kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 1)καθε φορα που θα μου στελνουν νεα καρτα πρεπει να την αλλαζω k στο paypal-ta noumera-? 2)αν καταθεσω καποια λεφτα μονο μεσω paypal(χωρις το ebay) κ δεν στειλει το δεμα υπαρχει περιπτωση να παρω τα λεφτα πισω? εχω ακουσει οτι συνηθως αυτο γινεται αν γινει μεσω ebay η αγορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppschrs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παλαιότερα που είχα πάθει κάτι παρόμοιο στο ebay ενας ξάδερφος από Αμερική που ασχολείται μου είπε πως κάποιοι πωλητες δεν δέχονται να μεταφερθούν λεφτά στο paypal μέσω τις κάρτας σου αλλά μόνο με διατραπεζική συναλλαγή.Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει γιατί δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 1)καθε φορα που θα μου στελνουν νεα καρτα πρεπει να την αλλαζω k στο paypal-ta noumera-?2)αν καταθεσω καποια λεφτα μονο μεσω paypal(χωρις το ebay) κ δεν στειλει το δεμα υπαρχει περιπτωση να παρω τα λεφτα πισω? εχω ακουσει οτι συνηθως αυτο γινεται αν γινει μεσω ebay η αγορα.. 1) Ναι αν αλλάξεις πιστωτική κάρτα (πχ αν λήξει η προηγούμενη και σου βγάλουν καινούργια), πρέπει να μπείς στο PayPal, να βγάλεις την παλιά και να βάλεις τον αριθμό της καινούργιας. 2) Σε ΚΑΘΕ αγορά που κάνεις χρησιμοποιώντας το PayPal, ανεξάρτητα αν είναι από ebay ή όχι, καλύπτεσαι από την προστασία αγοραστή του νομικού τμήματος του PayPal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωρίζει κανείς αν το Paypal κάνει κράτηση φόρου 4,5% για όλες τις αγορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gk1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ενα εχω να πω....PAYPAL FOR EVER.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωρίζει κανείς αν το Paypal κάνει κράτηση φόρου 4,5% για όλες τις αγορές; Όχι που είδες κάτι τέτοιο τπτ δε κρατάει όσο πληρώνεις εσύ. κρατάει κάτι όταν κάνει ανάληψη από το παυπαλ προς την τράπεζά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 εκανα μια αγορα απο ebay αμερικης και πληρωσα με PayPal αλλα μετα ειδα οτι εκανα λαθος και δεν ειναι το προϊον που θελω. γινεται να το ακυρωσω και πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο αν ο πωλητής συμφωνήσει και σου κάνει refund το ποσό που έδωσες. Εσύ από μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 σε ευχαριστω πολυ gtsamour. εστειλα μνμ και περιμενω απαντηση απο τον πωλητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sweexgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 έχω ένα πρόβλημα. Εχω ανοίξει premier account στο paypal. Πέρασα μέσα την πιστωτική μου κάρτα και την έκανα verified. Όταν όμως θέλω να περάσω μέσα στον τραπεζικό μου λογαριασμό μου βγάζει το μήνυμα "You are currently not allowed to add a bank account because your account access has been limited." Δεν μπορώ να καταλάβω τί πρέπει να κάνω. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) ολα καλα. με ενα εξτρα κοστος της ταξης των $2 μου εστειλε αυτο που ηθελα. έχω ένα πρόβλημα. Εχω ανοίξει premier account στο paypal. Πέρασα μέσα την πιστωτική μου κάρτα και την έκανα verified. Όταν όμως θέλω να περάσω μέσα στον τραπεζικό μου λογαριασμό μου βγάζει το μήνυμα "You are currently not allowed to add a bank account because your account access has been limited." Δεν μπορώ να καταλάβω τί πρέπει να κάνω. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?? για να να σου στελνουν χρηματα θες να προσθεσεις τον τραπεζικο σου λογαριασμο? γιατι αλλιως δεν χρειαζεται να τον βαλεις Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2008 από isspro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sweexgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ναι, θέλω να προωθήσω κάποια προϊόντα στο e-bay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppschrs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Toν τετραψήφιο αριθμό για να κανουμε κατάθεση στο paypal που τον βρίσκουμε?Λέει ότι θα τον βρω στον λογαριασμό καταθέσεων αλλά έχω προπληρωμένη Κύπρου.Πως θα το βρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sweexgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης της τράπεζας. Θα δώσεις τα πορσωπικά σου στοιχεία και της κάρτας σου, και την ημερομηνία που σου χρεώθηκαν τα 1,5 ευρώ. Λένε ότι μετά από 2-3 εργάσιμες μέρες εμφανίζεται η χρέωση που σου κάνανε. Μερικές φορές χρειάζονται και παραπάνω μέρες. Και θα σου πουν τον τετραψήφιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Toν τετραψήφιο αριθμό για να κανουμε κατάθεση στο paypal που τον βρίσκουμε?Λέει ότι θα τον βρω στον λογαριασμό καταθέσεων αλλά έχω προπληρωμένη Κύπρου.Πως θα το βρώ? στο e-banking σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα