Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις συνδεθηκα, ο κωδικος ηρθε αμεσα.Αστο μια μερα και προσπαθησε την επομενη.Αν δεν ερθει ο κωδικος ξανα μιλα με paypal.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και από κινητό έχω δοκινασει και από desktop pc αλλά τίποτα. 

Αυτό μου συμβαίνει για πρώτη φορά 2 με 3 μέρες όσες φορές έχω ζητήσει να συνδεθώ να μην λαμβάνω sms. 

Δημοσ.

Κανε μια μερα υπομονη μηπως εχει φαει καποιο κολλημα το συστημα.Μετα επικοινώνησε με το paypal.Θυμασαι τελευταια φορα ποτε συνδεθηκες στον λογαριασμο σου?

Δημοσ.
  Στις 7/5/2025 στις 5:34 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Εννοείτε αλλά τσίφος. 

Έχεις βάλει ελληνικό κινητό; 

Ποια εταίρια έχεις; Εγώ cosmote. 

Και παλιότερα μου είχε τύχει το ίδιο αλλά με το που παταγα send again λάμβανα κανονικα κωδικό στο κινητό και όλα οκ τώρα όμως όχι και αυτό συμβαίνει εδώ και 3 μέρες ήδη. 

Με το paypal support που μίλησα μου είπαν να περιμένω 3 με 4 μέρες και να ξανά δοκιμάσω να συνδεθώ. 

Να είναι δυνατόν να πρέπει να περιμένεις τόσες πολλές μέρες και γενικότερα να μην δουλεύει η αποστολή κωδικού μέσω sms τόσο καλά;;; 

Και υπσρχει άλλος τρόπος να αυξήσεις την ασφάλεια σου χωρίς να σου στέλνει sms τον κωδικό αλλά με άλλο τρόπο; Π.χ. Μέσω της εφαρμογής ή μέσω δακτυλίου αποτυπωματος. 

Επέκταση  

Αν είχες την εφαρμογή εγκατεστημένη θα σου έστελνε εκεί.

Δημοσ.

Μπορουμε, αντι, ή εναλλακτικα, για sms, να ορισουμε, να στελνει email στο δηλωμενο μας email, αντι για sms σε κινητο; Γινεται;

Δημοσ.
  Στις 7/5/2025 στις 6:41 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Όχι δεν την είχα τώρα την εγκατεστησα μην τυχόν και αν.... 

Για δοκιμασε και με την εφαρμογη, αν δεχεται κωδικο.

Στις 7/5/2025 στις 6:14 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Αν είχες την εφαρμογή εγκατεστημένη θα σου έστελνε εκεί.

Δηλαδη, οπως οι εφαρμογες των τραπεζων; push notification με κωδικο; Φανταζομαι οτι πρεπει να εχεις εκεινη τη στιγμη  ανοικτη την εφαρμογη, για να δεχτει και να σου δειξει τον κωδικο;

Δημοσ.
  Στις 7/5/2025 στις 7:07 ΠΜ, mountains1 είπε

Για δοκιμασε και με την εφαρμογη, αν δεχεται κωδικο.

Δηλαδη, οπως οι εφαρμογες των τραπεζων; push notification με κωδικο; Φανταζομαι οτι πρεπει να εχεις εκεινη τη στιγμη  ανοικτη την εφαρμογη, για να δεχτει και να σου δειξει τον κωδικο;

Δοκιμάστε το να δείτε.Αλλά να μπορείτε να κάνετε log in στο ΡΡ,αλλιως δεν θα μπορείτε να μπείτε ούτε  στην εφαρμογή.Το ΡΡ δέχεται  τουλάχιστον δύο νούμερα κινητού και email.

Στις εφαρμογές των τραπεζων που έχω εγώ απλά σου έρχεται ειδοποίηση,πατάς επάνω της και σε πάει στην εφαρμογή.Εκεί αποδεχεσαι ή όχι την συναλλαγη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

c.jpg

Ειμαι μες το tab - security, του pp. Δεν βλεπω να μπορω να ορισω καπου, το 2FA να γινεται με χρηση email.

To 2step verification, λεει 'set up', αλλα μονη επιλογη που δινει εκει, ειναι μονο μεσω του app. Ωραια! Οχι, προς το παρον, ετσι δεν το θελω!

Εγω καταλαβαινω, οτι ΜΟΝΟ του το PP, χρησιμοποιει το δηλωμενο κινητο σου, για 2FA, χωρις να σε ρωτα, ή να σου δινει δυνατοτητα εναλλακτικης. Εναλλακτικες, μονο αλλο κινητο ή αν εχεις το app.

