talisman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δεν επρεπε να μου επιστρεψουν τα χρηματα μετα το confirm της καρτας?Δεν εχω παει στην τραπεζα για το υπολοιπο . Παντως εκανα τοσα πολλα κλικ που ελπιζω να μην με βγαλουν και χρεωμενη στο τελος Καταρχην ρωτα την τραπεζα σου Μετα ρωτα τον φιλο στο τοπικ που ειχες ανοιξει τι εκανε και του επεστρεψαν τα λεφτα.Νομιζω οτι στην επομενη συναλλαγη που θα κανεις σου επιστρεφουν τα λεφτα σου.Αλλα μην μιλαμε υποθετικα πηγαινε στην τραπεζα και ρωτα το υπολοιπο της καρτας σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχην ρωτα την τραπεζα σου Μετα ρωτα τον φιλο στο τοπικ που ειχες ανοιξει τι εκανε και του επεστρεψαν τα λεφτα.Νομιζω οτι στην επομενη συναλλαγη που θα κανεις σου επιστρεφουν τα λεφτα σου.Αλλα μην μιλαμε υποθετικα πηγαινε στην τραπεζα και ρωτα το υπολοιπο της καρτας σου απο το ΑΤΜ δεν γινεται να δω το υπολοιπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 απο το ΑΤΜ δεν γινεται να δω το υπολοιπο? Φυσικα αν σου εχουν δωσει pin.Οταν πρωτοεβγαλα καρτα μου ειχαν δωσει.Στην δευτερη ομως δεν εχω και οταν ρωτησα στην τραπεζα μου ειπαν οτι επρεπε να ξαναζητησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μου έγινε ένα refund μέσω paypal, γιατί ακύρωσα μια αγορά μέσω ebay. Τα χρήματα βγήκαν από την κάρτα (που είναι χρεωστική ή όπως λέγεται τέλος πάντων αυτή που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου) και όταν έγινε το refund, το paypal (αυτοβούλως και ενοχλητικά) τα ξαναέβαλε στην κάρτα. Τώρα όμως, έχω την εντύπωση ότι η μεταφορά από το paypal, στην κάρτα, δηλαδή στο λογαριασμό μου, δεν έχει γίνει ακόμα. Και κάπου διάβαζα ότι χρειάζεται 5 εργάσιμες. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το paypal για να κάνω μια νέα αγορά, αλλά δε μου επιτρέπει να την ολοκληρώσω, λέγοντας ότι η κάρτα μου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι' αυτή την αγορά. Υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα είναι αυτό που περιγράφω. Δηλαδή το paypal έκανε τη μεταβίβαση πίσω στην κάρτα μου, άρα στο λογαριασμό μου, και ακόμα δεν έχουν πιστωθεί (ο λογαριασμός δεν έχει αρκετά χρήματα για οτιδήποτε άλλο, αν δεν πιστωθούν εκείνα τα χρήματα, είναι πρακτικά άδειος). Κανένας που να είχε ανάλογη εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μπορεις να στειλεις χρηματα μεσω paypal ανωνυμα? Θελω να κανω ενα donation σε καποιον χωρις ομως να εμφανιστουν τα στοιχεια μου (ονοματεπωνυμο, διευθυνση,κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Νομίζω μόνο το Mail φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εστειλα, σημερα μια πληρωμη, υπο μορφη donation, και νομιζω πως οντως μονο το μαιλ φαινεται, αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος? Εχεις καποιο payment received, για να το επιβεβαιωσεις? Εγω δεν εχω λαβει ποτε λεφτα σον λογαριασμο για να το κοιταζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μια ερωτηση....εκανα κανονικα Premier account στο Paypal με μια χρεωστικη electron Visa, ολα μια χαρα αλλα τωρα μου ζηταει αυτο(photo)....τι ακριβώς είναι? τι πρέπει να κάνω...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldimi Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Στην αναλυτική της πιστωτικής που έρχεται κάθε μήνα θα σου βάλουν ένα 4 ψήφιο κωδικό.. τον εισάγεις και είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Στην αναλυτική της πιστωτικής που έρχεται κάθε μήνα θα σου βάλουν ένα 4 ψήφιο κωδικό.. τον εισάγεις και είσαι οκ Ναι αλλα εβαλα χρεωστικη, οχι πιστωτικη... Εβαλα Visa Electron Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Στο κοντινοτερο ATM και βγαζεις αποδειξη για τις κινησεις του μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Στο κοντινοτερο ATM και βγαζεις αποδειξη για τις κινησεις του μηνα. Ακομη κι αν δεν εχω κανει καποια κινηση μεσα στον μηνα...με την αποδειξη θα μπορεσω να δω τον κωδικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldimi Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Όταν γίνεται αυτό το paypal σε χρεώνει νομίζω 1.5 ευρώ ώστε να έχεις κίνηση και μετά στο βάζει πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Εχεις κανει τουλαχιστον μια. Το Paypal σε χρεωσε 1$ με ονομα κινησης τον κωδικο. Edit: Με προλαβε ο Seldimi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Εχεις κανει τουλαχιστον μια. Το Paypal σε χρεωσε 1$ με ονομα κινησης τον κωδικο. Edit: Με προλαβε ο Seldimi. Όταν γίνεται αυτό το paypal σε χρεώνει νομίζω 1.5 ευρώ ώστε να έχεις κίνηση και μετά στο βάζει πάλι Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα