Engimek Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, adi32 είπε Προσπαθησα να κανω μια αγορα απο εδω https://www.gamivo.com/product/steam-gift-card-20-usd Στο paypal ειχα μονο τον τραπεζικο και δεν τραβηξε λεφτα απο εκει (το υπολοιπο του paypal δεν εφτανε) Μετα συνδεω την χρεωστικη του λογαριασμου και ενω φανηκε να προχωραει ηρθε μηνυμα απο την τραπεζα οτι δεσμευθηκε το ποσο αλλα στο paypal δε φανηκε Μετα απο λιγο ηρθε παλι μηνυμα απο την τραπεζα οτι εγινε πιστωση αλλα το ποσο ακομα δεν επισταφηκε Τι φταιει ? Μου είχε τυχει κατι παρόμοιο οταν προσπαθουσα να κανω κατάθεση σε στοιχηματική μεσω paypal. Το support του paypal μου ειπε ότι οι συναλλαγές μπλοκάρονταν από το αυτόματο σύστημα ασφάλειας αλλά δεν μπορούν να μου πουν το λόγο, ούτε να με αφησουν να κάνω συναλλαγή με το συγκεκριμένο site. Συνιστώ να δοκιμασεις να κανεις αγορά αυτού που θες από κάποιο άλλο site. Ή αλλαγή τρόπου πληρωμής. Και φυσικά να μιλησεις με paypal support για να δεις εαν ισχύουν τα ίδια με την περίπτωσή μου. 1
gsxr1100 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 καλησπερα να ρωτησω εχω paypal λογαριασμο και συνδεμενο τραπεζικο λογαριασμο ολα καλα δουλευει οκ..συνδεσα χρεωστικη καρτα αλλης τραπεζας στο paypal ολα καλα συνδεθηκε πρεπει να συνδεσω και τον τραπεζικο λογαριασμο της χρεωστικης καρτας αυτης η δουλευει και ετσι δλδ θα μπορεσω να κανω αγορα??σε ebay κανω αγορες με τον τραπεζικο λογαριασμο ειμαι οκ..απλα δεν ξερω με σκετη χρεωστικη τι γινεται..ευχαριστω
Estevan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, gsxr1100 είπε Πρεπει να συνδεσω και τον τραπεζικο λογαριασμο της χρεωστικης καρτας αυτης η δουλευει και ετσι? Δουλευει και ετσι 1
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2024 στις 10:03 ΠΜ, adi32 είπε Προσπαθησα να κανω μια αγορα απο εδω https://www.gamivo.com/product/steam-gift-card-20-usd Στο paypal ειχα μονο τον τραπεζικο και δεν τραβηξε λεφτα απο εκει (το υπολοιπο του paypal δεν εφτανε) Μετα συνδεω την χρεωστικη του λογαριασμου και ενω φανηκε να προχωραει ηρθε μηνυμα απο την τραπεζα οτι δεσμευθηκε το ποσο αλλα στο paypal δε φανηκε Μετα απο λιγο ηρθε παλι μηνυμα απο την τραπεζα οτι εγινε πιστωση αλλα το ποσο ακομα δεν επισταφηκε ακομα δε βλεπω να γυρισαν τα λεφτα στην τραπεζα και δε φαινεται καμια συναλλαγη στο paypal Λεφτα πως μπορω να βαλω στο paypal για να μην εχω καρτες ? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2024 από adi32
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Σήμερα μετά από 6 μήνες μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να πάρω τα λεφτά μου αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιώ το λογαριασμό. Ισόβιος αποκλεισμός? Κατάσταση των χρημάτων σας στην PayPal Τα χρήματά σας στην PayPal πληρούν τις προϋποθέσεις για μεταφορά. Για να μεταφέρετε χρήματα από τον λογαριασμό σας, συνδεθείτε στην PayPal. Ως υπενθύμιση, η πρόσβαση στον λογαριασμό σας θα παραμείνει περιορισμένη. Όσο η πρόσβαση στον λογαριασμό σας είναι περιορισμένη, μπορείτε να κάνετε τις εξής ενέργειες: * Τοποθέτηση λογοτύπου στις καταχωρίσεις σας σε δημοπρασίες ή στη σελίδα σας * Ενημέρωση των στοιχείων του λογαριασμού σας * Μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό σας Δεν μπορείτε να κάνετε τις εξής ενέργειες: * Αποστολή χρημάτων και αιτήματα λήψης χρημάτων * Λήψη πληρωμών * Προσθήκη χρημάτων στον λογαριασμό σας * Κλείσιμο λογαριασμού Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε την PayPal.
