Δημοσ.
Παιδιά έχω μια απορία, αν στείλω χρήματα με το paypal επεμβαίνει καθόλου στην όλη διαδικασία όπως όταν ψωνίζουμε από ebay;;; Ή επειδή εδώ είναι εκτός ebay δεν απεμβαίνει και απλώς στέλνει τα χρήματα;;; Δηλαδή αν δεν έρθει η παραγγελία μου μπορώ να κάνω dispute και να πάρω τα χρήματα μου πίσω ή θα μου πει βγάλτα πέρα μόνος σου;;;

Στην αποστολή χρημάτων έχω καμία ασφάλεια όπως όταν αγοράζω από ebay;;; Αφού όμως έχει και αυτός που στέλνω λογαριασμό στο paypal θα πρέπει να έχω την ίδια ασφάλεια.

Μου έστειλε ο πωλητής από το nikestoreonline.com αυτό το μήνυμα

Hello:

If you have card, we do prefer you pay by card, you will enter your card number on a UK card proccessing company's payment page.

If you only have paypal, please do it as following

1st: make an order and choose western union payment

2nd: login in your paypal , click "send money" label, then send money to our paypal account, [email protected]

Regards

Ειναι αξιοπιστο αυτο το σιτε?

εχει ψωνισει κανας αλλος απο κει που ξερεις απροβληματιστα?

μου φαινεται λιγο υποπτο...western union...gmail...msn...nike factory shop...μη συμβατο με paypal απευθειας...

κατι μυριζει νομιζω...εγω στη θεση σου δε θα το εμπιστευομουν

ας μιλησει κ κανας αλλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...