Εγω ομως θα ηθελα εναλλακτικη με δηλωμενο email. Αλλα δεν βλεπω να γινεται. Ξερεις κανεις αν γινεται;

Επεξ/σία από mountains1
Δημοσ.

Μόλις ξανά μίλησα με support και απλά δοκίμασα να μου ξανά βάλουν το κινητό και να ξανά δοκιμάσω είτε με κλήση στο κινητό μου, είτε με sms και επειδή δεν δούλεψε τίποτα από τα δυο απλά αφαίρεσε το κινητό από το λογαριασμό μου και μου είπε να περιμένω 24 ώρες και μετά να δοκιμάσω απλά να συνδεθώ με μειλ και κωδικό και αφού συνδεθώ να χρησιμοποιήσω το Google authenticator για να μου στέλνει τον επιπλέον κωδικό για να συνδέομαι.

Επίσης μου είπε ότι έχουν όντως πολλές αναφορές ότι τα μηνύματα και κλήσεις σε Ελληνικά κινητά πολλές φορές δεν δουλεύουν και μου πρότεινε το  google authenticator.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/5/2025 στις 8:08 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Μόλις ξανά μίλησα με support και απλά δοκίμασα να μου ξανά βάλουν το κινητό και να ξανά δοκιμάσω είτε με κλήση στο κινητό μου, είτε με sms και επειδή δεν δούλεψε τίποτα από τα δυο απλά αφαίρεσε το κινητό από το λογαριασμό μου και μου είπε να περιμένω 24 ώρες και μετά να δοκιμάσω απλά να συνδεθώ με μειλ και κωδικό και αφού συνδεθώ να χρησιμοποιήσω το Google authenticator για να μου στέλνει τον επιπλέον κωδικό για να συνδέομαι.

Επίσης μου είπε ότι έχουν όντως πολλές αναφορές ότι τα μηνύματα και κλήσεις σε Ελληνικά κινητά πολλές φορές δεν δουλεύουν και μου πρότεινε το  google authenticator.

Επέκταση  

Εγκαθιστωντας την εφαρμογη της paypal στο κινητο, δεν λυθηκε το προβλημα;

Δημοσ.

Αν είχε λυθεί πίστεψε με θα το έλεγα.

Εννοείτε πως όχι.

Πάντως επαλήθευση μπορείς να δηλώσεις με κινητό(sms & κλήση) ή Google authenticator ή Microsoft authenticator.

Με κανέναν άλλο τρόπο?

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/5/2025 στις 8:44 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Αν είχε λυθεί πίστεψε με θα το έλεγα.

Εννοείτε πως όχι.

Πάντως επαλήθευση μπορείς να δηλώσεις με κινητό(sms & κλήση) ή Google authenticator ή Microsoft authenticator.

Με κανέναν άλλο τρόπο?

IMG_20250507_132939.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς αυτό μου βγάζει τώρα.

Αλλά οποίο και από τα δυο να διαλέξω δεν...

Και εξηγώ.

Στο text απλά δεν μου έρχεται ποτέ το μήνυμα και στο call δεν λαμβάνω ποτέ την κλήση.

Από τη στιγμή που το άτομο που μίλησα σήμερα μαζί του μου είπε να περιμένω 24 ώρες για να γίνει εφαρμογή το να μπορώ να κάνω log in μόνο με μειλ και κωδικό και μετά ενεργοποιώ το google authenticator θα περιμένω μέχρι αύριο.

Ξανά δοκίμασα τώρα είτε από το κινητό με την εφαρμογή, είτε από το pc πάλι τσιφος.

Παρόλο που μου λένε ότι έχουν βγάλει το 2fa πάλι χρειάζεται το κινητό για να κάνει επαλήθευση ότι είμαι εγώ και μου είπαν τώρα που ξανά μίλησα μαζί τους ότι υπάρχει θέμα με μερικά κινητά στην Ελλάδα και κάνουν ότι μπορούν για να διορθωθεί.

Εν ολιγης ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ εδώ και 4-5 μέρες στο λογαριασμό μου.

Πραγματικά αθάνατες Ελληνικές εταιρίες κινητής. Τα λεφτά μας ξέρουν να τα παίρνουν αλλά να δουλεύουν σωστά δεν ξέρουν.

Με έχει γονατίσει πραγματικά αυτό στην ουσία μου έχει κόψει τα πόδια γιατί απ' ότι μου είπε η κοπέλα στο paypal support που μίλησα πριν λιγο μπορεί να κάνει να φτιαχτεί αυτό και 2-3 εβδομάδες, ναι καλά ακούσατε εβδομάδες...

Είναι δυνατόν? Τόσο πολύ???

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...