Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκεί το θυμόμουν κι εγώ αλλά δεν υπάρχει πλέον. Επιβεβαίωσα μέσω browser ότι δεν υπάρχει αυτόματη πληρωμή ενεργή. Ίσως για αυτό δεν εμφανίζεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Christos84# είπε

Εκεί το θυμόμουν κι εγώ αλλά δεν υπάρχει πλέον. Επιβεβαίωσα μέσω browser ότι δεν υπάρχει αυτόματη πληρωμή ενεργή. Ίσως για αυτό δεν εμφανίζεται.

Ούτε εγώ έχω ενεργή, αλλά τις εμφανίζει όλες εκεί κανονικά 

Edit: άκυρο, έχω νετφλιξ και ενεργά τύπου efood, cosmote κτλ

Επεξ/σία από SabotazNic

Στις 11/6/2024 στις 6:29 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Μεσα απο το paypal θα ρυθμισεις να κανει χρεωση απο την καρτα οχι απο τον τραπεζικο λογαριασμο.Και στην πειραιως ετσι ειναι υπαρχει προμηθεια οταν χρεωνει απο τον λογαριασμο.Την επαθα και εγω.

Που το βρίσκουμε αυτό; Δεν το βρίσκω στο app (άθλιο). Την έπαθα και εγώ. 

1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε

Που το βρίσκουμε αυτό; Δεν το βρίσκω στο app (άθλιο). Την έπαθα και εγώ. 

Wallet -> online purchases και κλικαρεις την κάρτα. 

(νομίζω απλά δεν ψάχνετε πολύ/σωστά, όχι ότι φταίει το app) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Paypal.

Δεν μπορώ να προσθέσω την άυλη κάρτα WEBUY της πειραιώς. Επειδή θα την άλλαζαν από Mastercard σε VISA, έκανα επιτόπου έκδοση καινούριας.

Όταν πάω να την προσθέσω και ενώ μου ζητάει έγκριση και την επιβεβαιώνω, κάνει αποτυχίες και μου γράφει ότι η κάρτα είναι συνδεμένη αλλά χρειάζεται να επιβεβαιώσω ότι είμαι ο ιδιοκτήτης. Βάζω το κωδικό ασφαλείας της κάρτας και τίποτα.

Επίσης, όταν πήγα να κάνω κάποια αγορά από το εξωτερικό με την κάρτα και εκεί μου είχε κάνει αποτυχία χωρίς το paypal.

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Χρειάζεται να περάσει κάποιος χρόνος για να ενεργοποιηθεί πλήρως η κάρτα ή όχι; Και αν ναι πόσο θα πάρει;

6 λεπτά πριν, L-Griever είπε

Καλησπέρα.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Paypal.

Δεν μπορώ να προσθέσω την άυλη κάρτα WEBUY της πειραιώς. Επειδή θα την άλλαζαν από Mastercard σε VISA, έκανα επιτόπου έκδοση καινούριας.

Όταν πάω να την προσθέσω και ενώ μου ζητάει έγκριση και την επιβεβαιώνω, κάνει αποτυχίες και μου γράφει ότι η κάρτα είναι συνδεμένη αλλά χρειάζεται να επιβεβαιώσω ότι είμαι ο ιδιοκτήτης. Βάζω το κωδικό ασφαλείας της κάρτας και τίποτα.

Επίσης, όταν πήγα να κάνω κάποια αγορά από το εξωτερικό με την κάρτα και εκεί μου είχε κάνει αποτυχία χωρίς το paypal.

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Χρειάζεται να περάσει κάποιος χρόνος για να ενεργοποιηθεί πλήρως η κάρτα ή όχι; Και αν ναι πόσο θα πάρει;

Πρέπει να κάνεις επικαιροποιηση στοιχείων στην τράπεζα 

14 λεπτά πριν, adi32 είπε

Πρέπει να κάνεις επικαιροποιηση στοιχείων στην τράπεζα 

Είχε κάνει ήδη επικαιροποίηση στοιχείων από πριν αλλά και τώρα. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό.

Ξαναδοκίμασα και πάλι μου κάνει σφάλμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξερω, εδω μεσα δεν κανει κανεις, ποτε, top up. Εγω ομως κανω.

Ποτε δεν 'αποτυγχανει'. Βεβαια, αυτη η συναλλαγη απαιτει, δύο μερη. Η τραπεζα / ebanking απο τη μια, που στελνεις το 'εμβασμα', και η paypal (λογαριασμος στην deutche bank) που θα το δεχτει.

Χτες, ηταν απο τις ελαχιστοτατες φορες (αλλη μια ισως μου χε τυχει;), που μου γυρισε πισω το εμβασμα που ειχα στειλει απο την Πειραιως.

Ακομη, δεν καταλαβα γιατι. Η Paypal απαιτει τηλεφωνικη συνομιλια για να βγαλω ακρη. Στα αγγλικα μαλλον; Κριμα που δεν μπορουν μεσω email. Η δε Πειραιως, επισης θελει τηλεφωνικη συνομιλια, αναμονη κανα 30λεπτο....

Εχω κανει νεο top up, θελω να δω αν θα παει. Ισως ετυχε η αστοχια; Ετυχε προσφατα σε αλλον;

Η γραμμη helpdesk λειτουργει ή οχι;

2103002172

Εχει παει 9.30 το πρωι, κι ας λενε οτι ειναι διαθεσιμοι απο τις 8, το μηνυμα στον τηλεφωνητη λεει 'our lines are currently closed'

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Η γραμμη helpdesk λειτουργει ή οχι;

2103002172

Εχει παει 9.30 το πρωι, κι ας λενε οτι ειναι διαθεσιμοι απο τις 8, το μηνυμα στον τηλεφωνητη λεει 'our lines are currently closed'

Προφανώς το προσωπικό ειναι στην αμερικη και η ωρα τώρα εκεί είναι 04:36

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1

ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ TOP UP

Που επι χρονια επιτυχημενα κανω, αλλα ξαφνικα, χωρις απο εμενα να αλλαξει απολυτως τιποτε, πλεον αποτυγχανουν.

Τελικα, καταφερα και μιλησα. Μιλουσα επι 1 ωρα στα αγγλικα με το helpdesk. Δεν ειδαν κανενα απολυτως προβλημα πουθενα, σε οτι αφορα το account κλπ. Αρα, η μονη εκδοχη λενε, ειναι καποιο mismatch, στα στοιχεια μου, αναμεσα στην τραπεζα και το paypal. Ομως οπως ειπα, εγω τουλαχιστον δεν εχω αλλαξει κατι.

Εννοειται οτι μιλησα και με τραπεζα, κανονικα ειχε φυγει το εμβασμα απο αυτους.

Αρα, ολα ενταξει και με τον ενα ολα ενταξει και με το αλλο....αλλα κατι ομως φταιει.

Το μονο που διαπιστωσα, ειναι το εξης.

Γυρισα τη γλωσσα στα αγγλικα, μες το ebanking της Πειραιως. Και ειδα οτι δυο χαρακτηρες στο ονομα μου (οχι στο επιθετο) τους γραφει αλλιως, σε σχεση με το πως ειχα μες το Paypal. Στο Paypal, ομως, το ειχα οπως ηταν στην 'καρτα'. Βεβαια για Ελλαδα δεν ειχα ποτε θεμα. Και οταν πριν 15 χρονια δηλωσα το ονοματεπωνυμο στο paypal, το εβαλα οπως ηταν στην καρτα. Τωρα γιατι η καρτα εχει αλλιως γραμμενο το ονομα σε σχεση με το πως το γραφουν εντος ebanking, τι να σας πω, δεν ξερω, δεν ευθυνομαι πως μεταφραζει το ονομα μου ο καθενας. Υποτιθεται βεβαια, οτι πρεπει να ειναι ιδιο παντου οπως στην αστυνομικη μας ταυτοτητα. Θα κανω ενα τηλεφωνο στην τραπεζα, γιατι αλλιως το γραφουν στο ebanking και αλλιως στο πλαστικο της καρτας.

Εκανα νεο top up απο πειραιως προς paypal. Λετε, το πως ακριβως γραφεται το ονομα εδω κι εκει, να ηταν το προβλημα; Ρωτω εδω, γιατι αν 'πετυχε' το εμβασμα (εκτελεστηκε επιτυχως στο ebanking φυσικα, αλλα το θεμα ειναι αν θα τα παραλαβει η deutche bank/paypal), θα το μαθω την Δευτερα.

Στις 18/10/2024 στις 12:01 ΜΜ, mindreader είπε

Τωρα γιατι η καρτα εχει αλλιως γραμμενο το ονομα σε σχεση με το πως το γραφουν εντος ebanking, τι να σας πω, δεν ξερω, δεν ευθυνομαι πως μεταφραζει το ονομα μου ο καθενας.

Στην ταυτοτητα σου πως ειναι γραμμενο? 

2 hours ago, SabotazNic said:

Στην ταυτοτητα σου πως ειναι γραμμενο? 

Στην ταυτοτητα μου, ειναι γραμμενο, οπως το εμφανιζει μες το ebanking, OTAN, γυρισω τη γλωσσα στα αγγλικα. (Ομως παντα, το δουλευα στα ελληνικα το ebanking).

Η καρτα ΑΤΜ που στελνουν ομως, εχω δυο διαφορετικους χαρακτηρες, απο το πως ειναι γραμμενο το ονομα μου στην ταυτοτητα.

Εγω στο paypal λοιπον, ειχα γραψει το ονομα μου, οπως ηταν πανω στην καρτα μου. Μεχρι τωρα, δεν ειχε προβλημα το top up. Επειδη η paypal δεν μπορει να εντοπισει απολυτως κανενα προβλημα στο account μου, υποπτευομαι οτι ειναι ζητημα 'συνεργασιας' με την deutche bank, που καλειται να δεχτει το εμβασμα στον λογ/μο που αντιστοιχει στο paypal account μου. Ισως ομως να κανω λαθος, αλλα δεν παει αλλου το μυαλο μου.

Σήμερα το paypal δεν με αφήνει να κάνω πληρωμές ενώ έχει χρήματα ο λογαριασμός. Μου λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πληρωμές με αυτή την κάρτα! Τι κουφό είναι αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...