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δεν παιζονται εκει στο paypal αστα. Εγω εχω πανω απο 30000 ποντους και δεν μπορω να τους εξαργυρωσω ειναι 300+ ευρω και δεν με αφηνει. Απαραδεκτοι απλα. Τι το εχουν το cash back τους απορω. Θα μπορουσα να ημουν στο quidco και να τα ειχα παρει ηδη εδω και μηνες. Τραγικο paypal αλλα εχει χαρη που μας βολευει σε πολλες μικρες αμεσες μεταφορες.
iliata2410 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) κατι αντοιστιχο του paypal ,να κανεις εκει λογαριασμο δεν υπαρχει;η να κανεις λογαριασμο καινουριο με αλλο εμαιλ; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από iliata2410
Arkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Nikoleo είπε Πώς γραφομαστε στο cashback του paypal? Δεν είναι μόνο για Αμερική; Ηταν μονο για Αμερικη εγινε διαθεσιμο για Ευρωπη μπορεσα πηρα 200 ευρω μεχρι που το σταματησαν και εχω ακομα 30 χιλιαδες ποντους και δεν με αφηνει να τους εξαργυρωσω. Περιμενω μπας και ξανα γινει διαθεσιμο για Ευρωπη αλλα εχει παρα πολυ καιρο το εχουν παρατησει. 1
Nikoleo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, Arkin είπε Ηταν μονο για Αμερικη εγινε διαθεσιμο για Ευρωπη μπορεσα πηρα 200 ευρω μεχρι που το σταματησαν και εχω ακομα 30 χιλιαδες ποντους και δεν με αφηνει να τους εξαργυρωσω. Περιμενω μπας και ξανα γινει διαθεσιμο για Ευρωπη αλλα εχει παρα πολυ καιρο το εχουν παρατησει. Μάλιστα. Μήπως σε βοηθήσουν στη κέντρο υποστήριξης
iliata2410 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Στις 5/1/2024 στις 1:43 ΜΜ, L-Griever είπε Πώς γίνεται να έβγαλαν ανεπιθύμητη ενέργεια επειδή απλά αφαίρεσα την κάρτα μου; δηλαδή άμα δοκιμάσω να διαγράψω την κάρτα μου,θα πάθω τα ίδια;
L-Griever Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 57 λεπτά πριν, iliata2410 είπε δηλαδή άμα δοκιμάσω να διαγράψω την κάρτα μου,θα πάθω τα ίδια; Δεν γνωρίζω.. Μπορεί να με έχουν μπλοκάρει λόγω το ότι έβαλα λάθος την χρονολογία δηλαδή αντί 24 έβαλα 2024 χωρίς να το καταλάβω 2-3 φορές και όταν πήγα να την σβήσω και να ξαναβάλω την καινούρια κάρτα, μου το μπλόκαραν τάχα για λόγους ασφάλειας. Πάντως με έχουν ταλαιπωρήσει και αυτό που έκαναν δεν ήταν σωστό από πλευράς τους γιατί όχι μόνο έχω βάλει εκατό ασφάλειες αλλά δεν ζήτησαν συγγνώμη από πάνω και απέφευγαν να μου απαντήσουν τις ερωτήσεις για τους λόγους που έγινε. Αν ήθελαν απλά επιβεβαίωση ότι είμαι το ίδιο άτομο θα το σκεφτόμουν αλλά αυτοί το μπλόκαραν ξερά και χωρίς να πουν το λόγο. Εάν δεν το χρειαζόμουν, απλά θα το παρατούσα. Τώρα αν στο κάνουν και εσένα δεν ξέρω.. Αλλά αν το κάνουν, ανεβάζεις απλά τα στοιχεία σου που ζητάνε και απλά σβήνεις τα στοιχεία από τις συναλλαγές σου (εάν ζητήσουν την πρόσφατη βεβαίωση κάρτας από την τράπεζα) και από την ταυτότητα απλά κρατάς το ονοματεπώνυμό σου, το μέρος που εκδώθηκε και το id μαζί με την φωτογραφία. Πιθανόν, να χρειαστείς να επικοινωνήσεις μαζί τους εάν το σύστημά τους μπλοκάρει τελειώς την κάρτα σου και να σου δώσουν κάτι σαν pin για ξεμπλοκάρισμα. Σε κάθε άτομο διαφέρει.
iliata2410 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Έναν αναλυτικό οδηγό με όλες αυτές τις λεπτομέρειες ας μας δώσουν εκεί στο paypal ,έτσι ώστε να αποφευχθουν τυχόν λαθη
adi32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Να εχεις ατσαλακωτη ταυτοτητα μιας ημερας όπως και διαβατηριο Να δινεις ολα τα στοιχεια ολων των μελων της οικογενειας σου 100 φορες το χρονο Να φορας παπουτσι 42,5-44 και να μη βρωμανε τα ποδια σου Εχουν ξεφυγει εκει Μιλαμε για αδεκαστους κριτες που σε καταδικαζουν οποτε τους γουσταρει και δε δεχονται ουτε κουβεντα Εγω εκανα αλλο λογαριασμο με αλλα στοιχεια τραπεζας και οσο κρατησει 1
lambros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα σας, Αν μου βάλει κάποιος χρήματα στο paypal φαίνονται εφορία ;; Μπορώ να κάνω αγορά από supermarket βενζινάδικο από υπόλοιπο που θα έχει το paypal?? Έχεις virtual card?? Έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, lambros είπε Καλησπέρα σας, Αν μου βάλει κάποιος χρήματα στο paypal φαίνονται εφορία ;; Μπορώ να κάνω αγορά από supermarket βενζινάδικο από υπόλοιπο που θα έχει το paypal?? Έχεις virtual card?? Έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω. Οχι ,σε όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα