Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις έμμεσα είναι να αγοράσεις π.χ. από Σκλαβενίτη μέσω efood, το οποίο δέχεται paypal. Το λέω μιας και ανέφερες supermarket.

Όμως προσοχή εαν φτάσεις κάποιο όριο εσόδων θα σου ζητηθεί να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Η εαν δουν να μπαίνει ξαφνικά μεγάλο ποσό μπορεί να μπλοκαριστεί (προσωρινά η μη).

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα... είχα καιρό να μπω PayPal αλλα τώρα θέλω να κάνω μια αγορά τηλεφώνου απο Κίνα.... Ενώ συνέδεσα την κάρτα μου και πάω να κάνω την πληρωμή, μου βγάζει μήνυμα η Εθνική ότι η συναλλαγή σε PayPal........ με την κάρτα ταδε, δεν μπορεί να προχωρήσει.. επικοινωνηστε με το τάδε τηλέφωνο... 

Καμία ιδέα;;; τι μπορεί να παίζει... εχω ενεργοποιημενες τις online κ αγορές εξωτερικού 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eldir13 είπε

Καμία ιδέα;;; τι μπορεί να παίζει... εχω ενεργοποιημενες τις online κ αγορές εξωτερικού 

- Δες το ημερήσιο όριο ηλεκτρονικών αγορών. Μήπως το κινητό είναι ακριβό και το ξεπερνάς?

- Άμα για κάποιο λόγο έχεις απενεργοποιημένες τις συναλλαγές σε POS να τις ενεργοποιήσεις. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και τα ePOS που σημαίνει ότι δεν θα σε αφήσει να κάνεις αγορά online. Βέβαια εαν γενικά μπορείς να κάνεις άλλες αγορές με την κάρτα αυτή στο internet δεν χρειάζεται να το ελέγξεις αυτό.

Σε κάθε περίπτωση αν πάρεις τηλέφωνο στο νούμερο της τράπεζας που φαίνεται στο notification θα σου πουν τι παίζει. Δουλεύει 24-7 η γραμμή αυτή αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Προσπαθώ να κάνω μια αγορά και βλέπω στο checkout οτι παρέχεται η επιλογή 3 δόσεων με το PayPal. Όταν προχωράω όμως τα βήματα και ανοίγει η σελίδα του PayPal δε μου δίνεται η συγκεκριμένη επιλογή παρα μόνο εξόφληση όλου του ποσού.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, geor92 είπε

Καλησπέρα σας,

Προσπαθώ να κάνω μια αγορά και βλέπω στο checkout οτι παρέχεται η επιλογή 3 δόσεων με το PayPal. Όταν προχωράω όμως τα βήματα και ανοίγει η σελίδα του PayPal δε μου δίνεται η συγκεκριμένη επιλογή παρα μόνο εξόφληση όλου του ποσού.

Ευχαριστώ!

Αυτο γίνεται αν θυμάμαι καλά μόνο με την κάρτα του ππ σε όποια χώρα αυτή δουλεύει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα με έχουν πάρει το τελευταίο 24ωρο δύο τηλέφωνα από εξωτερικό  Γαλλία και Ολλανδία και σήμερα δύο από Ελλάδα και μπαίνει bot στα αγγλικά μόλις το σηκώνω "πατήστε ένα για να εγκρίνετε τη συναλαγη, δύο για να την ακυρώσετε". Δεν έχω πατήσει κάτι. Μάλιστα στα ελληνικά τηλέφωνα που πήρα πίσω το ένα πέφτει η γραμμή και στο άλλο το σήκωσε ένας Έλληνας δε γνωρίζω κάτι μου είπε . Έχει συμβεί σε κάποιον τι γίνετε? 

Επεξ/σία από Rm.Geko
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rm.Geko είπε

Καλησπέρα με έχουν πάρει το τελευταίο 24ωρο δύο τηλέφωνα από εξωτερικό  Γαλλία και Ολλανδία και σήμερα δύο από Ελλάδα και μπαίνει bot στα αγγλικά μόλις το σηκώνω "πατήστε ένα για να εγκρίνετε τη συναλαγη, δύο για να την ακυρώσετε". Δεν έχω πατήσει κάτι. Μάλιστα στα ελληνικά τηλέφωνα που πήρα πίσω το ένα πέφτει η γραμμή και στο άλλο το σήκωσε ένας Έλληνας δε γνωρίζω κάτι μου είπε . Έχει συμβεί σε κάποιον τι γίνετε? 

Αν εχεις ππ μπες να δεις μηπως σε χακαραν

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rm.Geko είπε

απατη ειναι για να σου εκμαιεύσουν τα τραπεζικά σου στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rm.Geko είπε

Και γιατί τα απαντάς? 🤔

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αν εχεις ππ μπες να δεις μηπως σε χακαραν

Μπήκα έλεγξα όλα καλά δεν έχω κάποια περίεργη κίνηση. 

4 ώρες πριν, minotavros είπε

Και γιατί τα απαντάς? 🤔

Γιατί του εξωτερικού με πέτυχε στον ύπνο και τα ελληνικά τηλέφωνα δεν είχαν κάτι περίεργο..

Μάλιστα το ένα με παραξένεψε γιατί το έψαξα στο ίντερνετ και ήταν από την ιερά Μητρόπολη 😵‍💫

Δημοσ.

Υπάρχει συστημικό θέμα και εγώ δέχομαι κάτι τέτοιες άκυρες κλήσεις, δήθεν paypal κερδίσατε iphone κτλ απλά μπλοκάρω τους αριθμούς.

Μήπως τυχαία είναι θέμα Παρόχου; Κοσμοτε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Δε ειναι θέμα Παρόχου εγώ Vodafone έχω. 

Δημοσ.

Γνωριζετε μετα απο ποση ωρα η μερες επιστρεφονται χρηματα απο πληρωμη μεσω paypal στο λογαριασμο? Εκανα μια πληρωμη 100 ευρω τα τραβηξε κανονικα απο την καρτα που εχω αλλα λογο απορριψης απο το καταστημα την βλεπω ακομα σαν εξουσιοδοτηση στο paypal και σαν εκκρεμης στο ebanking. 

Δημοσ.
Στις 3/3/2024 στις 9:56 ΠΜ, Kag1ante είπε

Υπάρχει συστημικό θέμα και εγώ δέχομαι κάτι τέτοιες άκυρες κλήσεις, δήθεν paypal κερδίσατε iphone κτλ απλά μπλοκάρω τους αριθμούς.

Δεν επεμβαίνει ποτέ η Paypal στο κινητό, μάλλον της Cosmote είναι.

Δημοσ.

Ακομα με βγαζει αυτο. Το καταστημα εχει απορριψη την παραγγελια αλλα η εξουσιοδοτηση φαινεται ακομα στο paypal. Τα λεφτα φαινονται σαν εκκρεμη στην τραπεζα και στο paypal κανονικα. Ποσες μερες κανει να ακυρωθει απο το paypal εφοσον δειχνει σαν rejected απο το καταστημα 

Screenshot-2.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...