NikosKallithea Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Το ππ πολύ δύσκολα αλλάζει κάποια απόφαση Προσπάθησε πάντως θέλει επιμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, adi32 είπε Ναι κάποιο όριο. Αν επιτρέπεται (για να ξερουμε και οι υπόλοιποι αν θα μας ερθει ξαφνικά καρπαζιά) μιλάμε για είσπραξη χρημάτων ως πωλητής? Ή κατι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Engimek είπε Αν επιτρέπεται (για να ξερουμε και οι υπόλοιποι αν θα μας ερθει ξαφνικά καρπαζιά) μιλάμε για είσπραξη χρημάτων ως πωλητής? Ή κατι άλλο? Έχω λογαριασμό πάνω από δέκα χρόνια και κάποιοι φίλοι από Αμερική μου έστελναν κάποια χρήματα μικρό ποσά Αυτά τα έκανα μεταφορά στην τράπεζα 14-14€ για να μην κρατάει έξοδα Βλέπω τώρα και αυτό https://www.ertnews.gr/eidiseis/epistimi/technologia/minysi-sto-paypal-gia-mplokarisma-logariasmon-kai-kataschesi-chrimaton/ Τους μίλησα και στο messenger και είναι ανένδοτοι. Στο τηλέφωνο μου το κλείνουν μόλις δίνω στοιχεία κάρτας που ζητάει ο τηλεφωνητής. Να κάνω δεύτερο λογαριασμό ή υπάρχει εναλλακτική του PayPal με δυνατότητα να μεταφέρω αν έξοδα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, adi32 είπε Έχω λογαριασμό πάνω από δέκα χρόνια και κάποιοι φίλοι από Αμερική μου έστελναν κάποια χρήματα μικρό ποσά Αυτά τα έκανα μεταφορά στην τράπεζα 14-14€ για να μην κρατάει έξοδα Βλέπω τώρα και αυτό https://www.ertnews.gr/eidiseis/epistimi/technologia/minysi-sto-paypal-gia-mplokarisma-logariasmon-kai-kataschesi-chrimaton/ Τους μίλησα και στο messenger και είναι ανένδοτοι. Στο τηλέφωνο μου το κλείνουν μόλις δίνω στοιχεία κάρτας που ζητάει ο τηλεφωνητής. Να κάνω δεύτερο λογαριασμό ή υπάρχει εναλλακτική του PayPal με δυνατότητα να μεταφέρω αν έξοδα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό? Δοκίμασε να κάνεις δεύτερο βάζοντας άλλη κάρτα. Ίσως βέβαια να έχει μπλοκαριστεί και το ονοματεπώνυμο. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από minotavros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 46 λεπτά πριν, adi32 είπε Έχω λογαριασμό πάνω από δέκα χρόνια και κάποιοι φίλοι από Αμερική μου έστελναν κάποια χρήματα μικρό ποσά Αυτά τα έκανα μεταφορά στην τράπεζα 14-14€ για να μην κρατάει έξοδα Αν θυμάμαι καλά εαν εισπράξεις πάνω από 3-4000 ευρώ αθροιστικά πρεπει να γίνει κάποια επαληθευση ή μετατροπή του λογαριασμού σε εμπορικό αν εισπράττεις ως έμπορος. Τώρα αν καταργήσανε τελείως το λογαριασμό σου δεν ξέρω τι να πω. Έχουν προφανώς καποια εσωτερική διαδικασία όπου αν κάνεις trigger κάτι σε τερματίζουν. Τελειως άδικο μιας και δεν σου λένε τι εκανες (ή δεν έκανες) πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Ειναι πολύ πιθανόν, αν οχι βέβαιο οτι το ππ σου έστειλε ειδοποίηση για αφμ κλπ ταυτοποιήσεις, αλλά τις αγνόησες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ειναι πολύ πιθανόν, αν οχι βέβαιο οτι το ππ σου έστειλε ειδοποίηση για αφμ κλπ ταυτοποιήσεις, αλλά τις αγνόησες Εχει επιλογή να ανεβάσει έγγραφα πάντως, οπότε μπορεί να πάρει πίσω τον λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ειναι πολύ πιθανόν, αν οχι βέβαιο οτι το ππ σου έστειλε ειδοποίηση για αφμ κλπ ταυτοποιήσεις, αλλά τις αγνόησες Από την πρώτη στιγμή που ήρθε το email έστειλα ταυτότητα. Αλλά μου είπαν ότι είναι παλιά. Μετά έβαλα από το gov το ψηφιακό δίπλωμα και μου ήρθε το email ότι μου κλείνουν το λογαριασμό χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θα βάλω το δω διαβατήριο που είναι καινούριο να δούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ειναι πολύ πιθανόν, αν οχι βέβαιο οτι το ππ σου έστειλε ειδοποίηση για αφμ κλπ ταυτοποιήσεις, αλλά τις αγνόησες Από την πρώτη στιγμή που ήρθε το email έστειλα ταυτότητα. Αλλά μου είπαν ότι είναι παλιά. Μετά έβαλα από το gov το ψηφιακό δίπλωμα και μου ήρθε το email ότι μου κλείνουν το λογαριασμό χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θα βάλω το δω διαβατήριο που είναι καινούριο να δούμε. Ξέρουμε προς eurobank πόσο είναι το όριο μεταφοράς χώρος χρέωση? Προς εθνική είναι 14€ νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 1. Η ταυτότητα έχει ισχύ 15 χρόνια και υποχρεωτικά μετά βγαίνει καινούργια. 2. Ψηφιακά έγγραφα του gov έχουν ισχύ μόνον εντός της χώρας και πουθενά αλλού στον πλανήτη. 3. Το διαβατήριο αν είναι σε ισχύ μετρά κανονικά. 4. Έως 15€ εισερχόμενο έμβασμα στην ΕΤΕ δεν έχει χρέωση. Παλαιότερα ίσχυε το ίδιο στην Πειραιώς αλλά νομίζω δεν ισχύει πλέον. Στις άλλες υπάρχει χρέωση για οποιαδήποτε πόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 @jkoukos η ταυτότητα έχει γίνει 10 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, jkoukos είπε 1. Η ταυτότητα έχει ισχύ 15 χρόνια και υποχρεωτικά μετά βγαίνει καινούργια. 2. Ψηφιακά έγγραφα του gov έχουν ισχύ μόνον εντός της χώρας και πουθενά αλλού στον πλανήτη. 3. Το διαβατήριο αν είναι σε ισχύ μετρά κανονικά. 4. Έως 15€ εισερχόμενο έμβασμα στην ΕΤΕ δεν έχει χρέωση. Παλαιότερα ίσχυε το ίδιο στην Πειραιώς αλλά νομίζω δεν ισχύει πλέον. Στις άλλες υπάρχει χρέωση για οποιαδήποτε πόσο. στη eurobank εχει μεχρι 20ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Αν τα θυμάμαι σωστά Eurobank 20€ Εθνική και Πειραιώς 15€ Άλφα 5€ (ο φτωχός συγγενής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 13 hours ago, NikosKallithea said: @jkoukos η ταυτότητα έχει γίνει 10 χρόνια Τι λετε; Δηλαδη η ταυτοτητα μου, που εκδοθηκε το 2007, ειναι....'ληγμενη'; Εγω βλεπω να κυκλοφορουν και να γινονται δεκτες παντου (και πολλες δημοσιες υπηρεσιες...), ακομη και ταυτοτητες της δεκαετιας του ...70....να τις κοιταζεις και να γραφουν 'Βασιλειον της Ελλαδος'... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, mindreader είπε Τι λετε; Δηλαδη η ταυτοτητα μου, που εκδοθηκε το 2007, ειναι....'ληγμενη'; Εγω βλεπω να κυκλοφορουν και να γινονται δεκτες παντου (και πολλες δημοσιες υπηρεσιες...), ακομη και ταυτοτητες της δεκαετιας του ...70....να τις κοιταζεις και να γραφουν 'Βασιλειον της Ελλαδος'... https://www.dnews.gr/eidhseis/koinonia/427433/astynomiki-taftotita-kai-omos-exei-imerominia-liksis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα