Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

;2487144']Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Λοιπον εχω το εξης προβλημα.Παω να κανω μια πληρωμη μεσω Paypal και μου λεει "Your payment has not been accepted".

Ξερει κανεις τι φταιει?

Ευχαριστω πολυ.

Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα.

Που μπορεί να οφείλεται;

Έχω κάνει κανονικά verify την κάρτα, έχει πολύ περισσότερα από το απαιτούμενο ποσό μέσα, δεν έχει ξεπεράσει τα όρια η κάρτα, η χρέωση για το verify φαίνεται κανονικά στο λογαριασμό μου στο paypal και φυσικά στην κάρτα, αλλά όταν πάω να κάνω ανανέωση του λογαριασμού μου στο rapidshare μου λέει ότι το paypal δεν δέχθηκε την χρέωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σωστά τα λες. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δέχεται οποιαδήποτε κάρτα έχει πάνω σήμα VISA, MASTERCARD, AMEX κλπ...

Προσοχή όμως στις χρεώσεις γιατί η δικία μου τράπεζα όταν πληρώνω με την cashcard (που έχει σηματάκι VISA) με χρεώνει +1 ευρώ τη φορά

Αφορα ολους που πληρωνουν μεσω paypal για αγαθα/υπηρεσιες απο χωρες εκτος ζωνης ευρω

Σχεδον ολοι γνωριζουμε οτι οταν κανουμε αγορες απο πωλητες εκτος χωρων ζωνης ευρω πχ ΗΠΑ, στη μετατροπη των ευρω που πληρωνουμε σε $ ΗΠΑ, το paypal χρησιμοποιει δικη του ισοτιμια η οποια δεν ειναι καθολου συμφερουσα, αλλα βαζει επισης και ενα καπελλο 2,5% νταβατζιλικι για τις υπηρεσιες του

Ελαχιστοι ομως ειναι αυτοι οι οποιοι γνωριζουν οτι μπορουν ν αποφυγουν τη χρησιμοποιηση αυτης της κακης ισοτιμιας και το καπελλο του 2,5%. Πως μπορει να γινει αυτο? Πολυ απλο, οταν φτανετε στη σελιδα του paypal για να πληρωσετε, πριν πατησετε το τελικο send money, λιγο πιο πανω γραφει CONVERSION OPTIONS. Πατωντας αυτο το λινκ σας βγαζει σε μια σελιδα η οποια εχει 2 επιλογες. Η μια η οποια ειναι και τικαρισμενη δηλαδη προεπιλεγμενη ειναι αυτη Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. Με αυτη την επιλογη εχετε μια κακη ισοτιμια και το καπελλο 2,5% . Κανετε τικ στην αλλη η οποια γραφει Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Ετσι θα χρησιμοποιηθει η ισοτιμια της τραπεζα σας η οποια ειναι σαφως συμφερουσα και χωρις κανενα επιπλεον καπελλο

Εχω το εξης προβλημα με την προμηθεια που παιρνει το paypal, η καρτα που χρησιμοποιω ειναι american express,εκανα λοιπον 2 αγορες απο το Ebay με τα παρακατω ποσα 122,90ευρο και 96,86 και εμφανισθηκαν στην καρτα μου 129,63 και 102,86 αντιστοιχα απο που βγαινει αυτη η προμηθεια που για μενα ειναι μεγαλη?και οταν παω να κανω την αγορα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω δε μου δινει αυτη CONVERSION OPTIONS την επιλογη φταιει η καρτα που ειναι American express και οχι VISA? Ευχαριστω

Παιδια σκέφτομαι να παραγγειλω το PayPal Security Key γιατι 3 φορες προσπαθησαν να μπουνε στον λογαριασμο μου και ειχα ειδοποίηση απο το paypal.

Ποιος το εχει να μου πει εντυπώσεις και πως δουλευει.

Τους εστειλα mail και μου ειπαν οτι κανει 10 με 15 μερες να ερθει απο Αμερική και κοστιζει 5 Δολαρια

Μπορώ να έχω σε έναν λογαριασμό συνδεδεμένα δυο e-mail και να χρησιμοποιώ και τα δυο ταυτόχρονα;

Πχ να μπορούν να βάλουν λεφτά στον λογαριασμό μου χρησιμοποιώντας ένα απο τα δυο e-mail (όποιο θέλουν);

ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να στειλεις χρηματα απο ενα account σε ενα αλλο κι αυτος που θα τα παρει να μην πληρωσει καθολου fees;

Δεν γίνετε αυτό.

Fees υπάρχουν πάντα όταν δέχεσαι χρήματα.

-----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 02 : 00 : 45-----

Μπορώ να έχω σε έναν λογαριασμό συνδεδεμένα δυο e-mail και να χρησιμοποιώ και τα δυο ταυτόχρονα;

Πχ να μπορούν να βάλουν λεφτά στον λογαριασμό μου χρησιμοποιώντας ένα απο τα δυο e-mail (όποιο θέλουν);

Ούτε αυτό γίνεται. Το e-mail σου είναι η ταυτότητά σου.

Ακόμα σε περίπτωση που έχεις 2 acount στο ebay και τα συνδέσεις και τα 2 με το account του Paypal τότε το σύστημα για λόγους ασφαλείας θα κάνει Limited Account Access και θα σου ζητήσουν εγγραφα για για επιβεβαίωση.

-----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 02 : 04 : 59-----

Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα.

Που μπορεί να οφείλεται;

Έχω κάνει κανονικά verify την κάρτα, έχει πολύ περισσότερα από το απαιτούμενο ποσό μέσα, δεν έχει ξεπεράσει τα όρια η κάρτα, η χρέωση για το verify φαίνεται κανονικά στο λογαριασμό μου στο paypal και φυσικά στην κάρτα, αλλά όταν πάω να κάνω ανανέωση του λογαριασμού μου στο rapidshare μου λέει ότι το paypal δεν δέχθηκε την χρέωση.

Αυτό έχει να κάνει με τον πωλητή πολλές φορές. Μερικοί βάζουν διάφορους όρους να δέχονται πληρωμές κατευθείαν σε $ ή και ακόμα να μην δέχονται πληρώμή από συγκεκριμένες χώρες.

Για αυτό μίλα με τον πωλητή και θα το φτιάξει εκείνος.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα λογαργιασμό paypal που έκανα πρόσφατα. Αν μπορούσατε να μου πείτε πως να το χρησιμοποιήσω προσπαθώ να βάλω την πιστωτική μου αλλά δεν την δέχεται και δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω τραπεζικό λογαργιασμο. Ευχαριστώ.

Παιδιά καταρχήν καλησπέρα ! έχω μια απορία σχετικά με το paypal. γίνετε να βάλω λεφτά στην paypal από μια paysafecard? και αν όχι γίνετε να κάνω αγορές από ebay με αυτήν? ευχαριστώ

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 05 : 57 : 10-----

Πρώτα απο όλα καλή αρχ στο φόρουμ!

Πες μας μερικά στοιχεία ακόμα...τι κάρτα έχεις (visa,mastercard),τι μύνημα σου βγάζει...

φιλέ george μήπως ξέρεις εσύ τίποτα για την pay safe card?

Παιδιά καταρχήν καλησπέρα ! έχω μια απορία σχετικά με το paypal. γίνετε να βάλω λεφτά στην paypal από μια paysafecard? και αν όχι γίνετε να κάνω αγορές από ebay με αυτήν? ευχαριστώ

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 05 : 57 : 10-----

Πρώτα απο όλα καλή αρχ στο φόρουμ!

Πες μας μερικά στοιχεία ακόμα...τι κάρτα έχεις (visa,mastercard),τι μύνημα σου βγάζει...

φιλέ george μήπως ξέρεις εσύ τίποτα για την pay safe card?

Ρε παιδιά, έκανα λογαριασμό στο PayPal, όλα κανονικά, πρόσθεσα μια κάρτα Electron Visa, την έκανα και confirm.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω add funds?! Πού είναι το κουμπί; Δεν έχω κάποια επιλογή για να πατήσω. Το μόνο που μου βγάζει είναι Top Up Account, που κι εκεί δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάτι.

Δε φαίνεται να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η κάρτα είναι περασμένη, όλα τα στοιχεία μου το ίδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

Ρε παιδιά, έκανα λογαριασμό στο PayPal, όλα κανονικά, πρόσθεσα μια κάρτα Electron Visa, την έκανα και confirm.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω add funds?! Πού είναι το κουμπί; Δεν έχω κάποια επιλογή για να πατήσω. Το μόνο που μου βγάζει είναι Top Up Account, που κι εκεί δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάτι.

Δε φαίνεται να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η κάρτα είναι περασμένη, όλα τα στοιχεία μου το ίδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

• Super Moderators

Να ρωτήσω μία αφελή ερώτηση;

Γιατί να κάνεις add funds? Γιατί δεν αφήνεις το paypal να 'τραβάει' από την κάρτα σου όταν κάνεις μια αγορά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...