JimxxZe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα,ετοιμαζομαι τωρα να βαλω μια καρτα στο paypal και θα ηθελα να ρωτησω στα στοιχεια με αγγλικους χαρακτηρες θα τα γραψω?Επισης στο State/provincy/region γρεεκ γραφω? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στην κάρτα σου δεν ειναι με αγγλικούς χαρακτήρες? Εγώ πάντως ολα τα στοιχεια μου τα εβαλα με λατινικούς χαρακτηρες, και μάλιστα με την ορθογραφία που έχει η κάρτα μου (π.χ. το Κ το αντιστοιχίζει με Κ και όχι με C που είναι η διεθνής αντιστοίχιση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω φιλε αν μπορεις απαντα και σε αυτο που προσ8εσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Στην καρτα πανω δεν γραφει τιποτα στοιχεια μου... Επισης υπαρχει καποιο προβλημα λογω του οτι ειμαι 17 χρονων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα,ετοιμαζομαι τωρα να βαλω μια καρτα στο paypal και θα ηθελα να ρωτησω στα στοιχεια με αγγλικους χαρακτηρες θα τα γραψω?Επισης στο State/provincy/region γρεεκ γραφω?Ευχαριστω Φυσικα και θα γραψεις...(με Αγγικους χαρακτηρες) Ειναι η περιοχη που μενεις. π.χ χαριλαου (Για Θεσσαλονικη) π.χ Κηφισια (Για Αθηνα), αναλογα την περιοχη που βρισκεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Το θεμα ειναι πως πανω στην καρτα δεν αναφερει σχετικα με το ονομα μου η κατι αλλο,ουτε στα χαρτια που μου δωσανε...Και κατι αλο αν υπαρχει προβλημα λογω του οτι ειμαι 17 γιατι κατι διαβασα στο user agreement αλλα δε πολυ καταλαβα,,Παρακαλω ρε παιδια αν ξερετε απαντηστε μου να φτιαξω το ρημαδο acount Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carebear Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 εκανα subscribe κανονικα, και τωρα μου λεει, "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge." τι θελει να πει με το "card statement" ; θα μου το στειλουν σε e-mail η πρεπει να τσεκαρω τπτ στο λογαριασμο μου στην τραπεζα; μαλλον το 1ο.. τεσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια καποις που να ξερει ας απαντησει να τελιωνω με το acc μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Το δευτερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carebear Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 συγουρα; μην παω στην τραπεζα να ρωτησω και με κοιτανε σαν ΕΛΕΠΑΠ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι 100% , θα πας και θα δεις στο λογαριασμο σου μια μικρη χρεωση μαζι με τον κωδικο. Δε χρειαζεται να ξερει η τραπεζα για ποιο πραγμα μιλας...απλα δες την κινηση του λογαριασμου σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Θα έχεις χρέωση κανα δυο ευρω στο τραπεζικό σου λογαριασμό απο κάτι που θα χει ως όνομα ένα τετραψήφιο αριθμό και μετα θα λέει paypal (πχ. 1234paypal) μετά θα πρέπει να βάλεις αυτόν τον τετραψήφιο καπου στο paypal site για να σου επιστρέψουν πίσω το ένα δύο ευρω καθώς και για την ενεργοποίηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foutrelis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Το θεμα ειναι πως πανω στην καρτα δεν αναφερει σχετικα με το ονομα μου η κατι αλλο,ουτε στα χαρτια που μου δωσανε... Πρώτη φορά ακούω για κάρτα που δεν αναγράφει όνομα κατόχου πάνω. Τι κάρτα είναι; (χρεωστική, πιστωτική, από ποια τράπεζα, κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 prepaid της τραπεζας κυπρου...Πιο πολυ θα ηθελα να ξερω αν θα υπαρξει καπιοι προβλημα στη δημιουργια λογαριασμου στο paypal λογω του οτι ειμαι 17 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foutrelis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Πιο πολυ θα ηθελα να ξερω αν θα υπαρξει καπιοι προβλημα στη δημιουργια λογαριασμου στο paypal λογω του οτι ειμαι 17 Στο User Agreement γράφει ξεκάθαρα πως πρέπει να είσαι πάνω από 18 ετών για να ανοίξεις λογαριασμό. Οπότε, θα σου πρότεινα να περιμένεις έναν ακόμη χρόνο πριν κάνεις οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα