caveneo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Και αν θέλω να δωρίσω 1,5 ευρώ θα τραβήξει μόνο αυτά που έχω στο paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ε ναι. Αυτό δε λέμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_funky Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Gia na min anoikso neo topic eipa na rotiso edo. Thelo na steilei meso paypal 200 euro. Tha me xreosei to paypal gia tin apostoli ton xrimaton? Kai an nai poso? Thelo na ta steilo Ispania. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Gia na min anoikso neo topic eipa na rotiso edo. Thelo na steilei meso paypal 200 euro. Tha me xreosei to paypal gia tin apostoli ton xrimaton? Kai an nai poso? Thelo na ta steilo Ispania. Περίπου 4% θα σε χρεώσει. Το που θα τα στείλεις δεν παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_funky Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Apo periergia epsaksa ligo sto HELP Center tou Paypal. Stin katigoria Send Money eixe mia erotisi Are there any fees associated with sending money? kai apadisi There are no fees to send money. Ara? Exo berdeutei ligo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Apo periergia epsaksa ligo sto HELP Center tou Paypal. Stin katigoria Send Money eixe mia erotisi Are there any fees associated with sending money? kai apadisi There are no fees to send money. Ara? Exo berdeutei ligo.. Πρόσφατα έστειλα $400. Δεν χρεώθηκα τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Άκυρο. Μπερδεύτηκα. Να στείλεις δε χρεώνεσαι τίποτα απολύτως. Να λάβεις ισχύει το παραπάνω που είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_funky Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Euxaristo paidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIS_MALL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ακριβως αυτο ειναι το ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ οπως το 'χω καμει κι εγω εδω και 4 χρονια .Μαλιστα η Alpha Bank ανοιγει σε νεους 18-27 ετων λογαριασμο με μηδενικη (0 Euro) καταθεση και δινει και καρτουλα Visa Electron (τον λεει Alpha 1-2-3) Κι οτι αλλο θετε απο PayPal η ebay πολυ ευχαριστως να σας βοηθησω. Κι επισης πως θα μπορεσετε να παρετε πραγματα απο Αμερικη απο sellers που δεν στελνουν εκτος ΗΠΑ. :grin: Γεια σου φίλε, επειδή είδα οτί είσαι πρόθυμος και είμαι παντελώς άσχετος, μπορείς να μου εξηγήσεις σε λίγες σειρούλες τι παίζει με το PayPal?? Πως μπορώ να κάνω λογαριασμό? Εσύ πως έκανες? Σε ποια τράπεζα πήγες και τι ζήτησες? Τι χρεώσεις υπάρχουν από το PayPal και τι από την τράπεζα για τις συναλλαγές? Thanx a lot!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teirecias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σου φίλε, επειδή είδα οτί είσαι πρόθυμος και είμαι παντελώς άσχετος, μπορείς να μου εξηγήσεις σε λίγες σειρούλες τι παίζει με το PayPal?? Πως μπορώ να κάνω λογαριασμό? Εσύ πως έκανες? Σε ποια τράπεζα πήγες και τι ζήτησες? Τι χρεώσεις υπάρχουν από το PayPal και τι από την τράπεζα για τις συναλλαγές? Thanx a lot!! Λοιπον Αδερφι, στο PayPal ανοιγεις λογαριασμο μ'ενα email (διευθυνση εννοω) και κατοπιν πρεπει να συνδεσεις μια πιστωτικη (ειτε χρεωστικη) καρτα για να γινεις "Verified". Αν δεν εχεις καρτουλα, ανοιγεις ενα λογαριασμο σε οποια τραπεζα δεχονται να σου ανοιξουν με μηδενικο ποσο{το καμνει η Πειραιως κι η Alpha Bank(αν εισαι μεχρι 27 ετων)}. Να θυμασαι οτι για να σου δεχτει την καρτα πρεπει να χει ο λoγαριασμος της τραπεζας 1.5 Ευρω γιατι τοσο θα σε χρεωσει το PayPal(που θα σου τα επιστρεψει στην πρωτη σου συναλλαγη μεσω PayPal). τωρα για χρεωσεις που ρωτας, υπολογισε περιπου 5% στα λεφτα που θα εισπρατεις μεσω PayPal(αυτα τα κρατα το PayPal) και η τραπεζα συνηθως χρεωνει απο 3 μεχρι 5 Ευρω για τα λεφτα που θα μεταφερεις απο το PayPal στην τραπεζα σου. αυτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIS_MALL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή μπορώ να πάω στην Πειραιώς πχ. και να τους πω θέλω μία προπληρωμένη κάρτα των 50 ευρώ. Παίρνω την κάρτα, εγγράφομαι στο Paypal και συνδέω τον λογαριασμό μου. Στη συνέχεια, αν κάνω πχ. αγορές μέσω PayPal δεν υπάρχει καμιά χρέωση, εκτός αν αποφασίσα να βάλω χρήματα μέσω PayPal. Σωστά;;; Αν μετά ξαναβάλω χρήματα μέσω τραπέζης στην κάρτα τι πληρώνω;; Πληρώνω για την κάρτα κάποια χρήματα έτσι κι αλλιώς;; πχ. 5 ευρώ το εξάμηνο?? thanx a lot man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 αν τα βάλεις μέσω τραπέζης εσύ ο ίδιος νομίζω δεν πληρώνεις τίποτα, αφού τα βάζεις στο δικό σου λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 τωρα για χρεωσεις που ρωτας, υπολογισε περιπου 5% στα λεφτα που θα εισπρατεις μεσω PayPal(αυτα τα κρατα το PayPal) και η τραπεζα συνηθως χρεωνει απο 3 μεχρι 5 Ευρω για τα λεφτα που θα μεταφερεις απο το PayPal στην τραπεζα σου.αυτα ! To PayPal σε χρεώνει για αναλήψεις μόνο όταν το ποσό είναι μικρότερο από ?100. Όσον αφορά τις χρεώσεις της τράπεζας, δεν γνωρίζω κάτι γιατί δεν έτυχε ποτέ να τραβήξω χρήματα απ' το PayPal μου. Για να είμαι ειλικρινής, μου ακούγεται κουλό. Αφού ουσιαστικά είναι σα να σου στέλνει λεφτά ο θείος από το Toronto - θα πληρώσεις εσύ για την κατάθεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό , διαβάζω μια σελίδα από το paypal που λέει compare paypal accounts. Το personal με το premier έχουν διαφορά στα τρία παρακάτω που θα γράψω το personal είναι limited σε σχέση με το premium. ebay tools, merchant services , accept credit or debit card. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτός ο περιορισμός ; Το premium έχει συνδρομή ή απλά αν εκμεταλλευθείς κάποια προνόμια από αυτά που σου παρέχει χρεώνεσαι με το ανάλογο ποσοστό επί της συναλλαγής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 εγώ επειδή ψαχνόμουνα για την virtual debit card που και καλά μπορούν να δώσουν (μόνο για us citizens τελικά) το έκανα κατά λάθος premium και δεν μπόρεσα να το αλλάξω... Πρέπει να τους στείλεις mail κλπ... τρέχα γύρευε δηλαδή... το έστειλα το mail, αλλά γιοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα