Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι ο αριθμός του λογαριασμού που έχεις στην τράπεζα σε Ευρωπαϊκή μορφή για να μπορούν να γίνουν οι συναλλαγές εύκολα. Στο site της τράπεζας που θα επιλέξεις λογικά θα έχει κάποιο πρόγραμμα για να σου εμφανίσει τον λογαριασμό σε IBAN μορφή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειχα βαλει το skype καθε 3 μηνες να τραβαει λεφτα απο PayPal για να ανανεωνεται μια συνδρομη. δεν την χρειαζομαι πλεον και ειδα οτι με χρεωσε €14 στο PP. πως γινεται να ακυρωσω τη μεταφορα για να μη πληρωσω? μπηκα στο skype και σταματησα την ανανεωση αφου ειχε γινει η χρεωση της υπηρεσιας. ακομα δε μου εχει τραβηξει λεφτα απο την καρτα και ουτε μου τα εχει περασει στο skype

Πόσο ασφαλές είναι τελικά το Paypal; Πριν 5-6 μέρες προσθέτω 2η πιστωτική κάρτα στον λογαριασμό,

την κάνω primary και αγοράζω από το ebay. Η συναλλαγή έγινε μια χαρά από έμπιστο seller. Μπαίνω τυχαία

σήμερα στο email και βλέπω 3 Receipts από πληρωμή στο Skype!! Ε τρελαίνομαι. Είναι δυνατόν;! :mad:

Τα στοιχεία του paypal δεν τα είχα δώσει πουθενά, κόλλησα κανένα Trojan horse που έκλεψε τα στοιχεία;

Πόσο ασφαλές είναι τελικά το Paypal; Πριν 5-6 μέρες προσθέτω 2η πιστωτική κάρτα στον λογαριασμό,

την κάνω primary και αγοράζω από το ebay. Η συναλλαγή έγινε μια χαρά από έμπιστο seller. Μπαίνω τυχαία

σήμερα στο email και βλέπω 3 Receipts από πληρωμή στο Skype!! Ε τρελαίνομαι. Είναι δυνατόν;! :mad:

Τα στοιχεία του paypal δεν τα είχα δώσει πουθενά, κόλλησα κανένα Trojan horse που έκλεψε τα στοιχεία;

ναι η καποιος βρηκε τα στοιχεια σου τωρα το πως..

Μέχρι τώρα ότι επιστροφές-πληρωμές μου γινόταν πήγαιναν στην πιστωτική μου κάρτα(pp verified), σε περίπτωση που αρχίσω να πουλάω πρέπει να καταχωρίσω έναν αρ.λογαριασμού(ΙΒΑΝ) στο Paypal;

Κερδίζω κάτι σε σχέση με την πίστωση της πιστωτικής;

φίλε μου γιατί δεν ενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις, αν μη τι άλλο να ενημερώνεσαι άμεσα αν γίνει κάποια χρεωση? Εγώ έχω βάλει ειδοποίηση στο mycosmos mail (έχω cosmote), το οποίο μου στέλνει δωρεάν σμσ όταν λάβει μαιλ από paypal....

Παιδια καλησπερα ,πως γινεται να γινει verified η καρτα ,μου ζηταει ενα τριψηφιο η τετραψηφιο κωδικο απο οτι θυμαμαι ,αυτον που τον βρισκω ρε γαμοτο :cry: ?

Σορυ αν εχει απαντηθει ,οποις θελει ας μου πει,ευχαριστω.

οχι.κατα την εγραφη σου τραβαει 5 ευρω που στα επιστρεφει στην πρωτη αγορα.τον τετραψηφιο κωδικο που θα βρεις στην χρεωση του ερχομενου μηνα τον περνας στο paypal.

ok ευχαριστω φιλε μου,δεν εχω web banking αλλα αποτι διαβαζα τωρα το τοπικ απο την αρχη θα μου το εχουν στειλει στο λογ/μο με την χρεωση του 1,5ε,ωπα 1,5ε η 5ε τελικα ? Επισης εγω για να αγοραζω απο οτι καταλαβα δεν χρεωνομαι ,οταν ομως μου στελνουν λεφτα μεσω paypal κ θελω να τα κανω αναληψη χρεωνομαι ,σωστα? Ποσο ομως ?

Επισης εχω πιστωτικη καρτα ,πορω να βγαλώ χρεωστικη για paypal,αν ναι που ?

φίλε μου γιατί δεν ενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις, αν μη τι άλλο να ενημερώνεσαι άμεσα αν γίνει κάποια χρεωση? Εγώ έχω βάλει ειδοποίηση στο mycosmos mail (έχω cosmote), το οποίο μου στέλνει δωρεάν σμσ όταν λάβει μαιλ από paypal....

Τελικά δε με έκλεψαν.. απλά είχα αγοράσει credits για το account ενός φίλου και το skype τράβηξε αυτόματα χρήματα λόγω χαμηλού υπολοίπου. Αυτό που λες είναι πολύ χρήσιμο. Αν δεν κάνω λάθος ενεργοποιείται από το "Notification Filters";

Παιδια καλησπερα ,πως γινεται να γινει verified η καρτα ,μου ζηταει ενα τριψηφιο η τετραψηφιο κωδικο απο οτι θυμαμαι ,αυτον που τον βρισκω ρε γαμοτο ?

Πηγαίνεις σε atm και βλέπεις τον κωδικό στην κίνηση της κάρτας.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Λοιπον εχω το εξης προβλημα.Παω να κανω μια πληρωμη μεσω Paypal και μου λεει "Your payment has not been accepted".

Ξερει κανεις τι φταιει?

Ευχαριστω πολυ.

επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 80 σελίδες . Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιες περιπτώσειε γίνεται limited ο λογαριασμός? Αν έχω πάντα unverifed paypal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...