l3ft3r1s Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 πμ (επεξεργασμένο) 15 hours ago, iagouaros said: Καλησπέρα, σήμερα δέχτηκα πληρωμή αξίας 58€ μέσω paypal και μου κράτησε για χρέωση συναλλαγής 2.32€. Είναι κάποιο ποσοστό που χρεώνει η paypal για κάθε συναλλαγή ;;; Επίσης, θέλω να μεταφέρω το ποσό αυτό, στο λογαριασμό που έχω συνδεδεμένο στην Πειραιώς. Θα υπάρξει κάποια προμήθεια πάλι ;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! Εφόσον η πληρωμή δεν ήταν "Προσωπική συναλλαγή" ("Φίλοι και συγγενείς"), ναι ορθώς κρατήθηκε προμήθεια ως εμπορική συναλλαγή 3,4% + €0,35 Για ανάληψη στην τράπεζα σου, ναι θα κρατηθεί από αυτήν προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος, εκτός αν "σπάσεις" το ποσό σε πολλαπλές αναλήψεις μικρότερες από το ποσό κάτω από το οποίο δε χρεώνεται προμήθεια. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:31 πμ από l3ft3r1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iagouaros Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Στις 9/11/2024 στις 10:30 ΠΜ, l3ft3r1s είπε Εφόσον η πληρωμή δεν ήταν "Προσωπική συναλλαγή" ("Φίλοι και συγγενείς"), ναι ορθώς κρατήθηκε προμήθεια ως εμπορική συναλλαγή 3,4% + €0,35 Για ανάληψη στην τράπεζα σου, ναι θα κρατηθεί από αυτήν προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος, εκτός αν "σπάσεις" το ποσό σε πολλαπλές αναλήψεις μικρότερες από το ποσό κάτω από το οποίο δε χρεώνεται προμήθεια. Ευχαριστώ πολύ !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα