iliata2410 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 πείτε μου κάποιος έναν λογο που πολλά καταστήματα στην Ελλάδα,δεν εχουν βάλει επιλογή στις online αγορές να ψωνίζει κάποιος με paypal.Ζητάει η paypal μεγάλη προμήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε πείτε μου κάποιος έναν λογο που πολλά καταστήματα στην Ελλάδα,δεν εχουν βάλει επιλογή στις online αγορές να ψωνίζει κάποιος με paypal.Ζητάει η paypal μεγάλη προμήθεια; Εγω παρατηρω οτι τα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα, δεν εχουν paypal! Και μιλαμε για ηλεκτρονικες αγορες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, iliata2410 είπε πείτε μου κάποιος έναν λογο που πολλά καταστήματα στην Ελλάδα,δεν εχουν βάλει επιλογή στις online αγορές να ψωνίζει κάποιος με paypal.Ζητάει η paypal μεγάλη προμήθεια; Εννοείται! Η Paypal αν και πολύ βολική για τον καταναλωτή έχει παραπάνω προμήθεια για τον πωλητή. Γι' αυτό εξάλλου αν θυμάσαι όταν το efood είχε πρωτοβγάλει ηλεκτρονικές πληρωμές το paypal είχε + 1.5 ευρώ fee. Τελικά αποφάσισαν να απορροφήσουν το εξτρα κόστος πριν από χρόνια. Για τον ίδιο λόγο (υποθετω) η wind εχει καταργήσει το paypal. Κρίμα γιατι ήταν πολύ βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 κατι αντοιστιχο σαν την paypal υπαρχει η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 ^ Οχι δεν υπαρχει, αλλα και να υπαρχει τι να το κάνεις οταν δεν το δεχετε κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 καλησπέρα σας, παρακαλώ για την βοήθεια σας γιατί ίσως συμβαίνει κάτι περίεργο στον λογαριασμό μου paypal. Πριν απο λίγο έλαβα ένα mail στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που έχω στο paypal που αναφέρει ότι μια πληρωμή μου στην epic games δεν μπόρεσε να γίνει. Φυσικά εγώ δεν έκανα καμία αγορά απο epic games και έτσι μου φάνηκε περίεργο. ΔΕΝ πάτησα στο link που μου είχε στο mail για να ελένξω τι συμβαίνει και προσπάθησα να κάνω login κανονικά όπως πάντα απο την σελίδα του paypal. Όταν έβαλα username και password όπως πάντα μου ζήτησε να μου στείλει έναν κωδικό στο κινητό μου με τον οποίο θα ολοκλήρωνα το login. Αυτό συμβαίνει πάντα κατά την είσοδο μου στο paypal. Έτσι και σήμερα ο κωδικός ήρθε με SMS αλλά το SMS (α) ήταν πολύ διαφορετικό καθώς είχε κάτι ακαταλαβίστικους χαρακτήρες και κάπου ανάμεσα έναν αριθμό-κωδικό και (β) δεν ήρθε απο τον ίδιο αποστολέα που έρχονταν όλα τα προηγούμενα, έλεγε πάλι ως αποστολέα paypal αλλά το τηλέφωνο δεν το έβαλε στην ίδια ομάδα (με τον ίδιο δηλ. αποστολέα) όπως όλα τα προηγούμενα. Φυσικά δεν προχώρησα την διαδικασία, δεν έβαλα τον κωδικό και θα ήθελα την βοήθεια σας.... μήπως έχει τύχει σε κάποιον άλλον; τι μπορώ να κάνω; ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, tempo είπε καλησπέρα σας, παρακαλώ για την βοήθεια σας γιατί ίσως συμβαίνει κάτι περίεργο στον λογαριασμό μου paypal. Πριν απο λίγο έλαβα ένα mail στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που έχω στο paypal που αναφέρει ότι μια πληρωμή μου στην epic games δεν μπόρεσε να γίνει. Φυσικά εγώ δεν έκανα καμία αγορά απο epic games και έτσι μου φάνηκε περίεργο. ΔΕΝ πάτησα στο link που μου είχε στο mail για να ελένξω τι συμβαίνει και προσπάθησα να κάνω login κανονικά όπως πάντα απο την σελίδα του paypal. Όταν έβαλα username και password όπως πάντα μου ζήτησε να μου στείλει έναν κωδικό στο κινητό μου με τον οποίο θα ολοκλήρωνα το login. Αυτό συμβαίνει πάντα κατά την είσοδο μου στο paypal. Έτσι και σήμερα ο κωδικός ήρθε με SMS αλλά το SMS (α) ήταν πολύ διαφορετικό καθώς είχε κάτι ακαταλαβίστικους χαρακτήρες και κάπου ανάμεσα έναν αριθμό-κωδικό και (β) δεν ήρθε απο τον ίδιο αποστολέα που έρχονταν όλα τα προηγούμενα, έλεγε πάλι ως αποστολέα paypal αλλά το τηλέφωνο δεν το έβαλε στην ίδια ομάδα (με τον ίδιο δηλ. αποστολέα) όπως όλα τα προηγούμενα. Φυσικά δεν προχώρησα την διαδικασία, δεν έβαλα τον κωδικό και θα ήθελα την βοήθεια σας.... μήπως έχει τύχει σε κάποιον άλλον; τι μπορώ να κάνω; ευχαριστώ πολύ Δεν έχεις την εφαρμογή να δεις απο εκεί; Δεν βλέπω γιατί να κινδυνευεις απο το sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 1 minute ago, Ukforthemoment said: Δεν έχεις την εφαρμογή να δεις απο εκεί; Δεν βλέπω γιατί να κινδυνευεις απο το sms και απο την εφαρμογή μου ζητάει τον κωδικό απο το SMS που θα στείλει. Το SMS ενώ συνήθως ήταν με φυσιολογική μορφή (κείμενο κανονικά και κωδικός) τώρα είναι ακαταλαβίστικοι χαρακτήρες και απο διαφορετικό αποστολές απο ότι συνήθως. Για αυτόν τον λόγο το ψάχνω. Αν θέλει κάποιος και μπορεί ας μπει στην διαδικασία να κάνει login με χρήση κωδικού (ή αν έκανε τις τελευταίες ημέρες) και ας με ενημερώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, tempo είπε και απο την εφαρμογή μου ζητάει τον κωδικό απο το SMS που θα στείλει. Το SMS ενώ συνήθως ήταν με φυσιολογική μορφή (κείμενο κανονικά και κωδικός) τώρα είναι ακαταλαβίστικοι χαρακτήρες και απο διαφορετικό αποστολές απο ότι συνήθως. Για αυτόν τον λόγο το ψάχνω. Αν θέλει κάποιος και μπορεί ας μπει στην διαδικασία να κάνει login με χρήση κωδικού (ή αν έκανε τις τελευταίες ημέρες) και ας με ενημερώσει... Zητα ξανά κωδικό.Επίσης τι θεωρείς ότι γίνεται με τον κωδικό;Ο αποστολέας μπορεί να είναι τυχαίο νούμερο,ακόμα και ανύπαρκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Κάποιο θέμα πρέπει να υπάρχει με τα 2fa sms του paypal. Και καπου αλλού διάβαζα πρόσφατα ότι ερχόταν το sms με αποστολέα τυχαία νούμερα κινητού αντί για Paypal, και ότι έρχονταν τυχαίες αγγλικές λέξεις μαζί με το 2fa code. Αλλά λένε ότι ο κωδικός δουλεύει μια χαρά! Προσωπικά δεν το εχω δει διότι χρησιμοποιώ authenticator οποτε δεν λαμβάνω sms. Το αλλο με το mail δεν έχει σχεση προφανώς (κλασσικό phishing). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 23 minutes ago, Engimek said: Κάποιο θέμα πρέπει να υπάρχει με τα 2fa sms του paypal. Και καπου αλλού διάβαζα πρόσφατα ότι ερχόταν το sms με αποστολέα τυχαία νούμερα κινητού αντί για Paypal, και ότι έρχονταν τυχαίες αγγλικές λέξεις μαζί με το 2fa code. Αλλά λένε ότι ο κωδικός δουλεύει μια χαρά! Προσωπικά δεν το εχω δει διότι χρησιμοποιώ authenticator οποτε δεν λαμβάνω sms. Το αλλο με το mail δεν έχει σχεση προφανώς (κλασσικό phishing). τελικά τον έβαλα τον κωδικό (γιατί το συζήτησα και με άλλους που έλαβαν το ίδιο ακαταλαβίστικο sms) και έκανα login κανονικά. Φυσικά δεν βρήκα κάποιο θέμα με την πληρωμή που περιέγραφε το email. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και τον @Ukforthemoment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από καιρό που είχα να χρησιμοποιήσω το paypal για αγορά , σήμερα που το χρειάστηκα , μου έστειλε σε sms τον κωδικό ανάμεσα σε κείμενο με αλαμπουρνέζικα όπως στη φωτό.Αυτό τώρα έχει να κάνει με λάθος κωδικοποίηση; Το κινητό μου μια χαρά ελληνικά υποστηρίζει.Είναι κάποιο λάθος από πλευράς paypal; Αφού φαίνεται ο κωδικός δεν ασχολήθηκα να τους στείλω email.Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Βλέπουμε και μια ματιά τα αμέσως προηγούμενα ποστ. (με όλη την καλή διάθεση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Στις 17/4/2023 στις 10:26 ΜΜ, tempo είπε Φυσικά δεν βρήκα κάποιο θέμα με την πληρωμή που περιέγραφε το email. Αν πατησεις το βελακι (τουλαχιστον στο gmail), φαινεται και το email που προηλθε το mail, το οποιο λογικο θα ειναι οτι να'ναι, ή τουλαχιστον οχι το επισημο του PP Δεν εχω πολλα σπαμ για παραδειγμα, αλλα πχ το παρακατω θα μπορουσε να εχει πανω [email protected]@κτλ κτλ και κατω να φαινεται καποιο οτι να'ναι) Το original του paypal: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Doubt είπε Βλέπουμε και μια ματιά τα αμέσως προηγούμενα ποστ. (με όλη την καλή διάθεση) Έχεις δίκιο δεν το είδα καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα