Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, mindreader είπε

Δεν ξερω αν ειναι εντυπωση μου ή αν οντως ισχυει, αλλα υπαρχει μια ταση 'πολεμικης' ή μη χρησης του paypal, ως τροπο πληρωμης, απο πολλα sites, και μιλω για sites οχι μικρα αλλα μεγαλα.

Καταλαβαινω οτι οι 'μεγαλοι' (βλεπε πχ αμαζον, ανεκαθεν, επειτα το alibaba κλπ), παντα ηθελαν -αφου ηταν μεγαλοι, να επιβαλλουν τους ορους τους.

Βεβαια, πληθυναν ισως και οι επιλογες πια, τυπου-αν το λεω καλα, paypal. Gpay, apple pay κλπ.

Εγω εξακολουθω και προτιμω να πιστευω οτι το Paypal διαθετει οντως την 'υπερτατη' ασφαλεια σε ζητηματα πληρωμων, το χρησιμοποιω παντα, αν μπορω, αν υπαρχει δυνατοτητα. Ειναι φορες βεβαια, που θελω κατι, και δεν υπαρχει η δυνατοτητα paypal.

Δεν ξερω, με χαλαει λιγο το ολο σκηνικο. Οτι δεν εχω δυνατοτητα παντου, οτι επιλεγουν να μην υποστηριζουν, κατι τοσο γνωστο, τοσο ασφαλες, τοσο σημαντικο για τους χρηστες, οπως το paypal.

Δεν ειναι τύπου ΡΡ τα wallets.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, mindreader said:

Δεν ξερω αν ειναι εντυπωση μου ή αν οντως ισχυει, αλλα υπαρχει μια ταση 'πολεμικης' ή μη χρησης του paypal, ως τροπο πληρωμης, απο πολλα sites, και μιλω για sites οχι μικρα αλλα μεγαλα.

Καταλαβαινω οτι οι 'μεγαλοι' (βλεπε πχ αμαζον, ανεκαθεν, επειτα το alibaba κλπ), παντα ηθελαν -αφου ηταν μεγαλοι, να επιβαλλουν τους ορους τους.

Βεβαια, πληθυναν ισως και οι επιλογες πια, τυπου-αν το λεω καλα, paypal. Gpay, apple pay κλπ.

Εγω εξακολουθω και προτιμω να πιστευω οτι το Paypal διαθετει οντως την 'υπερτατη' ασφαλεια σε ζητηματα πληρωμων, το χρησιμοποιω παντα, αν μπορω, αν υπαρχει δυνατοτητα. Ειναι φορες βεβαια, που θελω κατι, και δεν υπαρχει η δυνατοτητα paypal.

Δεν ξερω, με χαλαει λιγο το ολο σκηνικο. Οτι δεν εχω δυνατοτητα παντου, οτι επιλεγουν να μην υποστηριζουν, κατι τοσο γνωστο, τοσο ασφαλες, τοσο σημαντικο για τους χρηστες, οπως το paypal.

Αν μιλάς για amazon, ebay πχ  αυτοί είναι ισαξίοι άν όχι καλύτεροι στην προστασία απο το paypal, το αμαζον μάλιστα είναι για όσο διαρκεί η εγγύηση  και όχι για 180 ημέρες μόνο.

Το paypal χρεώνει πολλά και αυτά τα πληρώνει ο τελικός πελάτης.

Σε site μικρά και νέα στο εξωτερικό να το καταλάβω να κάνεις χρήση paypal για ασφάλεια,  αλλά σε site ελληνικά δεν έχει νόημα, ούτε σε amazon πχ

• Like 1

2 ώρες πριν, mindreader είπε

Το ππ πάλευε χρονια με το εβαυ και τους κινεζους, μετα ηρθε το αλι και τα ισοπέδωσε ολα σας οδοστρωτήρας, επίσης τελευταία χρόνια το ππ προσπαθεί με χίλιους τροπους να παραπλανήσει τους πελάτες, αγοραστες του με τις ισοτιμίες, καθε μέρα αλλάζει τις επιλογές έτσι ώστε να πρέπει μα κανεις ντοκτορά για να τις βρεις.

Με αυτα και αυτά ο υγιής κόσμος την έκανε και του έμεινε το onlyfans και κάτι άλλα παρόμοια

• Like 1

3 hours ago, NikosKallithea said:

Το ππ πάλευε χρονια με το εβαυ και τους κινεζους, μετα ηρθε το αλι και τα ισοπέδωσε ολα σας οδοστρωτήρας, επίσης τελευταία χρόνια το ππ προσπαθεί με χίλιους τροπους να παραπλανήσει τους πελάτες, αγοραστες του με τις ισοτιμίες, καθε μέρα αλλάζει τις επιλογές έτσι ώστε να πρέπει μα κανεις ντοκτορά για να τις βρεις.

Με αυτα και αυτά ο υγιής κόσμος την έκανε και του έμεινε το onlyfans και κάτι άλλα παρόμοια

Το θέμα με την ισοτιμία το είχε πάντα το Paypal,  για αυτό υπάρχουν οδηγοί εδώ και χρόνια που λένε, πότε μετατροπή απο το Paypal,  ή απο την σελίδα, ούτε το amazon συμφέρει, ούτε το Ali

Συνήθως η τράπεζα έχει καλύτερη ισοτιμία, ακόμα και οι ελληνικές και μετά φυσικά υπάρχουν οι fintech (revolut, curve κλπ) .

Παλιότερα ναι είχε επιλογή να γίνεται πάντα η μετατροπή απο την κάρτα, πλέον πρέπει να το κάνεις σε κάθε συναλλαγή αλλά είναι  φανερό, δεν είναι κρυμμένο το λινκ για να γίνει η μετατροπή απο την κάρτα, 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Μετά από χρόνια μου ζητάει να βάλω την ταυτότητα μου. Έχω μια παλαιού τύπου και δεν τη δέχεται τι γίνεται? 

Μέσω gov μπορώ να τυπώσω κάτι? 

Δίπλωμα οδήγησης;

2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Έκανα μια online αγορά από Ελλάδα,και μου κράτησε προμήθεια το paypal 0,90 λεπτά.Αυτο για όλα τα καταστήματα ισχύει;

Πρεπει να σου κρατησε το καταστημα προμηθεια λογω χρησης paypal. Γενικα το paypal εχει υψηλες προμηθειες, οποτε λογικο. 

12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δίπλωμα οδήγησης;

Ναρκωτικα παιρνουν ?

Πηγα να βαλω το διπλωμα που εχει στο gov και μου στειλανε μυνημα οτι μου κλεινουν το λογαριασμο 

Δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την PayPal

Παρατηρήσαμε δραστηριότητα στον λογαριασμό σας που δεν συνάδει με τη Συμφωνία χρήστη, γι' αυτό δεν σας παρέχουμε πλέον υπηρεσίες PayPal.

Στοιχεία τράπεζας ή πιστωτικής κάρτας που συνδέονται με τον λογαριασμό σας PayPal δεν μπορούν να καταργηθούν, ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό. Μπορείτε να συνδεθείτε και να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, αλλά δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε χρήματα. Τα χρήματα στο υπόλοιπό σας δεσμεύονται για 180 ημέρες και μετά σας αποστέλλουμε ένα email με οδηγίες σχετικά με τη μεταφορά τους.

8 ώρες πριν, adi32 είπε

Ναρκωτικα παιρνουν ?

Πηγα να βαλω το διπλωμα που εχει στο gov και μου στειλανε μυνημα οτι μου κλεινουν το λογαριασμο 

Δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την PayPal

Παρατηρήσαμε δραστηριότητα στον λογαριασμό σας που δεν συνάδει με τη Συμφωνία χρήστη, γι' αυτό δεν σας παρέχουμε πλέον υπηρεσίες PayPal.

Στοιχεία τράπεζας ή πιστωτικής κάρτας που συνδέονται με τον λογαριασμό σας PayPal δεν μπορούν να καταργηθούν, ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό. Μπορείτε να συνδεθείτε και να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, αλλά δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε χρήματα. Τα χρήματα στο υπόλοιπό σας δεσμεύονται για 180 ημέρες και μετά σας αποστέλλουμε ένα email με οδηγίες σχετικά με τη μεταφορά τους.

Φυσικό δίπλωμα και όχι ψηφιακό.Το ψηφιακό δεν περνάει .

Και γιατί σου ζήτησε κάτι εξ αρχης;Εχεις ξεπεράσει κάποια όρια;

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Φυσικό δίπλωμα και όχι ψηφιακό.Το ψηφιακό δεν περνάει .

Και γιατί σου ζήτησε κάτι εξ αρχης;Εχεις ξεπεράσει κάποια όρια;

Ναι κάποιο όριο. 

Παίρνω τηλέφωνο στο νούμερο που λέει στο support και μου το κλείνουν.

Ούτε στο chat απαντάει κάποιος. 

Τοσο μεγάλο έγκλημα έκανα και δε θέλουν να ακούσουν κουβέντα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...