kage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) οκ.thanks.............. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2008 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 γεια σας στο λογαριασμο μου στο paypal προσθεσα μια καινουργια prepaid card και αφαιρεσα την παλια γιατι εχει ληξει. Πρεπει να ξανακανω confirm και να χρεωθω 1,5€?(στον λογαριασμο μου γραφει οτι ειμαι verified)εχω κανει μια εγγραφη στο rapidshare και ολα πηγαν καλα η καρτα χρεωθηκε και μου δωσε κωδικους θα χω προβλημα ομως καπου αλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 οχι, εισαι μια χαρα. απο τη στιγμη που εισαι verified εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 οχι, εισαι μια χαρα. απο τη στιγμη που εισαι verified εισαι οκευχαριστω για την γρηγορη απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikosas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια! θα ηθελα λιγο να με βοηθησετε σε κατι αποριες που εχω σχετικα με το paypal: πρωτο ερωτημα--> εκανα paypal με μια Prepaid καρτα eurobank.. αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν παρω λεφτα απο καποιον που τα βαλει στο paypal μου κ οχι με την μια σε λογαριασμο στην τραπεζα μου μετα εγω αυτα τα λεφτα μπορω να τα μεταφερω ολα σε οτι λογαριασμο δικο μου θελω? πχ ταμιευτηριου? Πως γινεται αυτο? δεν νομιζω να μπορω μονο να τα βαλω στην Prepaid.. δευτερο ερωτημα--> για να σου βαζουν λεφτα στο paypal πχ απο μια πωληση ξερω οτι πρεπει να ειναι premier ή business ο λογαριασμος. τι διαφορες εχουν κ τι θα ηταν καλα να κανω? εγω δεν εχω καποια επιχειρηση. Μπορεις να κανεις premier ή business account με προπληρωμενη καρτα? τριτο ερωτημα---> οταν εκανα premier τον λογαριασμο μου εβγαλε να επιλεξω ορια. τι να βαλω ? Ευχαριστω Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2008 από nomikosas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w4tt4n4b3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Έχω personal account στο paypal συνδεδεμένο με πιστωτική κάρτα (όχι χρεωστική) και έχει γίνει verified. ΠΕριμένω να μου στείλουν από κατάστημα του εξωτερικού ένα payment request στο email μου για να γινει η πληρωμή για μια παραγγελία που έχω κάνει. Όταν λάβω το payment request στο email και ολοκληρώσω τη διαδικασία γνωρίζετε σε πόσο χρονικό διάστημα θα λάβουν τα χρήματα στο κατάστημα; Υπάρχει πίεση χρόνου ως προς την παράδοση της παραγγελίας, για αυτό ρωτάω, μήπως να χρησιμοποιήσω άλλη μέθοδο πληρωμής. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τα χρήματα θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους αμέσως ότα δεχτείς την πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w4tt4n4b3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τα χρήματα θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους αμέσως ότα δεχτείς την πληρωμή. Ωραία, είναι δηλαδή σαν να χρησιμοποίησα την πιστωτική κάρτα απευθείας. Απλώς δεν ήμουν σίγουρος αν πρέπει να περάσει καποιο χρονικό διάστημα π.χ μια εργάσιμη μέρα από τη στιγμή που θα αποδεχθώ την πληρωμή μέχρι να εμφανιστεί σε αυτούς. Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lector_Teo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά , Διάβασα μέχρι και την 35 σελίδα αλλά άρχισα να τα παίζω ... Έχω ένα σύνολο συγκεκριμένων αποριών. Έχω ένα eshop και θέλω να πληρώνομαι μέσο paypal για τις αγορές που γίνονται από το eshop μου. Εγώ αυτά που έχω καταλάβει είναι: 1) Πρέπει να κάνω Business λογαριασμό στο PayPal. 2) Για ανάλυψη μικρότερη ή ίση των 100€ θα μου κρατάει το PayPal 3,4% επι του ποσου + 0,35 euro. 3) Για ανάλυψη που θα είναι μεγαλύτερη των 100€ δεν υπάρχει χρέωση. 4) Για να πάρω στα χέρια μου τα λεφτά πρέπει να τα στείλω από το PayPal στο τραπεζικό μου λογαρισμό. Ερωτήσεις Τα έχω καταλάβει σωστά??? Στις κρατίσεις έχω μπερδευτεί λιγάκι. Σε κάποια σελίδα διάβασα: "H χρεωση για καθε εισπραξη ειναι 3,4% επι του ποσου + 0,35 euro" και "To PayPal σε χρεώνει για αναλήψεις μόνο όταν το ποσό είναι μικρότερο από 100" Είναι διαφορετικές χρεώσεις??? Τι άλλο χρειάζεται να κάνω ώστε να πληρώνομαι μέσο PayPal??? Λεφτά μου κρατάει και το PayPal(όταν μου τα στείλει ο πελάτης) και η τράπεζα (όταν τα στείλω από το PayPal στο τραπεζικό μου λογαριασμό) ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά Θοδωρής Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2008 από Lector_Teo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλά τα κατάλαβες. Όταν κάποιος σε πληρώνει το paypal θα παίρνει ένα μέρος από αυτό το ποσό ("3,4% επι του ποσου + 0,35 euro" ). Όταν θα μαζέψεις πάνω από 100 ευρώ (για να μην σε χρεώσει το Paypal) μπορείς να κάνεις αίτηση να μεταφερθούν σε τραπεζικό σου λογαριασμό. H alphabank που χρησιμοποιώ εγώ χρεώνει 3 ευρώ σε κάθε μεταφορά από το Paypal προς το λογαριασμό καταθέσεών σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lector_Teo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Καλά τα κατάλαβες. Όταν κάποιος σε πληρώνει το paypal θα παίρνει ένα μέρος από αυτό το ποσό ("3,4% επι του ποσου + 0,35 euro" ). Όταν θα μαζέψεις πάνω από 100 ευρώ (για να μην σε χρεώσει το Paypal) μπορείς να κάνεις αίτηση να μεταφερθούν σε τραπεζικό σου λογαριασμό. H alphabank που χρησιμοποιώ εγώ χρεώνει 3 ευρώ σε κάθε μεταφορά από το Paypal προς το λογαριασμό καταθέσεών σου. Κάτσε γιατί μπερδεύτικα ... Πες ότι γίνονται 2 αγορές. Η μία είναι 70€ και η άλλη 50€ μέσα σε μία ώρα. Το Paypal θα μου κρατήσει 3,4% επι του ποσου + 0,35 euro και από τα 70€ αλλά και από τα 50€ ξεχωριστά(επί του ποσού δεν σημαίνει???) ή από το σύνολο δηλ τα 120€??? (γιατί νομίζω ότι η ερώτησή μου είναι πάρα πολύ χαζή :X ???) Και όσο για την τράπεζα ... δηλαδή εάν έχουν κάνει αγορά 3€ θα μου τα πάρει η τράπεζα ή υπάρχει κάποιο μέτρο??? Οπότε υπάρχουν 3 διαφορετικές χρεώσεις. Μία είναι το 3,4 , η δεύτερη είναι της τράπεζας και η τρίτη εάν τραβήξεις τα λεφτά από το Paypal (εάν είναι λιγότερα από 100€) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Φιλικά Θοδωρής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Το 3.4% + 0.35$ είναι ανά κατάθεση που σου κάνει κάποιος και αυτά τα λεφτά τα κρατάει το Paypal απευθείας με το που γίνει η κατάθεση. Μόλις μαζέψεις πάνω από 100 ευρώ μπορείς να κάνεις αίτηση για να σου στείλει το Paypal τα λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό. Εφόσον το ποσό που στέλνεις προς τον τραπεζικό σου λογαριασμό είναι πάνω από 100 ευρώ τότε το Paypal δεν σε χρεώνει κάτι αλλά σε χρεώνει η τράπεζα κάποιο ποσό (2-3 ευρώ ανάλογα την τράπεζα). Οπότε εάν κάνεις αίτηση για να πάρεις τα 100 ευρώ στον τραπεζικό σου λογαριασμό θα μπουν τα 97. Με λίγα λόγια κράτα τα λεφτά στο Paypal και όταν μαζευτούν κάμποσα τότε κάνε αίτηση για να στα βάλουν σε τραπεζικό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lector_Teo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση. Οπότε για να τελειώνουμε (και για να είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει ) Ας γράψω τα βήματα που έχω να κάνω εγώ από την πλευρά μου. 1) Κάνω λογαριασμό (Business) 2) Ενεργοποιώ το λογαριασμό μου 3) Δηλώνω κάποια πιστωτική μου στο PayPal 4) Και είμαι έτοιμος ???? Φιλικά Θοδωρής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 5) Δηλώνεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό σε μορφή IBAN Και είσαι έτοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lector_Teo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 5) Δηλώνεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό σε μορφή IBAN Και είσαι έτοιμος ΙΒΑΝ ?!?!?!?!? Για να ελένχω μέσω internet τις κινήσεις του λογαριασμού??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα